Ty máš ale pokoj vedle...

1.5K 60 3
                                    

Kelsey:

Někdo začal střílet do auta a ve zpětném zrcátku šla vidět černá dodávka.

Dom začal jezdit z prava do leva a Zayn vylezl z okna a střílel po nich. "Přestaňte! Dal jsem jim do auta bombu" řekl Fred , všichni jsme se na něj podívali.

Dominic dupl na plyn a jel snad 200 km/h To černé auto bylo pozadu , najednou jsem uslyšela obrovskou ránu  a pak v zrcádku jak explodovalo to auto. "Jo!" Křikl radostně Fred.
Byla jsem v šoku a ani nedutala. Otočila jsem se na Justina který poklidně seděl a něco dělal na mobilu. Jak může být tak klidnej?!

Dojeli jsme domů a všichni se rozešli do pokoje. Já jsem akorát otevírala dveře od pokoje když jsem slyšela jak na mě někdo volá. Otočila jsem se a uviděla na schodech Dominica, šla jsem k němu.

"Já si myslím že jako první lekce se povedla" zasmál se "No to jo" řekla jsem. "Tak třeba zítra bys mohla zkusit střílet" zvážněl "jo tak jo" řekla jsem a usmála se.

^^^

Večer , kluci šli pít někam do klubu a já zůstala sama doma , no jako byla tu Abby a Josh a pár bodybuardů ale jinak jsem tu byla sama.

Bylo docela pozdě tak jsem se rozhodla jít spát , vysprchovala jsem se a oblékla si jen dlouhé tričko které mi bylo nad kolena a kalhotky.
Zhasla jsem lampičku , pohladila Chelsey a šla spát.

Najednou se rozrazili dveře a v nich stál Justin, alkohol z něj táhl a byl totálně na mol.
Sedla jsem si na posteli a promnula si oči. "Justine ale ty máš pokoj vedle" řekla jsem a šla k němu. Zabouchl dveře a něco zamumlal. Spadl na zem a začal se smát , zvedla jsem ho a posadila na postel. "Justine ale ty máš pokoj hned vedle mě spletl sis pokoje" řekla jsem "lžeš! A lhát se nemá!" Skoro vykřikl . "Potichu" zašeptala jsem

Asi hodinu jsem ho přemlouvala ať jde do svého pokoje ale nešel , pořád si myslel že je ve smém pokoji.

"Justine běž já chci jít spát" řekla jsfm a lehla si do postele "já se budu dívat jak spíš" řekl a sedospadl na zem před postel. "Ne" řekla jsem jednoduše, chvilku bylo ticho a když jsem se podívala co dělá Justin , tak seděl na zemi a díval se na mě. Chvilku jsem přemýšlela jestli není zfetovanej ale to jsem vyloučila když na mě vykřikl a já se málem posrala.

"Debile!" Řekla jsem a stoupla si , šla jsem do koupelny , stoupla jsem si před zrcadlo a opláchla si obličej ledovou vodou.

Cítila jsem jak za mnou někdo stojí , otočila jsem se a uviděla Biebera. "Pojd spát" řekla jsem a přešla do pokoje, lehla jsem si do postele a čekala až si Justin lehle, jako co mám dělat když nechce jít k sobě! Vyslíkl si kalhoty a tričko , uviděla jsem jeho tetování na jeho hrudi a břišáky. "Klidně si šáhni" řekl Justin a zasmál se "debile" cítila jsem jak jsem zrudla.

Lehli jsme si do postele , já jsem otočila zády k Justinovi a zavřela oči. Cítila jsem jak si přes můj pas Justin přehodil ruku. "Justine" zamumlala jsem, ale nějak jsem to neřešila.

Ráno:

Justin-

Ráno jsem se probudil s hroznou bolestí hlavy. Nebyl jsem ve svém pokoji rozhlédl jsem se , byl jsem u Kelsey!

Najednou se vedle mě něco hnulo a já se lekl , byla to Kelsey. Ze včera si pamatuji jen jak jsme pili v baru a pak tu blondýnu na záchodech ale pak už nic.

"Dobré ráno" řekla Kel a posadila se. "Čau" mávl jsem na ní rukou. "Můžu vědět co tu dělám?" Zeptal jsem se jí.

"Ty vole to jsem takovej krypl?!" Řekl jsem když mi to Kelsey všechno řekla co jsem včera dělal. "Eee Jo" zasmála se.

"Tak já jdu, dík že jsi mě tu nechala spát a že.... jsi mě nevyhodila?" Zasmál jsem se. "Máš u mě" mrkl jsem na ní a vyšel z pokoje. Na chodbě byl Paul a pozoroval mě "drž hubu" řekl jsem a zabouchl dveře.

Vote a komentář potěší❤️😂

Unknown Kde žijí příběhy. Začni objevovat