✄ Astral Seyahat

7.1K 183 114
                                    

1) Astral seyahat nedir?

Astral seyahat ruhun bedenden ayrılarak başka bir boyuta geçmesidir. Bu boyuta geçiş sırasında hem ruh hemde beden belirli etkinlikler göstermektedir. Fakat bütün yapılanlar bu ikilinin arasındaki bir bağ ile gerçekleşmektedir.

2)Astral seyahatten önce yapılması gerekenler..

Astral seyahatten önce kendinizi seyahate hazır hale getirmelisiniz.Bunu 'gevşeme' metodu ile yapmalısınız.

Bu egzersize başlamadan önce rahat bir yatak seçin. Eğer karşınızda bir tablo varsa kendinizi o tablo üzerinde yoğunlaştırın. Evinizde bir tablo mevcut değil ise herhangi bir resmi yattığınız yatağın tam karşısına görebileceğiniz bir yere koyun. (Resim fazla göz yorucu olmamalıdır. Nehir yanında bir evi anlatan tablo bu egzersiz için son derece yeterlidir.) Resime sadece bakmakla kalmayın, yoğunlaşın. Resime 10 saniye süreyle bakın. Ve gözlerinizi kapatın. Kendi kendinize "gittikçe ayaklarım ağırlaşıyor, önce sağ ayağım sonra sol ayağım. Ve şimdi bacaklarım ağırlaşıyor, önce sağ, sonra sol" bunu 4-5 kez tekrarlayıp kendinize emir verin. Tekrar resme bakın 10 saniye boyunca resme odaklanın. Tekrar gözlerinizi kapatın. Ve şimdi "yavaş yavaş göğsüme kadar olan bölüm, kollarım ağırlaşıyor. Gittikçe göğüsümden aşağıdaki kalan bölüm ağırlaşıyor." Bunu da diğeri gibi 4-5 kez tekrarlayın. Yine gözlerinizi açın. Resme 20 saniye süreyle bakın. Ve gözlerinizi kapatın. "Göğsümden yukarıdaki bölüm ağırlaşıyor. Gözkapaklarım ağırlaşıyor. Gittikçe bütün bedenimin ağırlaştığını hissediyorum." Bu cümleleride 4-5- kez tekrarladıktan sonra gözlerinizi açın. Fakat durumunuzu kesinlikle bozmayın ve yerinizden kıpırdamayın. Artık astral seyahate hazırsınız.

3) Astral seyahate geçiş..

Geçiş için sessiz ve rahat bir ortam şarttır. İlk başta ruhun seyahat edeceği yer belirlenmelidir. Bu yer bedenimizden 2 metre uzaklıkta belirgin bir yer olmalıdır. Gözlerimizi kapattığımız andaki karşımıza çıkan siyahlığa konsantre olmalıyız. Daha sonra bir gücün sizi yukarıya çekmek istediğini düşünün ve bunu gerçekten istiyerek yapın. Vücudunuzdan çıtırdamalar ve kulaklarınızdan çınlama sesleri ve kalp atışlarında hızlanma meydana gelecektir. Bundan sakın korkmayın. Bu çok doğaldır. Eğer korkunuzu yenemezseniz astral seyahati asla gerçekleştiremezsiniz. (Bir gücün sizi yukarı çektiğini düşünmek yerine gözleriniz kapalı iken havada uçup, yatakta yatan bedeninizi izlediğinize düşünebilirsiniz.)

4) Astral seyahat ile nereleri gezebiliriz?

Astral seyahat ile istediğiniz heryere gidebilirsiniz fakat hepsinin bir zamanı var.. İlk seyahatinizde sadece bulunduğunuz odada, daha sonra evinizde, sonra evin çevresinde, sonra mahallede, şehirde, ülkede, diğer ülkelerde gibi gitgide genişleterek gezebileceğiniz alanı genişletmek mümkün. 'Peki astral seyahat o kadar kolay yapılan birşey değil, ya alanı genişletecek kadar seyahate çıkamazsak?' deyişinizi duyar gibiyim :> Seyahati yapabileceğinize inandıkça, yapma şansınız artar, ve her seyahate çıkışınızda bir sonraki astral seyahat için pratik yapmış olursunuz, bir sonraki deneyişinizde daha kolay astral seyahate çıkarsınız.

5) Astral seyahat tehlikeli midir?

Şimdiye kadar yapılan yada yapılmış olan denemelerde hiç tehlikeli duruma rastlanılmamıştır. Bazıları tarafından ölümle sonuçlanabileceği söylensede tam aksine hiç olmadığı kadar güven taşıyan bir durumdur. Çünkü ölüm anı gümüş kordonu denen bağın kopması ile gerçekleşir. Buda anca trafik kazalarında, düşmelerde kısacası ölümsel tehlikesi olan fiziksel eylemlede olur. Astral seyahette gümüş bağı yatağımıza bağlıdır ve ölüm gibi tehlikesi yoktur. Sadece ani atan kalp, yükselen kan basıncı nedeniyle hipertansiyon hastalarında yan etki yapabilir. Aynı zamanda psikolojik rahatsızlık da yapabilir.

6) Geri dönmek için ne yapmalıyız?

Sadece sakince geri dönmeyi düşünmeniz yeterlidir, veya odanıza geri dönüp, yatağınıza yatıp sakinleşmeye çalışmalısınız. Zaten seyahat anında korkarsanız otomatikmen geri dönersiniz.

7)Seyahat anında karşılaşabileceğimiz varlıklar nelerdir?

Astral seyahat ile başka bir boyuta geçiş yaptığınızdan dolayı cinleri,ruhları görebilmeniz mümkündür, hatta ihtimali çok yüksektir. Yani astral seyahatten sonra psikolojinizde bozulmalar olma ihtimali vardır.

Scary ThingsHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin