Zayn Malik iş peşinde

11.2K 351 50
                                    

 

                                                 

1 Hafta Sonra

O 1 haftada neler mi oldu? Gazeteler yazdı, insanlar okudu. İnsanlar kısmına değinirsek bu genellemenin içinde bizde varız. Kötü olan taraflar olmasına rağmen iyi olan taraflarda vardı. Mesela Heffie'yi destekleyenler.

Elbette kimse bir anda bu durumu kabullenmedi fakat bu olan tüm yargılar, tüyler ürperticiydi. Gladyatör gibi etrafta gezinenler bile vardı. En önemli konu ise yönetimden hala bir sesin çıkmamasıydı. Bir dakika bile boş durmayan yönetim, bir haftadır sessiz sedasız köşesine çekilmiş bekliyordu. İkinci seçenek olaraktan bizden bir açıklama ya da ön tepki bekliyorlardı. 

Bizim evde olan fikir akımlarına sıra gelirse, Louis'ten çok ilgi çekici fikirler yağıyordu ortalığa. Bunun ilk sırasında benim yerime oynayacak dublör tutmak gibi.  Aydınlat bizi Louis! Belkide Louis'i kendime bu kadar yakın görmem, aynı şeylerden nefret etmemizden kaynaklanıyordu. 

Aynı şeyleri sevdiğiniz değil, aynı şeylerden nefret ettiğiniz bir dost edinin.

Çünkü nefret yeri doldurulmayacak bir duygudur. Sevgi bir gün biter, ama nefret asla. Unutulmaz, bitmez ve tükenmez! Seni tüketir ama kendi tükenmez! Tükenmeyen şeylerin sonu yoktur.

Bu işin içinden nasıl çıkacağımızı düşünürken bizi gerçekten telaşlandıran şey, yönetim sessizliği, ortadan kalktı. Beklediğimiz şeyler aslında tam olarak bu değildi. Bir basın açıklamasından bahsetmiyorduk. Sadece bir süre ortalıkta dolaşmamız ile ilgili alacağımız uyarıdan ibaret olsaydı keşke. 

Her şey de kendimi suçlarken bir gün, her şeyin yoluna girmesini istemekten başka hiç bir şey yapamazdım. Bu çok büyük bir iddiaydı ve kolay kolay hiçbir şey unutulmayacaktı.

Çocuklar basın toplantısını yapma amaçları bu iddiaları ortadan kaldırmaktı fakat yeni video klibini tanıtma amaçlı öne sürmüşlerdi. Orada gelen sorulardan biri de yeni çıkan haberler olacaktı. Böylelikle, her şey tamamen kesinleşecekti.

Elimde kumanda ile çocukların basın toplantısı yapacağı kanalda karar kıldım. Birazdan başlayacaktı. Reklamların verdiği sunumdan sonra çocuklar ekranda göründü. Televizyonun sesini bir mil daha yükselttim. 

İlk gelen sorulardan bir tanesi yeni klibin ne zaman yayınlanacağı oldu. Liam kısa ve net bir cevap vermişti. Bir kaç sorudan sonra artık olay yeni çıkan haberlere geldiğinde Harry'nin, gerildiğini hissetmiştim. Çenesi kasılmış elinde bulunan bardaktan sık sık yudumlar almaya başlamıştı. 

'' Son çıkan haberlerden sonra neler söyleyeceksiniz? ''

'' İnsanların bu denli uydurmalarını anlamıyorum. Bizim orada bulunmamızın sebebi Effie ve Niall'ın büyükbabasının sağlık durumuydu. Effie fenalaşınca onu özel bir odaya çıkardık. Bunun hakkında daha fazla soru yanıtlamak beni yıpratıyor. ''

Harry'i ilk defa bu kadar uzun bir yalan cümlesi kurarken görüyordum. Bazı yerleri her ne kadar doğru olsada çoğu yerinde yalan cümleler vardı. Hamile olmamamı iddia etmesi gibi. Şimdi ne bok yiyecektik?

Televizyonu ışık hızıyla kapattım. Hayır, sinirlenmedim sadece olacakları düşünüyordum, umarım her şey mutlu sona bağlanır. Mutfağa gidip akşam için bir şeyler hazırlama kararı aldım. Buzdolabını açtığımda buzlukta duran tavuk göğsünü aldım ve çözülmesi için mikrodalga fırına attım. Anne taktikleri. 

Bir kaç tane biber ve domates çıkardıktan sonra küp küp doğradım ve yağda biraz kavurduktan sonra üzerine tavuk göğsünü ekledim. 

********

Tavuk ve kek hazır olduktan sonra kendimi felç olmuş gibi hissediyorum. Eskiden çok hareket eden ben, şimdilerde ise az biraz hareket ettiğim zaman direk olarak yoruluyordum. 

Salata yapmak için çıkardığım domatesleri ve marulları yıkadığım gibi tezgahın üzerine koydum. Elime aldığım bıçağı iki parmağımın arasına sıkıştırarak dolabın kapağını kapattım. Karnıma giren sancı ile karnımı avuçlamam bir oldu. Bu da neydi şimdi durduk yerde?

Bıçağı tezgaha bırakır bırakmaz, salona geçip koltuğa uzandım. Kapının açılma sesini duyduğumda çocukların geldiğini anladım. Harry, koltuğa yaklaşınca alnıma bir öpücük kondurdu. Ona sarılmak için ayaklanmıştım ki o sancının daha büyük olanı saplandı. İnlememek için dişlerimi sıkarken, ciddi anlamda canım yanmıştı. 

En sonunda kendimi tutamayıp içimde tutuğum o acı nidasını dışarıya saldım. İnleme odayı yankılatırken ellerim kasıklarıma gitmişti. 

'' Ne oldu? ''

'' Yok önemli bir şey değil. ''

'' Hadi yemeğe geçelim. '' 

Yemeği yedikten sonra direk odaya gittim. Belki de biraz dinlenmem lazımdı. Bugün giren sancılar sonu gerçekten dinlenmem gerektiğini anlamıştım.


Effie odada dinlenirken, çocuklar aşağıda oyun konsolu ile ilgileniyorlardı. İkişerli ikişerli oynamaya karar verdiklerinde Liam Zayn ile, Louis Harry ile eşleşmişti.

Niall ise dışarıda 2. ele kalmıştı. Effie uyumasaydı benimle eşleşirdi diye düşündü. Oysaki Effie çoktan uykuya dalmıştı bile. Zayn elinde buluna oyun kumandasını Niall'a fırlattı.

'' Dostum tut. Ben çıkıyorum. '' 

'' Nereye? ''

'' Kafa dağıtmaya. Beklemeyin beni. ''

'' Zayn Malik iş peşinde. ''  dedi gülerek, Niall. Louis çoktan oyunu başlatmış, Harry ile kapışıyordu. 

Zayn arabasına atladığı gibi en yakın bara sürdü. En yakın bara gidiyordu çünkü sarhoşken yolu bulması zor oluyordu.

Barın girişine arabayı park ettiğinde bardan içeriye girdi. Giydiği Skinny Jean ve siyah deri ceketi üzerinde mükemmeliyeti oluşturuyordu. İçerideki ağır sigara ve bira kokusu yüzünden burnunu kırıştırdı. Kendini bar sandalyesine attığında barmene seslendi.

'' En sertinden. '' 

Arkasını dönen barmen kız Zayn'nin tüm planlarını alt üst etmişti. Her şeyin değişeceğini kimse bilemezdi...

Harry's Baby || h.sWhere stories live. Discover now