~7~

1.7K 111 1
                                    

İlk dersiniz Fizik'ti içinden "sabah sabah fizikmi olur" diye geçirsende dersi dikkatlice dinlemiştin. İlk dersiniz bittiğinde gerekli notları almıştın ve defterini kapattın. Başına giren ani ağrıyla gözlerini yumup başını sıranın üzerine koydun birkaç dakika sonra gözlerini açtın ve sınıftaki diğer kızlar seni soru yağmuruna tutmaya başladı
"(Adın)  o kızları nasıl dövdün öyle? "
"Sana bir şey demedilermi? "
"Çocuklarla aranda bir şey mi var? "
Ve daha bir sürü soru hepsi gözlerini pörtletmiş sana bakıyorlardı. Ayağa kalktın ve tok bir ses tonuyla "rahatsız ediyorlardı ben de gereğini yaptım" ardından sınıf kapısına doğru ilerlemeye başladın. Kapıya iki-üç adım kala sınıftakilere döndün ve "ayrıca... Hiçbiriyle aramda bir şey de yok" dedin ve sınıftan çıktın arkandan koşarak gelen Jin Ae ile kantine gittiniz. Sehun ve Baekhyun'da oradaydı onu görür görmez kalbin depar atıyordu resmen ama belli etmiyordun. Kahvelerinizi aldıktan sonra Jin Ae ile her zaman oturduğunuz yere karşılıklı olarak geçtiniz yanınıza Sehun ve Baekhyun da gelmişti Sehun "selam kızlar oturabilirmiyiz? " diye sormuştu Jin Ae gülümseyerek "tabi buyrun" diye kabul etmişti onları sen de gülümsedin. Sehun senin yanına Baekhyun da Jin Ae'nin yanına geçmişti ve yine sana bakıyordu sen de ona baktığında sana gülümsedi sen de ona gülümsedin ve kahvenden bir yudum aldın. Baekhyun söze atıldı "biz şimdiye kadar hiç konuşmadık"
"Evet konuşmadık"
Kalbinin hızla atması ve karşısında heyecanından saçmalıyordun ve yeterince sakin olmaya çalışıyordun. Jin Ae ile Sehun sohbeti çoktan ilerletmişlerdi bile Baekhyun ve sen de bütün teneffüs boyunca sadece yedi kelime konuşmuştunuz. İçeceklerinizi bitirdiğinizde zil çalmıştı ve selamlaşıp yeniden sınıfa döndünüz.

EXO One Shot (Baekhyun)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin