~10~

1.5K 98 3
                                    

Kağıdı açtın ve içinde "Selam" yazıyordu başta buruşturup atmayı düşündün ama daha sonra kağıda "kimsiniz?" diye bir not düştün ve kağıdı sıranın altına, köşeye sıkıştırdın. Zaman hızlıca geçmişti ve son derse gelmiştiniz dersleri dikkatlice dinlediğinden zamanın nasıl geçtiğini anlamamıştın son derside dinledin ve her zaman yaptığın gibi gerekli notlarını aldın saate baktığında zile iki dakika kalmıştı, öğretmenin de izni ile toparlanmıştınız ve hemen ardından zil çalmıştı yine Jin Ae ile gidiyordunuz okulun dış kapısına geldiğinizde kapının önünde sizin çocuklar vardı şöyle bir göz gezdirdin fakat Baekhyun aralarında yoktu. Siz tam kapıdan çıktığınızda Luhan hemen size seslendi
"Hey (Adın), Jin Ae" ardından yanınıza geldi "akşam müsaitseniz buluşup bir şeyler yapsak olur mu? " Sen gevelemeye başlamıştın boş bir tereddüte kapılıyordun. Sen daha düşünürken Baekhyun gelmişti ve diğerlerinin yanına geçmişti Luhan'ın teklifine "Baekhyun ile aynı ortamda olma" fikri aklına gelince "kalp krizi geçirmek istemiyorum" diye geçirdin içinden. "Iıı... Şeyy... Olur tabi ama... "
Sehun ile aynı ortamda olma fikri ile kafasında bir ampul yanan Jin Ae lafını bölüp söze atlamıştı
"Olur tabiki de" bir de üstüne evinin adresini verip oraya gelmelerini söylemişti. Luhan'da "Harika akşam görüşürüz o zaman" dedi ve diğerleride sırasıyla "görüşürüz kızlar" diyerek çantalarını sırtlarına takıp gitmeye başladılar. Baekhyun hala oradaydı, gözlerinin içine bakıyordu ve tebessüm ediyordu" (Adın)  görüşürüz" dedi sen de "görüşürüz" deyip gülümsedin ve o da sana gülümsedikten sonra birbirinize selam verdiniz Baekhyun'da diğer çocukların yanına koştuktan sonra siz de Jin Ae ile gitmeye başladınız.

EXO One Shot (Baekhyun)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin