~Inca una...~

2.3K 85 4
                                    

Mike si Shay au iesit la fel de speriati din camera, eu fiind mai curajoasa si tupeista din fire le-am facut semn celor 3 cupluri si lui Alex sa astept sus. Alex m-a prins din incheietura si a dat din cap negativ si eu am dat din cap cu subinteles ca voi fi bine. Cobor scarile usor si vad 2 tipi cu muschii cat bombele, 2 pachete de muschi ce sa mai...ei ma vad si nu se clintesc. Eu sar la proriu pe unu' si celalt vine sa ma i-a de pe colegul lui, dar inainte sa poata ii dau cu cotul in ochi, apoi aud o voce din pragul usii...
Daniel: Ari!! Ce naib...Da-te jos de pe saracul baiat!!
Ma uit in usa si il vad pe Daniel ingrijorat pentru acei 2 baieti, apoi ma uit pe scari si ma uit cum cei 7 se uita la mine cu ochii cat cepele.
Eu: Cum au intrat in casa?
Daniel: Sunt oamenii mei, au venit cu mine!
Eu: La ora 05:39 AM??!spun eu incredibil de surprinsa, confuza si nervoasa.
Daniel: Am o misiune pentru voi!
Eu: Poate sa astepte dupa scoala??
Daniel: Nup! V-am invoit de la director pe motiv ca ati avut cu totii accident de masina si i-am dat scutirea medicala!
Eu: Si acum ei mai trebuie sa lipseasca si de la ore?!! Exclus! Vezi, de asta nu am vrut eu sa se alature mafiei din primul moment!
Shay: Nu e alegerea ta! Eu am facut-o pentru Mike, ca sa petrec mai mult timp cu el!
Aron: Eu am facut-o pentru Ana, ca sa nu o las singura!
Eu: Nu vedeti ca sunteti patetici!
Alex: Iubita...ca sa recunosc si eu tot pentru tine am facut-o!
Eu: Doamne...de ce sunt atat de prosti!?
Mike: Explicane!
Eu: Shay, cum crezi ca s-ar simti Mike daca ai fi rapita de cineva din mafia opusa?? Si Aron...cum crezi ca s-ar simti Ana daca ti s-ar intampla ceva? Nu ar crede ca e vina ei? Pentru ca din cauza ei ai intrat in mafie? Si Alex...cum ar fi ca eu sa mor intr-o misiune? Nu te-ai invinui pentru ca ai fost acolo dar nu ai putut face nimic ca sa ma salvezi!?? Voi nu intelegeti! Nu intelegeti ca eu stiu cat de riscant e! Am patit-o! Cu 2 oameni! Cu 3 defap...spun si simt cum inabusesc in lacrimi.
Aron: Ari...nu!
Eu: Exact! Nu! De cand va spun cuvantul asta?!in camera se lasa liniste si eu fug pe scari trista si nervoasa. Intru in dus si imi las frau liber lacrimilor. Trecutul e ceva ce as vrea sa dau uitarii...dar nu pot sa il astup asa de usor. Ies din baie si ma imbrac asa

 Cobor pe scari, ma pun pe canapea si dau drumul la TV ca si cum nimic nu s-a intamplat

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

Cobor pe scari, ma pun pe canapea si dau drumul la TV ca si cum nimic nu s-a intamplat. Cei 9 se uita la mine si in sfarsit Daniel se aproprie...
Daniel: Ari, e decizia lor, dar e mafia ta!
Eu: Stai putin...deruleaza inapoi...ai spus "mafia mea"?!!
Daniel: Nu o sa ies din serviciu dar sunt destul de batran, si cred ca e timpul sa predau stafeta cuiva mai tanar si de incredere!
Mike: Mersi tata...
Daniel: Oo mai taci! Tu ai venit cu ideea!
Mike: 😂😂ma dadeam si eu ranit!
Eu: ...ma duc la curse! Am primit un apel si mi s-a spus ca am o provocare!
Toti: Venim si noi!
Inainte sa ne suim in masini o ii intreb pe Aron si Ana de ce s-au impacat.
Eu: Belele mai sunteti...v-ati si impacat?!!
Ana: S-a clarificat totul!
Aron imi povesteste visul si eu ranan masca.
Eu: Da cine e Derek asta?
Aron: Nu am nici cea mai vaga idee! Nici nu i-am vazut fata!
Eu: Curios...
Cand am ajuns la curse am intrat in masina si m-am dus in fata liniei de start. Acest anumit adversar a spus ca vrea o cursa 1 la 1 cu printesa pistei asa ca i-am dat-o. Tipa mai mult dezbracata scapa batista si pornim in viteza. Cursa avea 3 runde. 1 de foc si viteza, care era de fapt cursa de viteza...usoara. 2 de curse cu obstacole..iarasi...usor, iar in runda a 3a soferul putea face orice dar trebuia sa impresioneze publicul. Prima runda o i-a misteriosul barbat care m-a pacalit usor incercand sa imi avarieze masina insa eu ferindu-ma si oprindu-ma inainte de a lovii unul din peretii ce conturau pista. A 2a runda o castig eu deoarece stiam toate obstacolele. Ultima runda e runda decisiva. Aici fiecare intra pe rand. Primul a fost el, l-am lasat primul din cauza ca el era oaspetele si ce a facut a fost de simplu, dar se vede ca mi-a mai vazut cursele pentru ca mi-a furat din miscari.
Daniel: Crezi ca il intreci?
Eu: N-are idee ce o sa il loveasca! Nici voi nu aveti!ma uit eu in ochii prietenilor mei si pe toti ii apuca fiorii. Randul meu era sa intru pe pista. Am facut cateva miscari simple dar gratioase cand m-am decis sa termin cu ceva wow, ceva ce nu am mai facut pana acum. La "groapa mortii" care era ca o prapastie doar ca mai mica fiind de marimea unei gropi destul de largi si adanci, adversarul meu, si oricine intrec la cap, ar accelera ca sa sara peste ea, dar nuuuo...eu am zis sa fac ceva spectacular dar in acelasi timp deosebit de periculos...pun frana la marginea gropii si masina sare in aer si se invarteste de vreo 3 ori apoi cade cu rotile pe pamant si trece linia de finish. Toata lumea s-a ridicat in picioare si prietenii mei se uitau ingrijorati si muti de uimire.
Daniel: Ce mama masii a fost aia?
Eu: Original, huaa?
Alex: Puteai sa mori!
Eu: Dar sunt intreaga!
Aiden: Ari, cu astea nu te joci!
Eu: Viata e o joaca! Trebuie doar sa stii cum sa joci. Si o fi ea un joc, dar eu joc cu regulile mele!
O voce prin boxele de pe pista ma anunta ca sunt castigatoarea. Masina adversarului se opreste in fata noastra si barbatul coboara din masina. Daniel si matahalele se pun in fata mea si il vad pe Aron oarecum stresat, mirat si speriat.
Daniel: Ce cauti tu aici??
??:...

Hei floricelelor! Putin suspans! Spuneti-mi daca banuiti cine este!  (Am adaugat melodia aceea la media deoarece mi se pare destul de potrivita pentru ce s-a intamplat intre Ari si Alex.) Va iubeesc enooooorm!! 💖💖💖

Bad Boy vs. Bad Girl Volumul I: Find YouDove le storie prendono vita. Scoprilo ora