~Profa smechera;)~

1.7K 86 1
                                    

Keyla: Motanelu, unde crezi ca pleci?
Eu: La dulap?
Keyla: Fara sa imi dai un sarut?
Eu: ...Keyl...nu am apucat sa termin de rostit cuvantul ca Keyla ma trage peste ea si imi astupa gura cu buzele ei. Ea se izbeste de perete si ma saratuta violent rau. Mai mult imi place cum saruta Ari. Ii raspund, pentru ca trebuie sa imi continui misiunea si cand vad cine se holbeaza la noi simt cum imi cade cerul in cap.
*perspectiva Ari*
Ies din clasa si ma indrept spre dulap cand realizez ca mi-am uitat cartea pe banca ma opresc. Astazi e ziua de uitat chestii sau ce?! Ma intorc in clasa sa imi iau cartea iar cand intru simt cum o sageata trece prin mine. Alex si Keyla se sarutau cu pofta lipiti de perete. Alex realizeaza ca sunt aici si ca ma uit la ei...mai mult holbat decat uitat...
Alex: Ariana...
Eu: Nu ma bagati in seama. Continuati, eu imi uitasem un caiet si nu am venit decat sa il iau. Nu credeam ca deranjez pe cineva!
Keyla: I-al mai repede si iesi!
Simt cum o lacrima imi scapa si incerc sa o acopar cu parul. Sper ca Alex sa nu o fi vazut-o!
*perspectiva Alex*
Arin se apleaca dupa caiet si se aude vocea ei infundata. Se intoarce si strange caietul in brate si vad cum o lacrima i se scurge pe obraz. Incearca sa o acopere cu parul, dar mie nu imi poate ascunde nimic. Ma doare...nu! Ma distruge faptul ca o ranesc pe printesa mea! Ma urasc me mine!
Keyla: Saracuta...cred ca e geloasa...
Eu: De ce?
Keyla: Se vede ca inca e in limba dupa tine!
Eu: Nu mai conteaza...haide in clasa doamnei de engleza. Altfel ne-am ars pisicuta!
Keyla: Ok!
*perspectiva Ari*
Mai tineti minte ce am zis despre anul asta? Ca iubesc anul asta deoarece il facem cu cei de-a 12a? Retrag ce am spus! Il urasc! Toata ziua trebuie sa o vad pe Keyla cum il musca de ureche pe Alex si cum el ii pune mana in poala sau cum isi pune mainile pe spatele ei. Ma rog...am engleza asa ca intru in clasa, si ce sa vezi...sunt cu totii aici. Alex trebuie sa le fi spus baietilor despre faza de mai devreme pentru ca tot grupul se uita la mine cu o parere de rau pe fata. Ma pun in banca mea, ca de obicei singura si intra si doamna. Ma gandeam la tot, tot ce ma rupe pe dinauntru cand o vad pe doamna cum ma striga si imi face cu mana.
Profa: Ari, nu prea esti concentrata azi! Ce s-a intamplat? Nu iti place lectia?
Eu: Ma scuzati...nu, nu e lectia, defapt ador Romeo si Julieta si toate chestiile care tin de dragoste!
Keyla: Pacat ca nu ai si noroc in domeniul asta!
Profa: Liniste Keyla! Ari, ce ar fi sa ne spui parerea ta despre povestea lor de dragoste!
Eu: Ca orice poveste de dragoste...cu hopuri! Dar dragostea dintre Romeo si Julieta...curajul lor, de nedescris! Iubirea lor era mai mare decat orice. Nu tinea cont de nimic! Cand ei erau impreuna, timpul se oprea, nu mai era nimeni decat ei doi! Pierdeau notiunea spatiului si a timpului! S-a terminat tragic, dar pentru ei a fost un dublu castig! Ei s-au reunit in ceruri si au facut pace intre clanurile lor pe pamant! Au vrut sa dovedeasca ca dragostea nu are limite si ca puterea ei este de neoprit. Si au reusit!
Profa: Pare ca stii multe despre dragoste! Ai simtit vreodata asa ceva pentru cineva?
Eu: Da! Am simtit-o! Si se simte foarte bine, dar la fel de dulce precum e, la fel e si de amara!
Profa: Sa inteleg ca tu si domnul Alex sunteti in culmile iubirii. Se vorbeste prin cancelarie...sper ca nu te superi ca ma bag?!
Eu: Nu doamna, dar intre mine si Alex s-a terminat! Totul!
Alex si-a intors imediat privirea la mine cu o teama in ochi sperand ca scena de mai devreme sa nu ne afecteze relatia. Eu nu ma uit la el ci continui sa vorbesc robotic, cu seriozitate imensa pe fata. Nu am terminat-o cu el. Il iubesc, enorm! Dar trebuia sa para credibil, nu?
Profa: Daca nu te superi, pot sa intreb si de c...
Eu: Complicat...
Profa: Am experienta.😂😉spune profa si toti au inceput sa rada.
Eu: M-a inselat!
Profa: ALEX!
Alex: Eu?!
Profa: Esti porc! Cum sa inseli o fata ca Ariana? Pentru cine?
Eu: Pentru Keyla!
Profa: Pentru ea?! Glumesti nu? Poti sa imi spui si mie ce are Keyla si nu are Ari? Defapt cred ca intrebarea trebuia pusa invers!
Alex:....

Hei floricelelor! Urmeaza un nou capitol!💖💖💖💖

Bad Boy vs. Bad Girl Volumul I: Find YouWhere stories live. Discover now