~O parte din trecut~

2.3K 79 3
                                    

Alex: Eu nu o sa pot sa ma iert vreodata!
Eu: De ce?
Alex: Tu nu intelegi Ari! Desi te-am inselat cu Keyla, niciodata nu m-am culcat cu ea! Doar saruturi nesemnificative! E adevarat ca nu a fost prima oara pentru mine, dar niciodata nu am vrut sa o mai repet daca nu era cu persoana iubita. Dupa ce am facut-o cu tine am zis ca e a 2a oara, dar aparent m-am inselat! Si nu imi vine sa cred ca am facut-o cu scarba aia!
Eu: Nu trebuie sa te invinuesti! Pentru ca chiar nu e vina ta! Daca te-am iertat eu ar trebui da te ierti si tu!
Alex: Nu o sa ... nu apuca Alex sa termine ca sar repede si il intrerup cu un sarut. El nu vrea la inceput sa imi raspunda dar il trag mai aproape in semn sa imi raspunda, sa se ierte si pana la urma cedeaza.
Alex: Of ce imi faci tu mie...
Eu: Si tu ai efectul asta asupra mea!
Daniel: Ari...ar trebui sa stii toata povetsea de acum...
Eu: Ce poveste?
Daniel: Tatal tau a fost seful mafie impreuna cu mine. Mama ta nu a stiut pana inainte de accident. Mereu l-am ajutat pe tatal tau cu ce avea nevoie si a fost o placere sa stau cu voi. In seara accidentului, Louis, seful mafiei opuse i-a declarat tatalui tau razboi si jurat ca ii omoara cei 3 copii!
Ana: 3?
Eu: Daniel...
Daniel: Trebuie sa stii toata povestea, chiar daca trebuie sa mai povestesc odata noaptea accidentului!
Aron: Daniel...
Daniel: Tatal tau a triplat protectia casei voastre, in seara aceea Aron a vrut neaparat sa doarma la prietenul lui asa ca mama, tatal si sora Arianei au mers cu ea cu masina la teatru. Fix inainte sa plecati, mama ta a auzit o convorbire telefonica intre mine si tatal tau. A acceptat pana la urma ca tatal tau se ocupa cu asa ceva. Ari, tu stii ca mama ta te-a iubit, dar nu a fost cel mai bun exemplu pentru o frtita mica ca tine. Pun pariu ca ii auzeati in fiecare seara certanduse si nu stiati de ce. Mama ta si tatal tau nu se mai iubeau de mult reciproc, dar au continuat sa stea impreuna pentru voi 3. Tatalui tau nu prea ii pasa de mama ta si nici de parerile ei. In acea seara cand parintii vostri v-au luat pe tine si pe Emily la teatru tatal tau mi-a respins apelul. Voiam sa ii zic ca s-ar putea ca Louis sa actioneze in acea seara si asa cum ma temeam...a facut-o! I-a taiat franele de la masina tatalui tau si cum era si ploios afara, accidentul s-a produs!
Eu: Imi aduc aminte clar si raspicat. spun eu innabusind in lacrimi. Nici Aron si nici tu Daniel nu stiti partea asta de poveste! Mergeam cu masina si am trecut de teatru. Mama tipa la tata, tata se panica nestiind ce de intampla, iar eu o tineam in brate pe Emily deoarece era speriata. Tata a strigat la noi sa ne punem centurile si asa am si facut. Masina s-a rastagolit in aer cazand cu capota pe jos si cu rotile in sus. A fost vina mea! Numai vina mea!
Daniel: Ba nu Ari! Nu a fost!
Eu: Ba da! Puteam sa ii salvez! Puteam!!
Aron: Despre ce vorbesti?
Eu: Masina era pe jos iar eu mi-am recapatat cunostinta repede. Am iesit tarasi din masina si m-am dus spre mama si tata, dar nu ma auzeau. Am zis ca mai intai trebuie sa o pun pe Emily pe primul loc asa ca am incercat sa ii desfac centura, dar se blocase. Nu aveam putere. Atunci, masina a explodat. Am lesinat si cand m-am trezit eram tot acolo. M-am ridicat si am plecat plangand spre casa lui Daniel.
Aron: Trebuia sa vin cu voi! Nu trebuia sa va las singuri!!
Eu: Si daca nici tu nu supravietuiai? Ramaneam singura!
Daniel: De aia te-am invatat de mica sa te lupti!
Eu: Singurele lucruri pe care nu ai put sa ma inveti au fost cum sa iubesc, sau cum sa ma vindec!
Daniel: Stiu...
Alex ma strange tare in brate si parca nu mai vrea sa imi dea drumul, dar nici eu nu vreau sa ma desprind din bratele lui. Ma simt protejata, in siguranta!
Alex: Ari, nu mai plange!
Eu: Ok...
Alex: Stii ca te iubesc, nu?
Eu: Da! Si eu te iubesc!
Ana: Haideti la culcare!
*de dimi*
Ma trezesc la 06:34 AM si ma decid sa il sun pe Daniel. Stiu ca e cam dimineata dar sigur o sa imi raspunda.
*conv tel*
Eu: Daniel?
Daniel: Hei! S-a intamplat ceva?
Eu: Vreau sa merg la liceu azi! Si sunt sigura ca si ceilalti vor!
Daniel: Ok, spunei directorului sa ma sune cand ajungi, ca sa ii explic cum v-ati recuperat asa de repede dupa "accident".
Eu: Ok! Mersi, paa.
Daniel: Pa.
*conv tel inch*
Ma ridic din pat si ma duc in dus sa imi fac o baie rapida. Ma duc la dulap sa imi iau hainele si imi aleg asta

Apoi ma ridic si dau muzica la maxim ca sa ii trezesc le toti

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Apoi ma ridic si dau muzica la maxim ca sa ii trezesc le toti.
Eu: Trezirea puturosilor!
Aiden: Ce mama drq ai??
Emma: Vreau sa dorm!
Mike: Opreste naiba muzica aia!
Eu: Mergem la liceu!!
Ana: Dar Daniel a spus ca ne-a invoit!
Eu: Si eu i-am spus ca azi mergem la liceu, asa ca sus!
Alex: Te iubesc, dar de data asta sunt de acord cu ei! N-am nici un chef de scoala azi!
Eu: Bine! Treaba voastra, dar eu o sa merg si ce o sa zica directorul ca din noi 8 doar 1 a venit la scoala?
Ana: Sunt gata in 10 min...
Eu: Asa te vreau surioara!
Ana se imbraca asa

Eu: Asa te vreau surioara!Ana se imbraca asa

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Shay asa:

Iar Emma asa:

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Iar Emma asa:

Toti mergem la liceu, eu ii spun directorului ce mi-a spus Daniel sa ii zic si intru la ora

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Toti mergem la liceu, eu ii spun directorului ce mi-a spus Daniel sa ii zic si intru la ora.
??: Iubitu, ai venit!!!

Hei floricelelor, scuzati-ma ca am intarziat cu capitolul dar am avut o eroare la wattpad, dar s-a rezolvat! Va iubesc si sper sa va placa capitolul!💖💖💖

Bad Boy vs. Bad Girl Volumul I: Find YouUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum