Deel 4

863 109 21
                                    

..........


Aangekomen bij het ziekenhuis, brachten ze Lina zo snel mogelijk naar  de operatiekamer. Amir wou met zijn zus naar binnen gaan maar een dokter hield hem tegen een zei: " Sorry meneer u mocht niet mee gaan nar binnen." Amir keek hem onstuimig aan en deed wa hij zei.

POV Amir:

Ik zat in de gang. En dacht de hele tijd aan Achraf en Youssra. Waarom zijn ze zo, waarom haten ze Lina? Vragen waar ik nooit een antwoord op ga krijgen. Ik belde mijn neef safouane.

Safouane: ewa niffo komt gij in de avond naar chicha lounge?

Amir: neen bro, ik zit in 't ziekenhuis.

Safouane: wiliee wa is er aan de hand?

Amir: Lina ligt in 't ziekenhuis niet ike.

Safouane: saaf ik kom eraan bro.

EINDE GESPREK

Het duurde nog niet eens  5minuten en hij was er al.

POV Safouane:

Ik liep snel naar boven en nam mijn gun en zei tegen mijn broertje yassine.

Ik liep snel naar boven en nam mijn gun en zei tegen mijn broertje yassine

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Safouane: yallah yassine kom fatsat mee naar het ziekenhuis.

Yassine: neen ik wil niet.

Safouane: a hond bij wie moet ik u anders laten. KOM NU voor ik een mes in u kontgat stop!!!!!

Yassine kwam mee met betraande ogen.

Ik nam mijn sleutels van mijn auto en vertrok naar het ziekenhuis. Ik trok meer dan 210km.

Na een tijdje merkte ik door mijn voorspiegel da ik achtervolgd word en trok meer gas

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Na een tijdje merkte ik door mijn voorspiegel da ik achtervolgd word en trok meer gas. Tot ze me kwijt raakte. Ik kwam aan in 't ziekenhuis en ging naar binnen. Ik zocht Amir tot ik hem bij een deur zag. k ging naar hem en wou hem juist een hand geven tot er een dokter naar ons kwam.

Dokter: ik heb een slecht nieuws maar ook een goed nieuws. Het goeie nieuws is dat de operatie is gelukt en dat ze is genezen. Maar de slechte nieuws is dat ze pas na 2weken naar huis mag gaan.

Toen Yassine het slechte nieuws hoorde. Ging hij naar de dokter en keek hem heel kwaad en trok zijn broek uit. Gelukkig had de dokter een boxer aan. EN trok direct zijn broek omhoog.

Amir en Safouane lachte zich dood en keken trots naar Yassine.

Dokter: Dit is ongepaste gedrag in een ziekenhuis. Jullie moeten blij zijn dat ze het heeft overleefd. Neen jullie lachen omdat die onbeleefde jongen mijn broek heeft getrokken!

Safouane kon niet stoppen met lachen. En pakte yassine. En gingen naar buiten. Amir volgde hen. Ze stonden buiten en moesten nog steeds lachen wa Yassine daarnet heeft gedaan. Tot er twee 4x4 auto's kwamen met in elke auto 5man. Ze stapte uit en kwamen ons richting op. Een paar hadden guns bij en een paar hadden zo van die dikke stokken bij.

 Een paar hadden guns bij en een paar hadden zo van die dikke stokken bij

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Yassine werd via zijn oor meegenomen naar de auto. En mij en Amir sloegen ze met die stokken tot we op de grond vielen. En namen ze ons ook mee in de auto.

.......

Ze goten een fucking kokende warme emmer over ons en gingen naar buiten, we werden direct wakker. Ik kon niks zien alleen maar zwart. Ik probeerde mij los te maken maar lukte me niet. Ik en Safouane probeerde me ons stoelen te schuiven en bewegen. Da we naast elkaar zitten en da zo open kunnen doen. Maar te laat ze kwamen juist op tijd en gaven ons boxen in ons buik, gezicht overal.

Derest komt morgen inscha'allah.

Bij 10 stemmen ga ik verder. Dus vergeet niet te stemmen.



Vergeet het woordje " wraak nemen" nooit!Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu