Deel 9

564 85 9
                                    

We liepen naar binnen en keken efkes rond om te zien of hij er al is of nog niet. We wouden juist verder stappen tot ik een hand op mijn schouder voelde. En draaide me om en  zag hem staan. IK WAS KAPOT BLIJ DA IK HEM TERUG HEB GEZIEN, want me hem ben ik opgegroeid. Ik gaf hem een hand en gingen aan een tafel zitten.

POV Achraf:

We gingen aan een tafel zitten en bestelde 4 glazen thee. We begonnen te praten over wat ik Saif wou vertellen.

Saif: Yallah praat broer, je wou me iets zeggen. Ik luister.

Achraf: Dus kijk. Ken je nog Qasim van vroeger toen we samen werkte.

Saif: aah ja hij, da's die hoerezoon da u neef Safouane had gerowend.

Achraf: jaaa da's hij. Awel en die kwam gisteren naar Safouane, Amir en Yassine, en had ze ontvoerd en zei da Safouane zijn geld terug moest geven. Maar Amir en Safouane zweerde er op dat ze geen 1 cent terug gaan geven. Dus zijn ze naar het ziekenhuis gegaan waar Lina lag. En hebben haar nu ontvoerd.

Saif keek naar Safouane en had door dat er iets is met Safouane. Safouane dacht de hele tijd aan wat hij heeft gedaan.

Saif: Wollah die hoerezoon heeft de dood nodig billah als ik die pak saaf die ga niet meer leven! En weten jullie waar hij Lina heeft gebracht?

Saif: Ewa Safouane aan wa denk je de hele tijd?

Safouane hoorde hem niet en was nog steeds verder aan 't dromen, tot Amir hem wakker schudde. En wakker werd. Safouane stond kwaad op een liep naar buiten. Buiten stond hij phal gedronken tegen de muur, WOLLAH HEEL MIJN LEVEN IS GEROWEND! schreeuwde hij. Amir wou juist opstaan tot Saif zei dat we hem efkes alleen moesten laten.

Saif: wat is er me hem, want al van het begin deed hij raar?

Amir: Kijk. Toen we ontsnapte van die kehba plaats waar Qasim ons had gebracht. Wouden wij naar mijn huis gaan om een paar guns te gaan halen. Maar toen we aankwamen zagen we 2 mannen met bivakmutsen en guns in hun handen. En Achraf en Youssra zaten nog binnen, dus wou Safouane ze reden. Dus Safouane stapte de auto uit en verstopte zich achter een paar struiken. Ik wee niet wat er dan is gebeurd omdat ik in de auto zat, maar hoorde 2 schoten. En ja ik dacht dat er iets was met Safouane, maar neen hij had ze allebei geschoten. Daarom da hij nu zo is.

Saif: wollah als ik Qasim pak is hij nummer 8 in mijn lijst da ik heb vermoord. Laat hem gewoon efkes alleen, ik ga wel sebiet met hem praten. Maar nu moeten wij Qasim vinden en een zware les leren om iemand te bedreigen.

HAHA met Saif moet je niet lachen. Want als Saif wraak neemt, is het een zware wraak. En niet een grap!

Saif: ik zal hem zowizo vinden. Dus wees maar gerust, maar ik ga nu eerst mijn broer { Karim } bellen dat hij mijn Amerikaanse geweer moet brengen. En da hij zelf ook moet komen, want hij kan zwaar hacken.

 En da hij zelf ook moet komen, want hij kan zwaar hacken

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

#TELEFOONGESPREK#

Karim: waarom bel je me nu om 2u in de nacht?

Saif: Luister kom nu naar ....... chicha lounge en breng mijn Amerikaanse gun mee. Gij weet wel waar die is, en 3andek gij mama en papa enz. wakker maken.

Karim: saaf oke, ea maar Soufiane en Adam { zijn de twee andere broers van Karim en Saif } zijn nog beneden in de woonkamer. Wat als ze iets zeggen?

Saif: kom gewoon die gaan niks zeggen! schreeuwde ik omdat hij mij zo boos maakt.

Karim: neen ik ga niet komen haha

Saif: luister billah liever vertrek je nu, of anders als ik thuis kom ben je dood!

Karim werd een beetje bang en zei: saaf ik kom nu en heeft afgehakt.

#EINDEGESPREK#

Achraf en Amir zaten allebei me hun handen op hun hoofd omdat ze niet meer wisten wat ze moesten doen. Van een kant hadden ze medelijden met Safouane en van de andere kant denken ze aan Lina wat er met haar is aan 't gebeuren.

Vergeet niet te stemmen. EN drop jullie insta namen xx

Vergeet het woordje " wraak nemen" nooit!Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu