Deel 10

521 76 9
                                    

POV Lina:


Ik deed mijn ogen open en zag 6 koeien rond mij. Ik was in schok en stond direct op. Ik wou weg gaan, maar kon niet weg gaan door die koeien. Ze bleven me maar duwen en achtervolgen. Dus probeerde ik op een koe te springen, toen ik juist op hem geraakte liet hij mij vallen op de grond.

Ik bleef maar schreeuwen maar niemand wou me helpen, en weten jullie wat ik als cadeau heb gekregen door het schreeuwen. Kak strond op m'n gezicht. Ik veegde het weg en wollah het stonk hier fucking erg. Ik probeerde weer op te staan, maar werd tegen gehouden door wahed dikke koe die op mijn been stapte. En saaf toen kon ik het niet mee aan. Ik schreeuwde zo ergg! dat die fucking dieven me nu wel hebben gehoord.

Ze kwamen alle 4 naar mij toe en probeerde die koeien weg te doen maar lukte hen niet. Ze vielen alle 4 ook op de grond en die koeien begonnen hen te stampen. Dus ik had nu de kans om weg te lopen, en dat ze toch de poort niet hebben dicht gedaan. Dus ik probeerde op te staan en yess het lukte me. Dus liep naar de poort en hoorde de andere 4 schreeuwen. Ik had echt GEEN medelijden met hen. Dus negeerde hun en stapte verder.

Van 't verte zag ik een auto komen. Dus liep ik naar die auto en zag dat hij stopte en een gun in zijn handen had. En mijn richting op kwam. Maar toen ik zijn hoofd zag kwam hij mij bekend voor. OMG da's Qasim! en rende zo snel ik kon. Maar hij was nog steeds sneller als mij en trok me van mijn haren. En gaf me een paar kletsen. Hij sleurde mij mee naar zijn auto, en wollah het deed kapot veel pijn. Hij nam me van de grond en gooide me in de auto en bracht mij terug naar die wei waar die koeien zaten.

Aangekomen bij die stal, zag ik dat die 4 nog steeds daar op de grond lagen te kriperen. Hij gooide me binnen en kwam zelf ook naar binnen, maar hij is slimmer dan die andere en deed de poort op slot. Hij probeerde de koeien af te lijden met water en het lukte hem. Die 4 andere waren helemaal aan het bloeden maar het interesseerde mij niet. Dat ze maar ook voelen wat ik ook voelde. Qasim hielp ze om op te staan en bracht ze naar buiten en mij liet hij binnen.

Ik bleef schreeuwen, tot ik een sleutel op de grond zag. Waarschijnlijk is die gevallen van een van die 4 hoertjes. Ik nam die sleutel en verstopte het in mijn broekzak.

Waarom gebeurt dit altijd bij mij? Waarom leef ik zelfs? Alleen maar problemen in het leven TFOE!! schreeuwde ik. Wollah ik ben mijn leven beu en viel op de grond, ik bleef maar huilen. En dacht aan mijn broer Amir. Maar ik moest ook aan Achraf en Youssra denken. En ik moest ook denken aan 2 weken geleden toen hij mij kapot sloeg.

wollah als ik daar nu aan denk wil ik Achraf kapot slagen. En die sletje van Youssra.

ooooohhffffff waarom zijn ze mijn familie!! ik haat mijn leven, ik haat mijn leven! wjwww Allah ( god) help mij!!! schreeuwde ik. Tot er een koe naar mij kwam en mij aan keek. Ik stopte direct met huilen, want ik dacht dat ze me weer gingen duwen en pijn doen. Maar ik gaf het gewoon op en huilde, ik dacht in mijn eigen als ze me weer pijn willen doen mogen ze beginnen. Want ik ben toch mijn leven BEU!

stemmen en deel me verder xxx


Vergeet het woordje " wraak nemen" nooit!Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu