Răspunsuri

204 13 0
                                    

Trebuia să vorbesc cu profa. Acum.

Am pornit hotărâtă către camera de zi. Am găsit-o stând şi citind.

      - Trebuie să îţi zic ceva, spun eu.

    - Bine. Ştiu ce vrei să mă întrebi. Da, ştiu totul, ştiu cine a omorât-o pe mama, ştiu că tu l-ai omorât pe tata, ştiu de scrisoarea care a venit, ştiu de întâmplarea cu cartea, ştiu totul, spuse profa liniştită.

     - Spre deosebire de mine, care nu ştiu nimic, şoptesc eu.

   - Întradevăr. Ia loc şi am să îţi spun totul.

   Mă aşez pe un fotoliu de catifea violet, cu ochii aţintiţi la ea.

   - Eu sunt întradevăr sora ta Selena, începe ea. Dar nu suntem numai noi. Mai avem două surori, Kassandra şi Chrystal. Noi toate, ne-am născut în realitate din razele lunii care atingeau cimitirul. Ne-am născut în cimitir. Prin urmare, luna e mama noastră. Dar noi nu suntem doar fiicele lunii. Noi suntem ducese ale lunii. Dar dintre noi toate, una a fost aleasă să fie regina lunii. Tu ai fost aceea. Dar noi nu suntem doar fiice ale lunii. Noi toate suntem de asemenea şi vampiri, şi vârcolaci, şi vrăjitoare, dar mai ales, noi toate suntem moarte.

   - Poftim ?!?!? strig eu.

   - Da. Tatăl tău nu ţi-a vrut răul Selena. Aşa mi-a făcut şi mie, şi tuturor. Dar trebuia ca la sfârşit, cea mai mică să îl omoare. Iar tu, cea mai mică, ai îndeplinit această sarcină fără să îţi dai seama. Aşa trebuia să facă. S-a bucurat fiindcă, omorându-te, tu îţi primeai puterile de vârcolac, vampir, vrăjitoare şi fiică a lunii. Nouă ni se mai spune şi sirene ale lunii. Totul este complet normal.

    - Complet normal ??!!!!? Stai un pic, vrei să spui că eu sunt un cadavru împuţit care merge ?!?

   - Cam aşa ceva.

   - Şi sunt " vampo-vârcolac " vrăjitoare ?

   - Te-ai prins.

    - Ok, am înţeles. Dar mai e o întrebare : Cine a omorât-o pe mama ?

   - Poveste lungă, am să îţi zic mai târziu.

   Am realizat că îmi este foarte foame. Când veni prânzul, Estera (profa) îmi puse în faţă supă de sânge. Scârbită, am dat farfuria la o parte. Dar am observat că nu eram în stare să fac aşa ceva. Supa de sânge avea un miros mult prea atrăgător. După o secundă, supa se odihnea în stomacul meu. Oare vorbea vampirul din mine ? Ce o să mai urmeze ????

Hemoragie...Where stories live. Discover now