Promises {dutch Harry Styles Fanfiction}

580 15 3
                                    

Lana's POV

"Lana kom je eten, het staat al voor je klaar, wij zijn zo weg hé?" Roept papa vanaf beneden. "Ja, ik kom!' roep ik terug. Altijd, zijn ze weg. mijn ouders zijn allebei in de 50, en runnen samen een restaurant. daarom zijn ze elke avond weg. Vroeger had ik een oppas of mocht ik mee. Sinds dat ik oud genoeg ben blijf ik alleen en zorg ik voor me zelf. Ik ben 18 jaar, en ga over een tijdje op mezelf wonen in College. Samen met mijn beste vriendin Rachel! Ik bel rachel op om te vragen of ze vanavond kan langs komen en een film kan kijken! "ja tuurlijk, en ik moet ook iets vertellen!" vertelt ze lachend. "tot zo' zeg ik en ik hang op. ik ren naar beneden geef papa en mama nog een kus en eet snel mijn eten op. Ik ga me klaar maken, poets mijn tanden, doe een beetje mascara op en lipgloss en mijn halflang bruine haar in een staart. De deurbel gaat, ik ga naar beneden en doe de deur open en laat rachel binnen. "moest je niet iets vertellen?"vraag ik nieuwsgierig. "Ja, oh my god, kijk lana, er woont dus een nieuwe jongen bij mij in de wijk. hij is lang breed, bruine krullen en heet Harry. maar dat is nog niet alles.... hij werkt bij je ouders in het restaurant! dus daarom gaan wij morgen met zn 2e uiteten lana, kunnen we dat lekkereding eens even van dichtbij bekijken!' vertelt Rachel als een razende. 'ik vind het goed! ik wil jou toekomstige vriendje ook wel eens zien" zeg ik en geef Rachel een por. we zitten een film te kijken als Rachel ineens zegt: "lana, ik heb zo veel zin in College! het word echt super met zn 2e!' 'ja, it's gonne be awesome.

de volgende dag komt Rachel om 5 uur naar me toe om ons klaar te maken voor het uiteten gaan.

Ik ben rachels haar aant het krullen en ze zegt: 'Lana, Harry blijkt een beetje een probleem persoon te zijn.. en hij gaat volgend jaar naar het zelfde college als wij. mensen zeggen dat hij weer normaal is, maar blijkbaar heeft hij een zwaar verleden gehad.' "ik ben benieuwd' antwoord ik traag.

eenmaal in het restaurant aan gekomen zit Rachel de hele tijd om haar heen te kijken of ze Harry al ziet. Het is een groot restaurant, met veel obers. 'ik ga even naar de WC' zeg ik tegen rachel. Rachel knikt maar in ondertussen alleen maar aan het kijken of ze hem al ziet. Ik sta op en loopnaar de WC. Ik kijk naar mijn voeten, want ik heb geen zin om dadelijk aangesproken te worden en dan te gaan vertellen over mijn ouders en over het restaurant. Ik struikel over de drempel, ik steek mijn handen uit om mezelf op te vangen. Maar dan voel ik een arm bij mn buik die me weer overeind helpt. Ik kijk een jongen aan met donkeren krullen en fel groene ogen, en veel tattoes op zn armen. hij lacht, ik krijg het warm van binnen, als hij lacht krijgt hij hele schattige kuiltjes in zijn wangen. "uhhmm, bedankt..' zeg ik verlegen. "geen dank, ik raap graag mooie meisjes van de grond' zegt hij met een scheve glimlach. hij laat zijn arm los van mijn buik en steekt zijn hand uit. 'Harry, Harry Styles" zegt hij. ik weet even niet hoe ik moet antwoorden....

dit is mijn eerste fanfiction, als er iets verkeerds in staat laat dan even weten. x

Promises {dutch Harry Styles Fanfiction}Where stories live. Discover now