017

101 6 0
                                    

017

LANA'S POV

Er zitten 6 mensen op de bank. Hun hoofden draaien allemaal mijn kant op. Een jongen met blonde haren en fel blauwe ogen springt op en rent naar me toe. Hij slaat zijn armen om me heen. "LANAA, ik ben echt zo blij dat ik je eindelijk ontmoet. Harry heeft gelijk, je bent mooier in het echt dan op foto's" zegt Niall met een Iers accent. Harry heeft foto's van mij aan zijn vrienden laten zien? Ik bloos en glimlach. "Oh by the way, ik ben Niall" Een jongen met donker bruin bijna zwart haar, en grote heledere bruine ogen staat op. "Hey, Ik ben Zayn." Hij steekt zijn hand uit. Ik schud zijn hand "Lana" zeg ik. "Dat weet ik.." zegt hij met een grijns op zijn gezicht. Een vrolijk meisje met bruine krullen staat op. "Hai, Ik ben Elenor." "Lana" Ze lijkt me echt heel aardig. Een jongen met bruin haar een een grote lach komt naar me toe. "Louis, It's realy nice to meet you. Nu hoef ik niet meer van Harry aan te horen hoe mooi je ogen zijn." Zegt Louis. Ik begin te lachen. Harry kijkt Louis met een boze blik aan. Harry kijkt me met verlegen ogen aan. Maar lacht uiteindelijk wel een beetje mee. Een meisje met lange bruine stijle haren staat op en een jongen met opscheer en een baardje volgt. "Hey, Ik ben Sophia." "En ik ben Liam." zeggen ze. "Kom dat gaan we de pizza in de oven doen" zegt Louis en hij trekt Elenor mee naar de keuken.

Ze ploffen allemaal op de bank neer. De TV staat aan en we praten over van alles. Perrie is echt een super lief. Ze kletst met me, en vertelt van alles over haar zelf.

Louis en Elenor komen de kamer binnen met heel veel pizza. Niall rent er naar toe en pakt meteen 3 stukken. Harry begint te lachen. Harry zit aan de overkant van de tafel met Liam te praten. Ik trek mijn knieen op en kijk naar Harry, ondertussen klets ik een beetje met Zayn en Perrie. Harry pakt een stuk pizza en schiet in de lach als hij Niall zijn kant op kijkt. Niall zijn gezicht zit onder de pizza. "Het lijkt wel alsof je 2 weken niet gegeten hebt Niall." Grapt Louis. "Zo voelt het ook." zegt Niall met een volle mond. Harry lacht. Zijn lippen vormen een perfecte lach, zijn kuiltje in zijn wang komt te voorschijn. Hij eet rustig zijn Pizza op, als hij ineens door heeft dat ik zit te staren. Hij kijkt me aan en trekt een raar gezicht. Ik giechel en Harry lacht mee. "Ik ga even wat cola in de schuur halen. Lana ga je mee?" Vraagt Harry. "Yeah sure." Ik zet mijn pizza weg en volg Harry naar de achtertuin. Hij houd de deur voor me open. Ik wil een stap over de drempel zetten, maar ik voel 2 sterke armen om me heen. Harry drukt zijn lippen om de mijne. "Dit moest ik even doen" Fluistert hij. Ik giechel. Hij pakt mijn hand en loopt met me door de tuin. Het is een grote tuin met veel lichtjes er in. Ik vraag me af of de jongen ook weten dat Harry een drugs probleem heeft. We lopen samen de schuur in en pakken een paar flessen cola. Ik schraap mijn keel. "Weten ze dat je verslaafd was?" Vraag ik. Harry kijkt me, overdondert door mijn vraag. "Ja, maar ze weten ook nog niet dat ik ben gestopt." Zegt hij met een schorre stem. "Ohh oké" zeg ik. "Ik wil het ze straks gaan vertellen, maar ik weet niet hoe. Ik ben bang dat als ik het tegen ze zeg en als ik dan een terugval heb ofzo, dat ze teleurgesteld in me raken." zegt Harry. Zijn ogen twinkelen in het maanlicht. "Dat doen ze niet, het is al knap dat je zover bent gekomen." Zeg ik. "Ik hoop het maar." zegt Harry onzeker. We lopen de keuken in en zetten de cola flessen op het aanrecht. Ik wil naar de woonkamer toe lopen maar dan hoor ik Harry zijn stem: "Wacht." Ik draai me om en hij slaat zijn armen oom me heen. Ik giechel. Hij kijkt me aan. Zijn groene ogen stralen. Ik ga op mijn tenen staan en buig me naar voren. Ik plant mijn lippen op de zijne. Zijn handen gaan naar mijn heupen en ik sla mijn armen om zijn nek. "Iew, kijk deze twee hier nou eens klef doen." Hoor ik Louis zijn stem zeggen gevolgt door Elenors gelach. "Laat Harry, ik heb hem al heel lang niet mee zo zien stralen, lachen en zich minder terug trekken. Dat was een half jaar gelden wel anders." zegt ze met een glimlach terwijl ze naar de koelkast loopt. "Thats true." zegt Louis en geeft Harry een schouder klopje. Ik loop de woonkamer in en ga op de bank zitten. Love acctualy staat op. Harry loopt de kamer binnen en kijkt naar de tv. "Dat is mijn lievelings film" Lacht hij. Hij ploft naast me op de bank neer en lacht. "Sirieus?" vraag ik. "Mmm, ik vind romantische films leuk." Ik lach, had ik niet verwacht.

De film is afgelopen. Harry is dicht tegen me aan genestelt tijdens de film. Zijn armen zijn sterk om me heen geslagen. Ik geef een kusje op zijn kaak. Hij zucht en knikt. Hij gaat het zeggen. Hij gaat recht zitten en pakt mijn hand vast. "Jongens ik moet even iets vertellen." zegt Harry met een schorre stem. Alle ogen draaien onze kant op. Nu moet hij het zeggen. Nu moet hij zeggen dat hij clean is...

Promises {dutch Harry Styles Fanfiction}Where stories live. Discover now