Büyü İnsanı Öldürür Mü, Ölüme Kadar Götürür Mü? Yan Etkileri Nelerdir?

1.1K 14 1
                                    

Büyünün şeytanın en büyük oyuncaklarından biri olduğunu size Engin Uğan her vakit belirtti. Meydana getirilen bazı büyüler, özellikle kin amacı güdülen ve kesinlikle fenalükten başka aslabir şey ifade etmeyen bazı büyüler, büyüye maruz kalan insanı kötü bir duruma düşürmekle kalmaz, ölüme kadar götürebilir. Şöyle ki; kişiye yapılan büyü kara büyü derslikındandır ve amacı kişiyi delirtmek, bulunduğu ortamdan uzaklaştırmak, sevmiş olduği insandan ayırmak yada cin musallatına uğratmaksa eğer; kişiye meydana getirilen büyü etkili olmuşsa, büyü meydana getirilen bu insanda ani değişimler başlar. Yavaş yavaş meydana getirilen sihrin amacına gore hareket eder. Ancak bazı durumlarda kişi iradesini zorlar, yaptığı şeyleri yapmadığını sanabilir. Buda ruhsal bazı bozukluklara neden olur. Birey intihara meyledebilir ve hatta intihar girişiminde bulunabilir. Tamamı büyünün gerçekleşmesine yardım eden varlıklar tarafınca ferdin beynine empoze edilir. Tıbbın ve hatta çağdaş tıbbın bile çare bulamadığı bazı psikolojik rahatsızlıkların bir çoğu bundan kaynaklanmaktadır.
Büyü İnsanı Öldürür Mü, Ölüme Kadar Götürür Mü? Hakkında Gerçek Bilgiler
Şer büyülerin bazıları kişiye hastalık vermek amacı ile de yapılır. Evet maalesef günümüzde bu benzer biçimde büyüleri icra eden insan sayısı çok fazla. Çünkü, şeytan asla boş durmaz. Bu insanlarda şeytanın bir kuklasıdır. Büyüyü yapan büyücü; büyüyü niçin meydana getirdiğinı, ne için yaptığı ve günah mı, zararlı mı, doğru mu, yanlış mı bununla ilgilenmez. Bu tür insanlar sadece bu yolla elde edecekleri kazanca bakarlar. Şeytana hizmet ettikleri bu yolla yapmış oldukları büyülerle görülüyor ki çok açıktır. Oysa Kur'an-ı Kerim'de büyü ve büyücülerle ilgili o denli çok ayet var ki, bu ayetlerin niçin bir çok kereler indirildiğini ve devamlı uyarı olarak tekrarlandığını tabiri caiz ise "Arif olan anlar"
ancak şu da bir gerçek ki bozulmayacak büyü yoktur. Ne kadar erken fark edilirse, o denli erken düzelme ihtimali yüksek olacaktır.
Fakat İnşirah Suresi 5 ve 6. Ayetler de allah buyuruyor:
"Şüphesiz güçlükle beraber bir kolaylık vardır, gerçekten, güçlükle birlikte bir kolaylık vardır."
Yüce tanrı kullarını yaratıp, ortada bırakmaz. Meydana getirilen her iş, fiil yada fiil, ister büyü olsun, ister olmasın ap açık kaderde yazılıdır.
"hiçbir dert yoktur ki, dermanını tanrı vermesin" diyen Peygamber efendimiz (S.A.V.) her süre kulun yaşadığı süre boyunca mücadele etmesinin önemini vurgulamıştır.
Görüyorsunuz ki, yaşam boyu, nefes almış olduğumız her dakika hayat devam ediyor. Sebeplere sığınıp beklemek tanrı'ın hiç bir kitabında yazmaz. Tanrı derki, sabredin, fakat allah şunu da söyler; savaşım edin!

Korku Hikayeleri (Kitap Olacak)Where stories live. Discover now