Παρτ 25

3.1K 202 22
                                    

Ακουστε το τραγουδι ενω διαβαζετε!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Και τελος, ετσι φτιαχνεται το μοχιτο" ειπε ο Τζακσον δειχνοντας μου το γεματο ποτηρι.. ειχα παει μια ωρα νωριτερα οπως ειχα κανονισει με την Τζουλια.. αυτη που ειχε το μπαρ..

Ημουν πραγματικα εντυπωσιασμενη με το ποσο γρηγορα εμαθα καποια ποτα και αφου περασαν δυο ωρες περιπου το μπαρ ξεκινησε να γεμιζει.

Ηξερα πως η Μεγκαν δεν θα ερχοταν.. ετσι κι αλλιως ειχαμε και οι δυο σχολειο την επομενη μερα.

Ομως αν και η δουλεια ηταν λιγο κουραστικη η ωρες περασαν ευχαριστα και γρηγορα εφτασε το κλεισιμο. Κοιταζοντας το ρολοι μου ειδα πως η ωρα ηταν ηδη 3 και ημουν τυχερη γιατι ο κοσμος δεν εκατσε μεχρι αργα. Χαιρετωντας τον Τζακσον και την Τζουλια εφυγα ανυπομονωντας να πεσω στο κρεβατι μου και να κοιμηθω.. φυσικα δεν θα πηγαινα την πρωτη ωρα σχολειο..

Οταν εφτασα σπιτι, πετωντας τα ρουχα μου σε μια καρεκλα και βαζοντας πιτζαμες επεσα για υπνο τοσο κουρασμενη που αποκοιμηθηκα αμεσως.

~~~~~~~~~~~

Το αλλο πρωι ηταν ενα απο τα χειροτερα πρωινα μου ξυπνηματα καθως δεν μπορουσα να ανοιξω ουτε τα ματια μου απο την νυστα.

Ισως η Μεγκαν να ειχε δικιο.. δεν επρεπε να αρχισω αυτη την δουλεια τωρα που ειχα σχολειο αλλα απο την αλλη δεν ειχα επιλογη..

Πριν φυγω για το σχολειο ηπια σκετο καφε ελπιζοντας πως θα με βοηθουσε, πραγμα που εκανε λιγο.

Φτανοντας στο σχολειο και βλεποντας πως ηταν ακομα διαλειμμα κατευθυνθηκα προς στην αιθουσα μου και αμεσως καθησα στην θεση μου ριχνοντας το κεφαλι μου αναμεσα στα δυο χερια μου που ηταν στο θρανιο ακουμπισμενα.. εκλεισα τα ματια μου πιστευοντας πως θα κοιμομουν.

"Πως πηγε η δουλεια εργαζομενο νιατο;" ακουσα μια φωνη και σηκωσα το κεφαλι μου για να δω την Μεγκαν να με κοιταζει καθως αφησε τα πραγματα της στην εδρα.

"Καλα" απαντησα προσπαθωντας να μην δειξω το ποσο κουρασμενη ημουν.. δεν ηθελα να καταλαβει πως ειχε δικιο για το ωραριο.

"Εισαι κουρασμενη;" ρωτησε

"Οχι πολυ" ειπα ψεμματα

"Τι ωρα γυρισες χθες"

"Μια" ξανα ειπα ψεμματα αλλα βλεποντας την να σηκωνει το φρυδι της κοιταζοντας με καταλαβα πως δεν το εχαψε.

Το Κορίτσι Με Την Κουκούλα(Girlxgirl)(Teacherxstudent)Where stories live. Discover now