Παρτ 26

4.4K 227 38
                                    

Αυτό το τραγούδι ήταν το καλύτερο για αυτό το παρτ... ταιριάζει πάρα πολύ... ειδικά το ρεφρέν είναι απίστευτο.. Ακούστε το ενώ διαβάζετε μην το ξεχάσετε

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Η εξεταστική είχε αρχίσει και τα πήγαινα αρκετά καλά... δηλαδη τα περισσότερα ήταν πάνω από την βάση  ή βαση... ναι, αυτο είναι το 'αρκετά καλα' για εμένα.

Με την Μεγκαν βρισκόμασταν αρκετά συχνά για να με βοηθήσει στα μαθήματα όσο μπορούσε.. κάποιες φορές μάλιστα ξεφευγαμε τελείως από τα μαθήματα και κάναμε αλλά πράγματα, πολύ ωραία πράγματα.

Ένιωθα ευτυχισμένη.. αν και ημουν αρκετά μικρή για να ξέρω τι πραγματικά είναι ευτυχία, ένιωθα πλήρης εκείνη την περίοδο.

Το μόνο πράγμα που μου ήταν δύσκολο ήταν η δουλειά γιατί έπρεπε να ξυπνάω νωρίς το άλλο πρωί για να γράψω αν έγραφα πρώτη βάρδια.. τοτε πήγαινα με σχεδόν κλειστά τα μάτια.. ωστόσο κάποιες φορές, οχι πολλές,  η Μεγκαν με περίμενε έξω από το σχολείο με έναν καφέ στο χέρι. Ηταν τόσο γλυκιά που σκεφτόμουν πως γίνεται κάποια σαν αυτήν να είναι μαζί μου, τι έκανα για να την αξίζω και ήταν ακόμα η αρχή.

Αλλά δυστυχώς όλοι ξέρουμε πως όταν είσαι χαρούμενος το σύμπαν το παρατηρεί αμέσως... και κανει τα πάντα για να σου κάνει την ζωή ανάστατη και πάλι. Έτσι και εκείνη την Τριτη... ηταν άλλη μια μέρα που ξύπνησα χαρουμενη αφού είχα χορτάσει ύπνο και ηταν η τελευταια μερα των εξετασεων.

Φτάνοντας στο σχολείο μπήκα κατευθείαν στην αίθουσα μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά και ύστερα από λίγο ήρθε και η Μεγκαν να μας εξηγήσει τα θέματα.

Όλα πήγαιναν καλά, όλα ήταν τέλεια για λίγο.

Δεν ξέρω πώς έγινε, ούτε από που ήρθε.

Στην αρχή νόμιζα πως τα αυτιά μου βουϊζαν αλλά όχι... ηταν πράγματι πυροβολισμοί αυτά που άκουγα και δεν τους άκουσα μόνο εγω. Ο χρόνος όμως για να αντιδράσω ήταν πολύ λιγος... πολυ λιγος αφού το επόμενο πράγμα που είδα ήταν έναν άντρα να μπαίνει μέσα με ένα πιστόλι και κατάλαβα.. τοτε κατάλαβα πως κάποιοι θα έμεναν πίσω από αυτή την ταξη, κάποιοι δεν θα τα κατάφερναν και ίσως ήμουν και εγώ μέσα ή η Μεγκαν.. Όχι όχι δεν μπορούσε να είναι η Μεγκαν.

Το Κορίτσι Με Την Κουκούλα(Girlxgirl)(Teacherxstudent)Where stories live. Discover now