6

6.1K 187 5
                                    

,,Prostě vás zveme" řekl Taylor a ukončil tuhle debatu o pizze......

Bec
,,Tak já si dám šunkouvou.. a Děkuju." Řekla Tess, která seděla u Nashe. Fakt vypadali jako pár. Hrozně jim to sluší!
,,Já syrovou" oznámila jsem a vydala se hledat místo na sedačce. Divala jsem se a našla místo vedle Shawna a Camerona. Za kým mam jít? Oba jsou super a taky hezcí.
Rozmyslela jsem si to a vydala se za ním.
,,Můžu si přisednout?" Zeptala jsem se ho.
,,Samožřejmě, Pojď." Usmál se Shawn a kousek se posunul. Jo,vybrala jsem si Shawna. Ikdyž jsem předtím říkala,že se mi líbí Cameron. Se Shawnem se dobře povídá.
Všichni si vybrali pizzu,Matt to objednal a pak už jsme se začali dívat na ten horor. Netuším, co to je.
,,Pokud se budu bát, Můžu se tě chytnout za ruku?" Zeptala jsem se stydlivě.
,,Pojď sem" Zasmál se Shawn. Dal mi ruku kolem ramen a přitáhl si mě k sobě. Nejdřív jsem byla nesvá, ale pak jsem mu položila hlavu na rameno.
Pizzu nám dovezli do půlhodiny, pak jsme ji snědli a dál se dívali na film. Vždycky, když jsem se bála, zavrtala jsem Shawnovi hlavu do ramene a on se vždycky uchechtl. Nash a Tess si během filmu potichu povídali a porad se něčemu smáli. Taylor je okřikoval,ale nepomohlo to.
Když pak teda Konečně ztichli,do pěti minut usnula Tess Nashovi na rameni a ten si pak položil hlavu na tu její a usnul taky.
Když film skončil oni furt spali. Musela jsem si je vyfotit. Bylo to tak roztomilé. Tess spala schoulená a hlavu měla na Nashově rameni a ten ji objímal kolem ramen a hlavu měl na té její. Jak už jsem říkala, vypadali opravdu jako nějaký par.
Fotku jsem přidala na Insta: Sweet sleep💤💤 @tessblack @nashgrier
Přidala jsem to i na Twitter. Všimla jsem si,že je fotili i kluci. Ti budou nadšení. No co,neměli usínat.
,,Mně se ji nechce budit,ale musím ji dostat domů." Zakňučela jsem a šla ji vzbudit.
,,Nech ji spat. Jen nám ji pomoz dostat do pokoje pro hosty. Nebo do Nashova" řekl Cam a u té poslední části se zasmál.
,,Ne,to je blbý. Koupili jste nám pizzu,nechali jste nás tu koukat na film... Je to fakt blby. Navíc Máme doma rodiče." Vydechla jsem a doufala,že to pochopí.
,,Tak hele.." ujal se slova Cameron.
,,Na pizzu jsme vás pozvali,sem jsme vás pozvali taky a máte telefony,tím pádem rodičům můžete zavolat. A už nechci nic slyšet! " Řekl a ukázal na mě prstem.
,,Ale..." zase mě přerušil. Tentokrát Taylor.
,,Žádný ale,Cam něco řekl. Tak to respektuj a pojď nám pomoct dostat ji do postele." Řekl výhrůžně.
,,No tak ok." Řekla jsem a kluci se vítězně usmáli.
Vymanili jsme Tess z Nashova sevření a Shawn jo odnesl do pokoje pro hosty. Já mezitím psala zprávu našim rodičům, že přespíme u kamarádky. Psala jsem z Tessiného mobilu jejím rodičům, aby to nevypadalo blbě a mým rodičům z mého,logicky. Nedělalo jim to problém a tak jsem vyrazila za Tess. Spala v pokoji pro hosty a objímala polštář. Byly tam dvě jednolůžkové postele a tak jsem se uložila na tu druhou. Když jsem si vzpomněla,že jsem ještě v džínách a tričku. Zašla jsem za Shawnem, který seděl na sedačce a zeptala se ho,jestli by mi nepůjčil nějaké velké tričko, že mu ho pak vyperu a donesu.
,,Tak pojď. A prát ho nemusíš. Zvládnu to sám." Mrkl na mě. Na to už jsem nereagovala a vydala se za ním. Když jsme došli k němu do pokoje,vytáhl se skříně nějaké černé tričko a podal mi ho.
,,Na,snad se ti v něm bude dobře spát. Dobrou noc" Řekl a objal mě. Objetí jsem mu opětovala a odešla za Tess. Sundala jsem si džíny a tričko a oblékla si to tričko od Shawna. Pak už jsem si lehla do postele a snažila se usnout.
Netrvalo dlouho a Já jsem propadla do své říše snů....

Hi Sweeties😍😍
Další kapitolka je tu!😍😘
Nedivte se,že jsou si tak blízcí. Je to vymyšlené. Do comm napište koho máte rádi nejvíc.
Za je to Nash.😍😍 naprosto ho MILUJU!
~Hope you like it like me😍😘
~Love you, Guys 😘
MagconLover-BariChris 💚💚

,,FOREVER"| Magcon BoysWhere stories live. Discover now