11

5K 163 0
                                    

Pak jsem asi musel usnout,jelikož si pak nic nepamatuju.....

Nash
Když jsem si na Twitteru všiml té fotky,myslel jsem,že Cama zabiju. Vypadám tam jak blb! A Shawn taky. Ve stejnou chvíli jsme se zvedli a běželi ke Cameronovi do pokoje. Bohužel měl zamknuto. Chvilku jsme bouchání na dveře,ale pak jsme to vzdali,jelikož asi usnul,protože nebylo nic slyšet a kdyby byl vzhůru, určitě by se smál jak lachtan. Se Shawnem jsme vymysleli pomstu. Jelikož víme, že by Cameron nenechal klíč ve dveřích, protože má strach,že kdyby se něco stalo a on by spal,tak bychom ho nemuseli probudit a on by mohl zemřít. Ano,tohle nám několikrát opakoval.
Rozhodli jsme se teda,že si vezmeme náhradní klíč, který mám jen Já a Cameron to neví, brzo ráno mu vtrhneme do pokoje s kýblem vody a v maskách mafiánů,které tu máme ještě od Halloweenu. Domluvili jsme se na budíku v 5:30, to bude Cam určitě ještě spát, on většinou vstává jako poslední. No jo, ospalec Dallas.
Pak už jsme šli k každý k sobě do pokoje a zítra v 5:40 si tu dáme sraz...

Hayes
Po tom rozhovoru s Nashem ohledně Tess,jsem nějakej rozhozenej. Jo,Tess se mi líbí. Ale Nash bude problém. Podle všech jsou do sebe zamilovaní. Ptal jsem se ještě Taylora a Jacků a všichni mi řekli o té restauraci,co se tam stalo. Musím je od sebe nějak dostat. Ano, Nash je Můj brácha, ale on dostane,jakou chce a, že jich nebylo málo. Neříkám, že je Nash děvkař, ale o holky neměl nikdy nouzi,jelikož je hezkej a pořád se někomu líbí... Já jsem taky měl nějaký holky,ale nebylo jich moc. A většinou náš vztah skončil proto,že se ta holka zakoukala do Nashe. Jo, mám smůlu. Ale Nashe mám rád. Jenže Tess dostanu. Sice je starší než Já,ale věk je jen číslo.
No nic. Už je pozdě, půjdu spát.

Tess
Bec u nás zase spala. Dala vědět rodičům a ti ji odepsali, že s tím počítali. Nad tím jsme se s Bec jen zasmáli a šli jsme si nachystat nějaké občerstvení, jako je popcorn a nějaké chipsy,protože si chceme pustit nějaký film. Ano, Teď jsme přišly z kina jdeme si pustit film. Logika Bess(Bec+Tess).
,,Hele,Becky, Já se půjdu osprchovat, ty mezitím vybereš film a pak půjdeš ty. No a jak vylezeš,tak to pustíme. Usmála jsem se na ni, jako bych právě objevila něco, co nikdo přede mnou. Becky se na mě divala chvíli jak na vola a pak spustila:
,,Eh.. a vysvetlíš mi důvod, proč chceš jít do sprchy,když jsme se sprchovaly v akváči a umyly jsme si tam i hlavu?" Podívala se na mě jak na největšího blba.
,,A jo.." plácla jsem se do čela a začala jsem se nehorázně smát. Bec samožřejmě se mnou. Někdy dokážu být fakt magor.
,,Tak ja se jdu převléct a pak spolu něco vyberem" mrkla jsem na ni.
,,Ok,půjdu taky" odpověděla mi,a mezitím vysypal a obsah sáčku s popcornem do misky.
Já jsem na ni tedy počkala a obě jsme se vydaly k pokojům. Tam jsme se rozdělily a každá šla do svého.
No... Asi bych vám mela ještě něco říct o svých rodičích. Mí rodiče byli vždycky pracovně vytížení a proto na mě neměli moc času. Taky kvůli tomu mě zasypávali dárky a nejnovějšími hračkami atd. Vždy jsem měla to,co jsem chtěla i nechtěla. V podstatě mě vychovala chůva. Rodiče chodili z práce docela pozdě, ale pak se mi věnovali. To musím uznat. I když bylo vidět, že je maminka unavená, vždy, když byla doma, mi pomohla se školou i se vším jiným. A táta? Ten,když byl doma,tak si se mnou furt hrál a nebo mě bral do kina. Jenže to nebylo tak často.... Tím, že nemám sourozence, neměla jsem s kým být. Kamarádky za mnou nemohly chodit každý den a Já zase za nimi. Vídaly jsme se ve škole a pak chvíli na hřišti u nás ve čtvrti. Pak jsem musela domů. Učit se,trénovat na klavír a zpěv. Pak jsem chodila do baletu. Ano, taková ta typická snobská holka. Ale já jsem nebyla, spíš jsem se tak necítila a nechtěla jsem taková být... chtěla jsem být normální holka,která si sedne doma s rodiči na pohovku a povykládá jim o svém dnu a pak se společně podívají na nějaký film... nechtěla jsem Mít předražené oblečení a boty. Nechtěla jsem Mít nejdražší telefon na trhu. Chtěla jsem rodinu.... Ta se mi dostala. Ale bylo to pozdě. Pak se mi to rodiče snažili vynahradit. Jezdili se mnou na dovolenou,jezdili jsme jako rodina na výlety... Z části se to spravilo, ale nikdy nemůžou nahradit to,že jsem byla v dětství v podstatě sama.......

Hi Sweeties😍😍😍
Dneska trochu emotivní díl.
Přišlo mi Dobré, napsat to...
Co říkáte?
No,to je vše, co jsem vám chtěla říct.
~Hope you like it like me😍
~Love you, Guys 😘😘
~MagconLover-BariChris💚💚💚

,,FOREVER"| Magcon BoysWhere stories live. Discover now