Vkook - 38

13.5K 1K 1K
                                    


Jungkook titreyen elleri ile dayanamayıp az önce çaldığı kapıyı tekrar tıklattı. Saniyeler ona dakikalar gibi gelmekteyken kapı gıcırdayarak açıldı.

Karşısındaki genç yeni banyo yaptığı belli olan ıslak saçları ve şaşkınlıkla baktı.

"Jungkook? Burada ne işin var?"

"B-biraz.. konuşabilir miyiz?"

Taehyung gözlerini kapatıp ağzından bıkkınca bir nefes verdikten sonra kapıyı sonuna kadar açtı. Jungkook beklemeden içeri girdi.

"Odaya çıkalım"

Jungkook ona bakmadan merdivenleri çıkan genci takip etti. Taehyung odaya girdi ve yanındaki genç de odaya girdikten sonra kapıyı kapattı.

Jungkook tam olarak ne diyeceğini bilemeden gergin bir şekilde elleri ile oynayarak yatağa oturduğunda Taehyung çalışma masasına yaslanıp kollarını göğsünde birleştirdi "Biraz yalnız kalmak istediğimi söylemiştim"

"Biliyorum" Jungkook kelimeleri toparlamaya çalıştı "Ama bunu daha fazla yapamam"

Taehyung bir gözünü kısarak gence baktı "Neyi.. yapamazsın?"

Jungkook gergince ayağa kalkıp sesini bir miktar yükseltti "Uzaklaşmak istemiyorum. Beni uzaklaştırmanı istemiyorum. Haklısın onunla konuşmamalıydım ama.. O sana bunları yaparken nasıl bir şey yapmamamı beklersin?!"

"S-sakin ol.." Taehyung karşısındakini ilk defa bu halde gördüğü için şaşırmıştı "Annem uyuyor, sessiz ol"

"Beni dinle.." Jungkook sesini alçaltıp gence biraz daha yaklaştığında elleri titremekteydi "Acı çekmene dayanamıyorum. En başından beri. Bunu istemiyorum. Şu halime bak.." Jungkook kollarını iki yana açıp yan gülümsemesi ile gence baktı "Ben bir şans meleği değilim! Ben bir insanım Taehyung. Kimseye bir iyilik yapmak zorunda değilim. Her şeye Mira'ya yaptığım fedakarlıkla başladı. Şu an geldiğim duruma bak! Beni deli ediyorsun.."

Taehyung'un gözü gencin yanağından süzülen göz yaşına takılmışken Jungkook devam etti.

"Beni güçsüz duruma düşürüyorsun. Bir anda hayatımın merkezine oturdun. Senin hayatının etrafında dönmeye başladım. Her şeyi senin için yapmaya başladım. Neden?"

Jungkook nefes almadan konuşurken boğazından bir hıçkırık kaçmıştı.

"Hiçbir şeyi anlamlandıramazken bu içimdeki kıskançlığa hangi adı koymalıyım? Kıskandığım kişinin Mira olduğumu sanmıştım. Yanıldım. Kıskandığım kişi o değildi. Canımı yakan kişi o deği-"

Jungkook sözünü bitirememişti ki Taehyung küçük gencin yüzünü avuçları arasına alıp dudaklarını dudaklarına bastırdı.

Jungkook tüm düşüncelerinin ve omuzlarındaki yükün yavaşça onu terk ettiğini hissetti. Günün tüm yorgunluğu bedenini kavrarken ilk defa o hissi iliklerine kadar hissetmişti.

Huzur duygusunu..

Daha önce de ona değen bu dudaklar bugün daha farklı hissettirmişti.

Geçen birkaç saniyenin ardından dudaklarını geri çeken esmer genç sessizce fısıldadı

"Jungkook.. Ben sana aşık oldum"

Jungkook duyduğu erkeksi ses ile tüylerinin ürperdiğini ve başının döndüğünü hissetti. Taehyung gencin gözlerinin içine ciddiyetle bakarken küçük gencin yaptığı tek şey ağlamaktı.

Oysaki o bu hikayenin güçlü karakteri değil miydi?

Herkesin psikolojisini ve arkasını toplayan kişi..

Onun yanında bütün güçsüzlüğü ortaya çıkmıştı.

Jungkook kendini esmer gencin karşısında küçük bir çocuktan farksız hissediyordu.

"Hyung.." Küçük genç gözlerinden yaşlar düşerken başını hafifçe aşağı eğdi ve karşısındakinin göğsüne yasladı "Ben sana aşık mı oldum?"

Taehyung küçük genci kolları arasına alıp gözlerini kapattı ve yanaklarından yaşlar düşerken fısıldadı "Tek isteğim seni korumaktı. Jimin seni elimden alacak, bir şey yapacak diye çok korktum"

Taehyung son dediği şeyden sonra genci daha da sıkı sarıp vücuduna bastırdı.

İçindeki hüzün mutluluğa karışırken tüm damarlarına bir korku yayılmaktaydı.

Şimdi ne yapacaktı?

Jungkook bir miktar sakinleştiğini hissettikten sonra başını geriye çekti ve yanaklarındaki ıslaklıkları sildi. Daha çok.. karşısındakine bakmaktan çekiniyor gibiydi.

"Geç oldu" Taehyung gülümseyip gencin omzularını sıvazladı "Bu gece burada kal. Yarın konuşuruz"

Jungkook başını yavaşça aşağı yukarı sallayıp mayışmış gözlerle karşısındakine baktığında Taehyung'un gülümsemesi büyümüştü.

Sanırım bu gece uzun bir gece olacaktı.

Sabaha kadar izlemesi gereken masum bir yüz vardı..

-

=]

=]

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Yanlış Kişi - Vkook ~ Texting √Where stories live. Discover now