*Telefon ile röportaj*

1.7K 66 76
                                    

Efendim merhabalar.

Eliyın ile Detaylara Doğru programına hoşgeldiniz.

Bugünkü konuğumuz Yanlış Kişi hikayesinde dublör kullanmadan oylayıp, bir oyuncak gibi oraya buraya fırlatılan sayın Telefon.

Evet. Hoşgeldiniz.

"Merhaba, burada bulunabildiğim için çok memnunum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Merhaba, burada bulunabildiğim için çok memnunum."

"Efendim.. İlk önce okuyucular tarafından çok merak edilen bir soruyu sormak istiyorum. Evet. Olayy.. nasıl gerçekleşti?"

"Ah.. Aslında bu çok karmaşık bir hikaye. Film için rol teklifi geldiğinde çıkışımı henüz yapmıştım. Biliyorsunuz ki Samsung sürekli yeni üretim peşinde. O dönem oldukça popülerdim. Jeon Jungkook'un telefonu olacağımı öğrendiğim zaman.. Uvvv beybi dedim.. O seksi parmaklar şimdi benim bedenimde mi dolanacak?! İlk tanışmamızda o da heyecanlıydı.. Beni parmakları arasına alıp okşadı. İlk sorduğu şey 'fiyatı nedir?'di. O an beni ter bastı. Yoksa.. Yoksa beni alacak mı?! dedim. Bana dokunuşları o kadar narin ve cezbediciydi ki o an oracıkta-"

"ÖHÖM. Efendim konuya dönsek?"

"Hı? Ne? Oh.. Doğru. Neden bahsediyordum? Heh! O gün bana dublör kullanmak isteyip istemediğim sorulduğunda büyük bir cesaretle 'Hayır!' dedim. Ne de olsa Samsung ürünü olarak oldukça gururluydum. O an geldiğinde kızarmış gözleri ve titreyen elleri ile beni büyük bir kızgınlıkla duvara savurduğunda bir köşem hafifçe içeri çökmüş ve böğrüme bir acı zaplanmıştı."

"Efendim, okuyuculardan gelen bir yorumu sizinle paylaşmak istiyorum. 'Olum hani paramparça olmuşw ixjskqzn' nophilegguk Bu konuda ne açıklama yapacaksınız?"

"Ahahahaha.. Komik.. Evet doğru ufak bir ameliyat geçirdim çünkü feleğim kaymıştı ama hala dimdik ayaktaydım. Tamam.. Belki çok dik değildi.. Biraz yamulmuştum doğrusu. Fakat parçalanan yalnızca bedenimdi."

"Parçalandım derken?"

"Pilim ve arka kapağım çıkıp etrafa savrulmuştu. Eğer Yoongi gelip parçalarımı yerden toplamasaydı, Jungkook o kaslı ve seksi vücudunu taşıyan ayakları ile üstüme basabilirdi. Oh Tanrım, işte o zaman Samsung binası bana kayardı.."

"Buradan okuyuculara söylemek istediğiniz bir şey var mı?"

"Ah, canlarım benim. Minik sim kartlarım. Hepsi beni merak edip sormuş. Bu kadar hayran kitlem olduğunu nereden bilebilirdim?! Resmen ünlü oldum! LG'li telefonlar yüzüme bakmazken şu an Apple'dan görüştüğüm bir hanfendi bile var.. Sim kartımı söküp söküp takıyor insafsız ,çok güzel."

Yanlış Kişi - Vkook ~ Texting √Where stories live. Discover now