Ο ΘΑΝΑΤΟΣ;(

361 32 9
                                    

Μολις ο Martinus εμαθε για την Μαρια που νοσηλευοταν ετρεξε κοντα της. Την ειδε στο κρεβατι,πηγε και της επιασε το χερι. Γυρισε το κεφαλι της με δυσκολια και τοτε εμφανιστηκαν τα δακρυα και στους δυο. Αρχισε να της μιλα στεναχωριμενα:
Tinus: Γιατι,γιατι,γιατι δεν μα κουσες? Γιατι εφυγες απο κοντα μου? Γιατι μου το κανες αυτο? Τωρα πως θα ζησω αν παθεις κατι? Πως?
Μρ: Συγγνωμη Martinus που δεν σε ακουσα! Ειχες δικιο! Δεν επρεπε να φυγω!
Tinus: Δεν πειραζει! Μην ζητας τωρα συγγνωμη! Εσυ ομως πως εισαι? Πως αισθανεσαι? Θελω να ξερω!
Μρ: Δεν ειμαι και τοσο καλα! Ομως θελω να ξερεις οτι αν παθω κατι και δεν τα καταφερω...
Tinus: Σε παρακαλω! Μην λες τετοια ολα θα πανε μια χαρα!
Μρ: Ξαναλεω οτι αν παθω κατι και δεν τα καταφερω θελω να ξερεις πως θα σε αγαπω και θα σε προστατευω για παντα! Κι ας μην ειμαι κοντα σου! Και δεν θα αφησω σε κανεναν να σου κανει κακο! ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ!
Μρ: Και γω ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ!

Η λεξη ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ηταν η τελευταια τους λεξη πριν κλεισει τα ματια της. Ολοι οι γιατροι πηγαν απο πανω της προσπαθοντας να την φερουν στην ζωη αλλα... Μολις μαθευτηκε ο θανατος της ο Martinus βγηκε εξω και φωναζε "Γιατι? Γιατι σε μενα!" Η κυδεια θα γινοταν αυριο. Ολοι φιλοι και συγγενεις αναμεσα τους και ο Martinus αλλα και ο Marcus πηγαν. Καθως ο Martinus πηγε και την ειδε μεσα στο φερετρο με κλειστα τα ματια της, ελεγε " οχι,δεν μπορει! Ειναι ονειρο! Ας με ξυπνησει καποιος!" Πηγαινει διπλα του ο Marcus και τον παρηγορει λεγοντας του:
Mac: Προσπαθησε να το ξεπερασεις! Θυμισου τα λογια της " να ξερεις πως θα σε αγαπω και θα σε προστατευω για παντα! Και δεν θα αφησω ποτε κανεναν να σε πειραξει!"

Τοτε πηγε κοντα της, της επιασε το χερι της, της το χαϊδεψε και της ψηθηρησε στο αυτι "δεν θα σε ξεχασω ποτε!"
Αφου τελειωσε η κειδηα ο Marcus και o Martinus πηραν το πρωτο αεροπλανο και πηγαν Νορβηγια. Εκανε να την ξεχασει 2 χρονια! Καθε βραδυ εβλεπε δυο ονειρα με αυτην! Το πρωτο που ηταν πολυ μικρο, ακουγε την φωνη της και του ελεγε γιατι, γιατι με αφησες? Τοτε ξυπναγε! Καθως ξανακοιμοταν εβλεπε πως κοιμοταν και πηγαινε κοντα του και τον φιλαγε! Και η αλληθεια ηταν πως οταν το εβλεπε το ενιωθε πως τον φιλαγε! Τον τριτο χρονο την ξεπερασε λιγο αλλα πολυ λιγο! Θυμωταν τα λογια της οταν δακρυζε και τον ηρεμουσαν!

Ομως θελω να ξερετε πως η αγαπη για αυτην δεν επαψε ΠΟΤΕ!♥

ΤΕΛΟΣ!!♥

-----------------------

Αυτα απο μενα! Ξερω ημουν λιγο σκληρη με το τελος αλλα δεν πειραζει!
Ελπιζω να σας αρεσε το βιβλιο μου!

  ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!

Fight about Marcus and MartinusWhere stories live. Discover now