Η κηδεια...

547 22 1
                                    

Σημερα ειναι η κηδεια. Πριν 5 μερες η Μαρια πεθανε. Ηταν... 5 Σεπτεμβιου και ωρα 9:00. Ολα αλλαξαν. Τα παιδια πλεον δεν χαμογελανε μονο κλενε. Δεν μπορουν να ξεχασουν τι εγινε στην μητερα τους. Το ιδιο ειναι και ο Martinus. Απο τι βλεπετε την αγαπουσε παρα πολυ. Ηταν ενα κομματι του ομως τωρα του λειπει ενα. Η ωρα ειναι 11:00 το πρωι. Ο Martinus και τα παιδια εφτασαν στο σημειο της τελετης που τους συνοδεψαν στο φερετρο οπου ηταν μεσα. Οταν την ειδαν με κλειστα ματια,με λουλουδια και να ειναι μεσα σε αυτο το ανατειχιαστικο φερετρο αρχισαν να δακρυζουν οπουν τα δακρυα εγιναν λυγμοι. Ο Martinus πηγε διπλα της και της επιασε το χερι. Ηταν τοσο κρυο,τοσο χλωμο. Της ψιθυρισε κατι στο αυτι.

Tinus:Ξερω πως κι ας εχεις πεθανει με ακους απο εκει ψηλα! Θα σε αγαπω για παντα και θα προσεχω τα παιδια μα... Δεν νομιζω πως θα βρω καποια αλλη! Σε αγαπω! Να προσεχεις εκει πανω!

Και της φιλησε το μετωπο. Τα κοριτσια πλησιασαν αργα και διστακτικα μεχρι που εφτασαν κοντα της.

Κ+Μ:Σε αγαπαμε μαμα!

Εφτασε η ωρα. Εκλεισαν το φερετρο. Το μετεφεραν στο νεκροταφειο και ολοι οι αλλοι ακολουθησαν. Εφτασαν στο σημειο που θα την εθαυαν. Ανοιξαν ξανα το φερετρο και την αποχερετησαν για τελευταια φορα. Την εθαψαν. Ακουστηκαν μερυκα κλαμματα απο ολους αλλα κυριως απο τα παιδια. Ο Martinus τα πηρε αγκαλια και τα ησυχασε. Πηγαν σπιτι και απο εδω και περα τρια ατομα οχι τεσσερα...
----------------------

Αυτη ηταν η κηδεια της. Να ξερετε δεν ειναι καθολου ωραιο το κλιμα γτ εχω παει και εχω ριξει το κλαμμα της ζωης μου. Αν σας αρεσε πατηστε αστερακι και σχολιαστε! Δεν ξερω ποτε θα ανεβει το επομενο παρτ αλλα πιστευω συντομα. Οταν αρχισουν τα σχολεια δεν ξερω καθε ποτε θα γραφω γτ αρχιζουν τα μαθηματα. Μεχρι το επομενο παρτ να περνατε καλα!

Καλη σας νυχτα! Σας αγαπω mmers μ!♥

Fight about Marcus and MartinusWhere stories live. Discover now