GENÇ KURGU || SAVAŞ 2

564 81 37
                                    

Selamlar!

Ben Let,hani leticiamodi olan.

Benim gözetimhanem;

satiesons - GÜNEŞE SEVDALI ÇOCUKLAR

murderer_writer_- SEVEMEZ KİMSE SENİ 

Şunu da söyleyelim; Eleştirilerimiz tamamıyla okuyucu gözündendir. Kimseyi üzmek veya kırmak gibi bir amacımızı yoktur.

İLK SAVAŞÇI

GÜNEŞE SEVDALI ÇOCUKLAR - satiesons

GÜNEŞE SEVDALI ÇOCUKLAR - satiesons

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Devamlılık durumu: Devam ediyor.

Okuduğum bölüm sayısı: 6/6 (Tüm bölümler)

Bölüm uzunluğu: Yeterli.

Tanıtım: 

Günlerden birgün küçük bir kız çocuğunun kalbine güneş ışığı süzülmüş. Kız o gün güneşe sevdalanmış ama o günden sonra bir daha güneş kalbine düşmemiş. Ta ki onlarla tanışana dek.

Viranede, meyhanede, tımarhanede... Her yerde, hep birlikte olmuşlar ama sonsuza dek mutlu yaşayamamışlar. Masalcı nineden dinledikleri mutlu sonlar yalan olmuş ve güneş doğana kadar ağlamışlar.

Yorumum;

Baş karakter,anladığım kadarıyla piknik sırasında bir şey yaşayarak bacaklarını kaybetmiş bir kız,Toprak.

Kaldığı hastanede Elis adında biriyle tanışıp,arkadaş oluyorlar.Toprak,yaşadığı olaylar nedeniyle içine kapanık,içten içe kendini yiyen bir tipken,aynı durumda olan Elis Toprak'ın tam tersi oluyor.Toprak'ı güldürüp,onu eğlendirmek için şakalar yapan bir tip.

Toprak hastaneden çıktığında,babası onu iyileşmek için Ankara'ya götürmek için havaalanına götürüyor.Fakat orada babası Toprak'ı görevliye bırakarak kaçıyor,ve Toprak Ankara'yı düşünürken,Norveç'e gidiyor.

Konuyu uzatmak istemiyorum,yoksa tüm kitabı yazabilirim.

Kitabı okurken hislerim çok karışıktı.Karakter bir bölümde bir çok duygu değişimi yaşıyor.Yalnız kaldığında defteriyle düşünen,arkadaşları yanında da yüzü gülen bir karakter.Şahsen bu durumda ben yoruldum diyebilirim.Çok,çok azıcık.

DOW KURGU SAVAŞLARIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin