FANTASTİK KURGU || SAVAŞ 1

401 55 10
                                    

Merhaba arkadaşlar! Ben bendaisyy ldlxlz

Fantastik kurgu da ilk savaşı ben yapayım dedim.

Benim gözetimhanem;

jupitermarsidover |Suya Karışan Hayaller 'vs'

larisa343 |MÜHÜR - Yıkıcılar Çetesi Serisi 1 -

İLK SAVAŞÇI

larisa343 - MÜHÜR -Yıkıcılar Çetesi Serisi 1 -

larisa343 - MÜHÜR -Yıkıcılar Çetesi Serisi 1 -

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Devamlılık Durumu: Devam ediyor.

Okuduğum Bölüm Sayısı: 13/13 (Tüm Bölümler)

Bölüm Uzunluğu: Yeterli

Tanıtım:

BÜYÜK SIRLARIN VE İNTİKAM OYUNLARININ OLDUĞU SOKAKLARDA YIKICILAR CİRİT ATACAK... Angela McCory; güçlerinden habersiz, yeni kasabası Coldlay'e taşınırken, aniden gelen, suikast sonucu olan bir kazadan dolayı annesi ile babasını kaybetmişti. Teyzesi Victoria ile yaşamaya başladı ama yaşayan bir ölüden farksızca hayat sürüyordu. Yeniden hayatına başladığında, etrafında ki insanların tuhaf olduğunu anlamıştı. Su yüzüne çıkmaya başlayan gerçekler, tuhaf insanlar, kötü hava olayları ve bunların hepsinde onu gölgesi gibi takip eden bir kurt... Evet, bir kurt. Gece kada siyah, kıpkırmızı gözleri olan, devasa ve bir ağız darbesiyle ince, narin boyunları parçalayabilecek olan bir kurt... Ve bunların yanı sıra, hayatına birden düşen, gri gözlerinin altında, kurbanını takip eden, intikamcı bir genç adam; Aaron Carpenter... Peki bu tuhaf insanla kimdi? Angela'nın hayatında asıl amaçları, asıl rolleri ve asıl kişilikleri neydi? İNTİKAM İÇİN YAŞAYAN YIKICILARIN; KIPKIRMIZI GÖZLERİNİN İÇİNDE Kİ, İNTİKAMDAN DOĞAN KARANLIK AŞKLARA KAPILARINI ARALAMAYA, HAZIR MISIN?

Eleştiri:

Öncelikle, seni tebrik ederim. Kitabı soluksuz okudum. Ve okurken bölümlerin nasıl geçtiğini anlamadım, gerçekten. Fantastik kitaplar tercihim değildir pek, ama senin kitabının devamlı okuyucusuyum. Kesinlikle!

Tek gördüğüm hata var. O da, virgülleri yanlış yerlerde kullanman. Gerçekten dikkatli bakılınca göze çarpıyor. Hikayenin anlatımının akıcı olmasından yanı sıra kurgu da fazlası ile güzel. Hikayende pek kusur bulamadım. Bazı yerlerde Angela'nın karşıdaki kişinin giydiklerini fazla uzatarak anlatması yordu beni, o kadar.

Bunların dışında söylenecek pek bir şey yok. Umarım ileride hak ettiğin yere gelirsin. Çünkü 13 bölümde daha 1K bile olmaması, beni hayal kırıklığına uğrattı. Ama sonra bu platformda kitaplara hak ettiği değeri verilmediği aklıma geldi.

Kitabımızı okuyanlara demek istiyorum ki; Eğer fantastik seviyorsanız okuyun değil, sevmiyorsanız bile bir şans verin çünkü eminim bu kitap sevdirecektir.

İKİNCİ SAVAŞÇI
@jupitermarsidover - Suya Karışan Hayaller

İKİNCİ SAVAŞÇI@jupitermarsidover - Suya Karışan Hayaller

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Devamlılık Durumu: Devam ediyor.

Okuduğum Bölüm Sayısı: 7/7 (Tüm Bölümler)

Bölüm Uzunluğu: Yeterli

Tanıtım:

Bir varmış, bir yokmuş, Kafdağının arkasında, Zümrüd-ü Anka kuşunun yaşadığı diyarlarda, Piyanodan yükselen melodi gecenin karanlığına karışıp toz bulutu halinde arşa yükselirken yeni bir masal yazılıp çizilmişAğaçların kuru dalları yapraklarını korumaya çalışırken rüzgar uğursuz nefesini üflemiş ve yapraklar büyük bir hışırtıyla can vermiş. Güneş Ay'a sinsi planlarını kurarken bulutlar hançerlerini Güneş'e saplamış, güneş ışığını kaybetmiş.Güzel bir kız belirmiş sayfaların arasında siyah saçları ahenkle uçuşurken kendi yazdığı masaldan habersiz adım atmış sonuna.İntihar melodisi yükselmiş ağaçların kuru dallarından, gökyüzü siyaha bürünmüş, kızın elbisesi kan kırmızısı olmuş, ayakları toprağa batmış, vücudundan siyah dumanlar yükselip karanlık ormanı zifiri karanlığıyla boyamış. Kızın ruhunun acı dolu feryadı duyulmuş.Beyaz atlı prens belirmiş kızım hemen arkasında hayran hayran ona bakarken birden bire kötü ruhlar sarmış etraflarını. Bütün sayfalar kanla kaplanmış sonra, ölü bedenlerin nefesleri kirlemiş lavanta kokulu sayfaları. Kız korkmuş çocuğa sığınmış, çocuk almış onu arkasına temizlemiş ruhu küflenmiş insanları etrafından, korumuş tüm kötülüklerden onu.Üç elma düşmüş gökyüzünden üçüde uçurumdan aşağı yuvarlanıp denizin derinliklerinde kendi sonlarında kaybolmaya hazırken sivri bir tırnak saplanmış birine, biri ortadan ikiye ayrılırken diğerinden kan fışkırmış. Masal sona ermiş.Gerçek hayat başlamış. *** Geçmişte saklanan sırlar,Çözülmeyi bekleyen sorular,Paslanmış zihinler, Kayıp madalyon,Tozlanmış bir kitap, İyiyle kötünün savaşı,Ateş ve suyun inanılmaz uyumu.

Eleştiri:

Hikayenin başlarını pek beğenemedim açıkçası. Hikayenin akıcılığı başlarda iyi ilerlemese de sonlara doğru gayet güzeldi.

Hikayenin konusu beni baya etkiledi. Hikayeyi yazarken aralara mizahi kelimeler koyman dikkat dağıtıyor. Biz, yani okuyucular, okurken  tam odaklanıyoruz, sen mizah katıyorsun ve akıcılık bozuluyor.

Bir de, bölümleri saha uzun tutmalısın. Virgülleri de daha sık kullanabilirsin; çünkü bir cümleyi 2-3 kez okuduğum oldu. Ve, tırnak içinde, yani konuşma şeyi, ay işte "...." dedi. Kısmında nokta koymuyorsun. Yani "bendaisyy" yerine "Bendaisyy." yazmalısın. Pek dikkat çekmiyor ama benim gözümden kaçmadı dksldksk.

-

KAZANAN DOW FANTASTİK KURGU BİRİNCİSİ larisa343 'ÜN MÜHÜR HİKAYESİ OLDU!

KATILIMINIZ İÇİN İKİNİZE DE TEŞEKKÜR EDERİM.

UMARIM SİZİ KIRACAK BİR ŞEY DEMEMİŞİMDİR.

larisa343 ödülün istediğin bir adminden (therealquenn__ hariç) DOW KURGU SAVAŞLARI - FANTASTİK KURGU KATEGORİSİ KAZANANI etiketli bir kapak. Eğer yeni bir kapak istemiyorsan şu anda kullandığın kapağı hizliresim.com adresine yükleyip kapağın HD halini bendaisyy hesabına gönderebilirsin. Kazanan etiketli kapağın linkini sana atacağım.^^























DOW KURGU SAVAŞLARIWo Geschichten leben. Entdecke jetzt