6.0

2.8K 193 11
                                    

Taehyung hem partinin gürültüsünden uzaklaşmak istediği için hem de fazlasıyla alkol almış Areum'un ortalık bir yere kusmasından korktuğu için onu belinden yakalayıp dışarı sürüklemişti. Onun tutuşuna karşılık kızın ona daha fazla sarılması deli gibi hoşuna gidiyordu. Aslında bu gece ona açılmayı düşünüyordu ama artık pek emin değildi. Areum'un her şeyi hatırlamasını istiyordu çünkü. Bahçeye çıktıklarında bile partiden uzaklaşamamışlardı. Müzik sesi hala kulaklarını zorluyordu, etraf hala kalabalıktı. Bu yüzden onu biraz daha çekiştirip onlardan uzaklaştırdı. Okulun mezuniyet partisi için ayarladığı yer fazlasıyla güzeldi, nehre yakındı. Oranın daha sakin olacağını düşünerek kızı oraya yönlendirdi. Tahmin ettiği gibi nispeten boş olan kısımda kendileri için bir bank gözüne kestirdi ve Areum'u oraya oturttu. Kendisi de yanına yerleşir yerleşmez kız hemen on sarılmıştı. Memnuniyetle sarılışına karşılık verdi.

Partinin gürültüsü şimdi silik seslerden ibaretti. Etraflarındaki insanlar da ya çiftler de ya da uzaklara dalıp gitmiş yalnızlar. Kendilerine dikkat eden kimse yoktu. Genç kız bulanık gördüğü şehir ışıklarına bakarken tek düşünebildiği onun kollarında kendini ne kadar iyi hissettiğiydi. Ama aklının derinlerinde aklını kurcalayan başka şeyler vardı.

Taehyung'sa sadece ona bakabiliyor ve onu nasıl sonsuza kadar yanında tutabileceğini düşünüyordu. Ama kızın son zamanlarda onunla arasına koyduğu mesafenin farkındaydı. Şimdi aklı bulanık olduğu için daha yakınlardı ama babasının ölümünden beri Areum, Taehyung'la daha az konuşmaya özen gösteriyordu. Taehyung bunun farkındaydı ve onun elinden uçup gitmesini istemiyordu. Yine de Areum'un istekleri daha önemliydi.

"Üşüyor musun?" dedi kızın kolunu hafifçe okşarken. Areum ona iyice sokulmuş ama bir itiraz mırıltısı çıkarmıştı. Taehyung onun kedi gibi haline gülümsemeden edemedi.

"Çok tatlısın," dedi dayanamayıp. "Her zaman böyle olmaz mıyız?" Areum konuşmamaya yeminli gibi cevap vermemiş gibi ancak Taehyung'un göğsüne dayadığı yüzünü gizlediği yerde çıkarmıştı. Gözlerini büyütmüştü, bakışları bayık ama bir şekilde derindi.

Ay ışığı altında o kadar eşsiz görünüyordu ki Taehyung daha fazla dayanamayacağını hissetti. Areum'un yüzünü yumuşakça çekip dudaklarını kendi dudaklarına bastırırken tereddüdü yoktu.

Sky Blue | TaehyungWhere stories live. Discover now