6.5

2.6K 182 7
                                    

Öpücüğünü sonlandırdığı anda kendisinden uzaklaşıp telefonuna sarılan kızı anlayamıyordu Taehyung. Ona karşılık vermişti. Böylesi yumuşak ve masum bir öpücükten sonra ona sarılmak isterdi, telefonuna sarıldığını görmek değil. Neler olduğunu anlayamıyordu ama kızın kendisine mesaj yazdığını fark ettiğinde oyununa bir süre eşlik etmişti. Ona duygularını yanında oturmasına rağmen mesajda itiraf ettirmişti. Taehyung için sıkıntı değildi bu, kız nasıl duymak isterse öyle söylerdi. İsterse bağırabilirdi bile. Ama Areum ona bakmadan, yüzü telefona dönük hıçkırarak ağlamaya başladığında ne yapacağını şaşırmıştı. Ona dokunmasına da izin vermiyordu. Onunla konuşmuyordu da. Sesini duymak istiyordu Taehyung, onun o yumuşak sesini duymak istiyordu. Bir şeylerin ters gittiğini düşünmeye başlamıştı. Nitekim yazdıklarını zar zor anlayabildiği kız ona hislerini söylediğinde ne yapacağını şaşırdı.

Ona sarılmak istiyordu, onu rahatlatmak ve düşündüklerinin saçmalıktan ibaret olduğunu söylemek. Ama Areum buna izin vermiyordu. Aralarına koca bir bariyer çekmişti ve onunla olmak istediğini ama olamayacağını söyleyip duruyordu. Taehyung için bunlar engel değildi ama kızın aptal hayal dünyası onu durduruyordu.

En sonunda kıza istediğini verdi Taehyung. Areum böyle mi olmak istiyordu? Olabilirdi. Taehyung'un umurunda bile değildi. Areum'u seviyordu ve onun da kendisini sevdiğini biliyordu. Kendini aptal bir bahanenin arkasına saklayıp elini tutmaktan kaçınabilirdi ama Taehyung bu kıza sadık olacağını biliyordu.

Areum istediği gibi düşünebilirdi, onun bir sevgilisi vardı. Er ya da geç kız da pes edecekti. Gökyüzü sonsuza dek mavi olacaktı, fazlasıyla zamanı vardı. Areum kendisini hazır hissedene kadar bekleyebilirdi.

Areum en sonunda telefonunu kenara bıraktığında duraksamadan onu kendisine çekip tekrar öptü. Uzun bir süre bunu tekrar yapmasına izin vermeyecekti belli ki ama Areum beklemesine değecek bir kızdı. Sonunda onu yeniden öpebileceğini bilerek bekleyebilirdi.

Gecenin kalanında Areum da ertesi sabah hatırlamayacak olmasının ve Taehyung'u ikna ettiğini düşünmesinin rahatlığıyla daha rahat davranmıştı. Kendine bir gecelik izin vermişti. Mutlu olmak için küçük bir izin.

Taehyung onu yarı uyur şekilde eve bırakırken istemeye istemeye kızın dileğini yerine getirip telefonundaki tüm mesajlaşmalarını silmişti. Kendisininkini silmeye niyeti yoktu. Bir gün kıza okutacaktı çünkü. Okutacak ve onu ne kadardır beklediğini, ne kadardır sevdiğini söyleyecekti.

Son bir kez öptü onu. Bu geceden sonra yeni hikayeleri başlayacaktı.

Sky Blue | TaehyungWhere stories live. Discover now