1.bölüm: Fairy Hills Yatakhaneleri

2.4K 145 83
                                    

- Lucy'den -

Erza'nın "Oda! Uyanın! Okul vakti!" sesiyle uyanmak kadar güzel(!) bir şey var mıydı bu dünyada?


Açtığım tek gözümle gördüğüm kadarıyla Mira, Erza'nın kafasına yastık atmıştı, tekrar gözlerimi kapatıp uyumaya devam ettim, tam rüyamda uçan penguenlere binen kutup ayıları görüyordum ki Juvia'nın çığlığı buna engel oldu.

Bordo eteği giydikten sonra beyaz diz üstü çoraplarımı giydim, beyaz gömleğinin düğmelerini ilikleyip bordo kravatımı takıp siyah çantamı da aldıktan sonra saçlarımı at kuyruğu yapıp okulun bordo ayakkabılarını aldım ve giyerek diğer kızların yanına gittim hepsi beni bekliyordu, onlar birşey demeden gülümsedim ve "Çabuk olun!" diyerek koşmaya başladım, benim arkamdan koşarak gelen Jubi ve Levy'yi, Erza ve Mira takip ediyordu.

Okulun kantininden çıktığımızda yandaki çitler bir kere daha ilgimi çekti yan tarafta Lion Mane Erkek Lisesi vardı, nedendir bilinmez ama bizim okul ve onların okulu birbirine düşmandı, büyük ihtimalle müdürler arasında bir anlaşmazlık vardı, buna rağmen bazılarımız iyi anlaşabiliyorduk.

(Not; çitler tahtadan değil betondan, betonla çit şeklinde döşenmiş ve fosforlu renklere boyalı)

İlk ders bedendi, pazartesiye beden dersiyle başlamak güzeldi. bizim sınıf olan 10 - A direk bahçeye indik, diğer okulla her ne kadar zıt olsak da bütün sınıfların ders programı aynıydı yani Erkek Lisesinin 10 - A sınıfı da beden dersindeydi, onları takmayıp hocaya döndüm, Hoca "Bugün voleybol değil futbol oynayacağız!" dediğinde heyecanlanmıştım.

Beden hocası Capricorn hoca "İlk olarak basit bir şey ile başlayalım" dediğinde hepimiz onu onayladık "Beşli gruplar halinde dağılın ve size verilen toplarla paslaşın" dediğinde bizim kızlarla grup oluşturduk, hocanın bize attığı topu Mira karşıladı, o Juvia'ya, Juvia Levy'ye Levy Erza'ya Erza da bana atıyordu benden de geri Mira'ya gidiyordu. Sıra karışık giderken hocanın pembe düdüğünün sesi kulaklarınızı doldurdu "Yeter bu kadar şimdi sektirmeye başlayın!" dediğinde gülümsedim Miranın Juvia'ya attığı top onun iki ayağı arasında sekiyordu, Juvia dikkatli bir şekilde arkasını dönüp Erza'ya pas attı, Erza topu alır almaz hızla sektirmeye başladı bir yandan gözüm hocaya takıldı dikkatle bizi izliyordu, ona gülümsedim ve topu sektiren Levy'ye baktım, topu bana attığında topun biraz yüksekten geleceğini anladım ve zıpladım göğsümle bana gelen engelleyip topu dizlerime bıraktım.

Top iki dizim arasında hızla gidip geliyordu, bilerek yukarı atmıyordum bir dizimden sekip diğer dizime gidiyordu ve bu dışardan bakan biri için oldukça hızlıydı, hocanın düdüğü yeniden kulaklarımızı doldurduğunda topu durdurdum ve hocaya döndüm "Tamam bu günlük bu kadar yeter. Şimdilik bu kadar." dediğinde 1 saatin ne kadar hızlı geçtiğini anlayamamıştım...

- 1 saat önce Natsu'dan -

Beden dersine çıktığımızda yan taraftaki kızlar da beden dersindeydi, tabii ki de hoca bizi iplememiş ve serbest bırakmıştı kırmızı çitlerin yanına yaklaştım ve kızları izlemeye başladım, kızların neden şort ve sporcu atleti giydiğini anlamamıştım ama bu benim için sorun değildi, bende grupları incelemeye başladım.

İlk grupta, bir beyaz, bir sarı, iki mor ve bir de mavi saçlı kızlar vardı onları biliyordum ; Lisanna, Evergreen, Laki, Kinana ve Wendy, futbol konusunda iyi olmasalarda voleybol da iyilerdi, diğer grupları incelemeye devam ettim, Cana ve adını bilmediğim 4 kız aralarında paslaşıyordu. İkinci antrenman top sektirmeydi beni gören bizimkiler yanıma geldi gray "Hey! Alev kafa abaza mı oldun?" dediğinde ona döndüm ve "Senden ilham alıyorum penguen kılıklı kutup ayısı" dedim Gerard'dan ikimizin kafasına gelen darbeyle ikimizde sustuk ve ben grupları incelemeye devam ettim.

Bize hiç uzak olmayan bir yerde yine 5 kişilik bir kız grubu vardı nedense bunlar daha çok ilgimi çekmişti, Gerard'a onları göstererek "Baksana, onları tanıyor musun?" dediğimde kafasını salladı ve "Evet, bak şimdi şu kısa boylu mavi saçlı olan Levy, Fairy Hills okul birincisi, kısa boyuna aldanma çok fena döver, yanındaki maviş ise Juvia sanırım ona su kız diyorlardı, suyu çok seviyor diye duydum, yüzme yarışmalarında kupaları falan varmış, onun yanındaki beyaz saçlı ise Mirajane, ya da Mira, ama en çok 'Dişi Şeytan' olarak geçiyor, sinirlendiğinde içinden canavar çıkıyormuş falan filan, ayrıca 'Fairy Hills Okul Başkan Yardımcısı' ymış, onun yanındaki kızıl ise Erza, Erza Scarlet 'Fairy Hills okul başkanı' ve 'Kızıl Dehşet ' veya 'Titania' lakaplı Erza'nın yanındaki sarışın ise Lucy, Lucy Heartfilia, Heartfilia şirketinin tek varisi ve grubun gözdesi, tabi okulunda" dediğinde "Sanırım şu sarışın biraz şımarık bir tip, ha?" dediğimde kafasını salladı ve "Hayır, pek değil, babasıyla olan bütün bağlarını koparmış, garip değil mi?" dedi, ben de "Evet garip, ve bu kızdan hoşlandım."

Fairy tail - Lise (Düşman Okullar) - [TAMAMLANDI] Where stories live. Discover now