15.bölüm ; Mutlu

730 51 20
                                    

Hepinize merhaba!
Normalde bu bölüm başı yazılarını çok yazmadığımı bilirsiniz.
Bugün. Mutluyum.
Neden mi?
Çünkü
(editör! Ver müziği)

Dırırım dırı rı dırırım dı dırı-

(mal! Testere müziği değil!
Diğeri!)

Bugün benim doğum günüm.
Mutlu yıllar baaaanaaaa
Lakcöajdşamxjaö

Neyse hadi bölüme geçelim...

- Lucy'den -


Sabah gelen bildirim sesi ile uyandım, telefonu elime alıp whatsapp'a girdim, natsu'ydu

- Günaydın

Günaydın-

-bu gün hafta sonu, nereye gitmek istersin?

- bilmem, sen seç

- sinema?

- olur, saat kaçta?

- bu gün olsun mu?

-olsun

- O zaman...
- öğlen, saat...
- 4?

- olur 😊

-beni çok bekletme ama, özlerim

-tamam, eğer beklemek istemiyorsan 4'ü bekle
-bay bay

-bay bay

Telefonu kapattıktan sonra hızla duşa girdim, zaten saat öğlen 3'tü, çok fazla uyumuştum. Hızla üzerime siyah kot şort, üzerine gri sporcu atleti giydim, siyah, ince, bol ve yarım kollu gömlek giyip siyah kısa çoraplarımı ayağıma geçirdim, gri spor ayakkabılarımı giydim ve aynanın karşısına geçtim, saçlarımı kahküllerimi bırakarak at kuyruğu yaptım, küçük, siyah, deri sırt çantamı aldım ve içine cüzdanımı  anahtarımı ve birkaç şey daha koyup fermuarını kapattım ve evden çıktım, kızlar hafta sonu ayağına uyuyordu, evden çıkıp kapıyı kapattım ve arkamı döndüm, kapının önündeki motordan çok sürücüsü dikkatimi çekmişti, yanına gidip yanağından öptüm ve "atla pikaçu" dedim, o gülüp kaskını taktı, diğerini de bana verdi, onu başıma taktım ve arkasına binip arkasından ona sarıldım.

Sinema salonuna girdiğimizde natsu'ya "hangi film? Bana bir türünü söylemedin" dediğimde "romantik ve dram sevmediğini, korku'dan da hoşlanmadığını biliyorum, bu yüzden macera/komedi seçtim" dedi bana uzattığı elini tuttum ve koltuklarımıza gittik, en arka sırada oturduğumuzda, natsu elindeki patlamış mısırı mana uzattı, patlamış mısırı ortamıza koydum ve ekrana döndüm.

Uzun reklamlardan sonra nihayet film başlamıştı, natsu'ya "filmin adı ne?" diye sorduğumda bana baktı ve "son macera" dedi, "güzele benziyor" dediğimde "senden güzel olamaz ya" dediğini duymuştum, önüme döndüm ve filmi izlemeye başladım...

Filmi izlemeyen varsa öneririm
Güzel film.

F

Fairy tail - Lise (Düşman Okullar) - [TAMAMLANDI] Where stories live. Discover now