Κεφάλαιο 15...

1.5K 134 9
                                    

Το επόμενο πρωί ξυπνάω και μετά με την σειρά μου χοροπηδάω στο κρεβάτι για ξυπνήσω τον Άδη. Αφού ντυνομασται πηγαίνουμε και καθόμαστε για να φάμε.

"Τι θες να κάνουμε σήμερα μωρό μου;"Με ρωτάει ο Άδης καθώς μου βάζει μια μπουκιά μήλο στο στόμα.

"Λέω αν θες και εσύ να πάμε σήμερα να σου δείξω το χωριό που εμένα και να φάμε στην μαμά μου, καιρό έχω να την δω τι λες;"Τον ρωτάω και αυτός συμφωνεί μαζί μου.

Μετά από λίγο πηγαίνουμε στο χωριό...

Φτάνουμε, διασχιζουμε το λιβάδι και μπαίνουμε στην αγορά της μικρής πόλης. Τριγύρω υπάρχουν πάγκοι με διαφορά προϊόντα που πουλούν πλανοδιοι. Καθώς περπατάμε ο Άδης δεν  αφήνει στιγμή το χέρι μου και εγώ χαίρομαι αφάνταστα για αυτό.Κάποια στιγμή καθώς περπατάμε ο Άδης μου λέει να σταματήσω το κάνω και τον βλέπω να κατευθύνεται προς έναν πάγκο τον οποίο υπάρχουν λουλούδια προς πώληση. Αγοράζει ένα μπουκέτο με λουλούδια σε όλες τις αποχρώσεις του μοβ και αφού πληρώνει έρχεται προς τα εμένα και μου το προσφέρει.

"Για εσάς όμορφη μου δεσποινίδα " λέει και κάνει μια υπόκλιση.
Εγώ γελάω, ανταποδίδω την κίνηση του και του φιλώ απαλα τα χείλια.Αγκαλιαζουμε ο ένας τον άλλον και συνεχίζουμε το περπάτημα

"Περσεφόνη " άκου  και μπροστά μας εμφανίζεται ένας φίλος μου από τα παλιά αμέσως νιώθω  τον Άδη να νευριάζει και να σφίγγει την λάβει του γύρω μου ακόμα πιο πολύ.

"Ερνέστο " λέω και αυτός μου χαμογελάει και μου φιλάει το χέρι.

"Τι κάνεις χάθηκες"

"Ναι μένει μαζί μου για αυτό, είμαστε μαζί βλέπεις και σε λίγο καιρό θα παντρευτούμε"λεει ο Άδης εγώ και Ερνέστο σοκαριζομασται.

"Α ωραία πολύ χαίρομαι, να ζήσετε " λέει και μετά από λίγο φεύγει.Εγώ όμως  ακόμα σκέφτομαι αυτό που του είπε ο Άδης, το είπε γιατί το εννοεί ή απλά έτσι για να τον διώξει γιατί ζήλεψε.

"Δεν θα πεις κάτι;"Τον ρωτάω καθώς τον βλέπω ακόμα τσιτωμενο και χωρίς να μιλά.

"Τι θες να πω δηλαδή!!"

"Γιατί είσαι έτσι τώρα;"

"Γιατί άφησες τον άλλον να σου φιλήσει το χέρι και δεν είναι του  είπες ότι είμαστε μαζί!!"

"Θα το έλεγα αλλά εσύ με πρόλαβες λέγοντας του ότι είμαστε μαζί"
"Ζηλεψες " λέω

"Όχι απλά νευριασα!"

"Βρε βλακα αφού εγω εσένα θέλω και αγαπώ, δεν έχω μάτια για άλλον και το ξέρεις " λέω και τον αγκαλιαζω

"Αληθεια;"λέει έχοντας μια έκφραση λες και είναι μωρό και του έκλεψαν το παιχνίδι.

"Ναι " του λέω και χωρίς να χάσει χρόνο ενώνει τα χείλια μας σε σένα παθιασμένο φιλι. Μετά από αυτό συνεχίζουμε την  βόλτα μας και αφού τελειώνουμε με την ξενάγηση που του κάνω αρχίζουμε να πηγαίνουμε προς το σπίτι της μαμάς μου.
Χτυπάμε την πόρτα και μας ανοίγει η μαμά μου με ένα χαμόγελο στα χείλια της.Μπαίνουμε μέσα και μέχρι να στρώσει το τραπέζι πηγαίνω με τον Άδη για να του δίνω το δωμάτιο μου.Αυτός παρατηρεί όλο τον χώρο γύρω του και στο τέλος χαμόγελα και μου λεει πως ήταν ακριβώς όπως φαντάζονταν ότι θα ήταν το δωμάτιο μου.

Μετά αφού η μαμά μου μας ειδοποιήσει ότι όλα είναι έτοιμα πηγαίνουμε και καθόμαστε. Αρχίζουμε να τρώμε και κατά την διάρκεια του δείπνου ο Άδης και η μαμά μου μιλάνε και γνωρίζονται καλύτερα και χαίρομαι που φαίνεται πως αρχίζουν να συμπαθούν πραγματικά ο ένας τον άλλον.




Άδης pove...

Μετά από το φαγητό αφού τελειώνουμε η Περσεφόνη παίρνει μερικά πιάτα και αρχίζει να τα πηγαίνει στην κουζίνα.Έτσι εγώ βρίσκω την ευκαιρία και μιλάω στην Δήμητρα χωρίς να μας ακούει η Περσεφόνη.

"Δήμητρα θέλω να σου ζητήσω να μου δώσεις την ευχή σου να παντρευτώ την κόρη σου"

"Σου την δίνω αλλά αν την στεναχωρεσης θα σε σκοτώσω"

"Δεν θα το κάνω και σε ευχαριστώ " της λέω

"Πότε θα της το προτείνεις;"

"Όταν έρθει η σωστή ώρα και στιγμή που όλα θα είναι ονειρεμένα " της λέω και τότε μπαίνει μέσα η Περσεφόνη και με φιλάει και γενικά από τη  συμπεριφορά της φαίνεται να της αρέσει που τα πάω καλά με την μητέρα της.

Και εγώ χαίρομαι όταν αυτή χαιρεται...

Μετά από λίγο αφού χεραταμε την Δήμητρα φεύγουμε και επιστρέφουμε τον κάτω κόσμο...










Γειά παιδιά νέο κεφάλαιο 😇

Ελπίζω να σας αρέσει και σορρυ για τα ορθογραφικά λάθη 🐧🐠🐛🐛

Ψηφίστε και σχολιάστε γιατί με βοηθάει πολύ 💬💭⭐


Μέχρι το επόμενο...

Φιλάκια Τανια🌈🌈🌈

Φιλάκια Τανια🌈🌈🌈

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.
Hades...Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα