20 | Gezi

4.3K 303 35
                                    

Yazdıklarıma ilgi gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Oyları görünce hızlıca bölüm yazıp yayınlamak istedim. Diğer bölümü de yazmaya başlayacağım. Sizden bol bol yorum ve oy bekliyorum. Kendinize iyi bakın

Bu arada 10K olmuşuz çok teşekkür ederim. Ayrıca ilk kez bir kitabım hayran kurguda 267.sırada

Bu ekran görüntüsünü 9K iken çekmiştim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bu ekran görüntüsünü 9K iken çekmiştim. Hikayemi okuduğunuz için tekardan teşekkür ederim. Sizleri seviyorum

 Sizleri seviyorum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

------------------

Ayaklarımı sürüyerek mutfağa ilerleyip buzdolabından sütü çıkarttım. Kahvaltı insanı olmamıştım hiçbir zaman. Hazırlamaya üşendiğimden de olabilirdi bu. Uyanalı iki saat oluyordu. Bir şeyler yiyebileceğime kanaat getirdiğimde kahvaltılık gevrek fikri cazip gelmişti.

Kırmızı meyve parçacıklı mısır gevreğimi olması gerekenden daha fazla olacak şekilde kaseye koyup üzerine sütü ekledim. Saat 12'ye geliyordu. Sunbaeler sabah erken saatlerde Busan'a gelmişti. Jimin sunbae karşılamak için beni çağırsa da toplamda 6 kişi olacaklarını ve arabada sıkışacaklarını düşünerek bunu reddetmiştim. Bunun yerine gün içerisinde biraz gezecek ardından bowling oynamaya gidecektik.

Kasemi alarak televizyonun karşısına ilerledim. Running Man'in eski bölümlerinden birini açarak koltuğa oturdum. Running Man gülmek için birebirdi. Gerek oyunlar, gerek ihanetler, gerek üyeler programı olduğundan daha eğlenceli yapıyordu. Canım sıkıldığında ya da moralim bozulduğunda Running Man izlemeye koşardım.

Dün Jimin sunbae ile eğlenceli vakit geçirmiştik. İlk randevumuzun oyun salonunda olmasına başta şaşırsam da kesinlikle pişman değildim. Jungkook ile lisedeyken zamanımızın çoğunu oyun salonlarında geçiriyorduk. Üniversiteye başladığımızdan beri gitmek aklımıza gelmemişti. Bu yüzden dün benim için eski defterlere geri dönüş olmuştu.

İzlediğim bölümün bitmesi ile duvardaki saate baktım. İkiye çeyrek vardı. Buluşmamıza bir saat kaldığını düşünürsek hazırlanmaya başlasam iyi olurdu.

My Byul ● pjmWhere stories live. Discover now