İçerik Fikirleri

150 5 3
                                    

1. MLG: Diğer adıyla troll videolara denir. Kısacası başkalarının videolarını komik bir şekilde editlemeye yada kendi videolarınızı komik bir şekilde editlemeye denir. Ve çok izlenir.

2. Bilgilendirici Videolar: İnsanları bir konu hakkında bilgilendirmeye denir. Ve aşırı izlenir. Çünkü insanlar bilmediği şeyleri öğrenmek için bakarlar. Ve genellikle çıkan her videoya bakarlar ve fikir edinirler.

3. Oyun Videoları (Let's Play): Yani  yorumlayarak oynamaya Let's Play denir. Ve bence çok izlenmez çünkü youtube'ta milyonlardan fazla oyun videoları vardır. Ve sizin videoları kimse bulamaz. Bu yüzden youtube'ta fazla videosu olmayan oyunları tercih edin.

4. Animasyon videoları: Yani Alan Baker kanalının yaptığı bir video türüdür. Ve yapması çok zordur. Ama çok izlenme alır.

5. Teknik işlerle ilgili videolar: Gaming setup, pc toplama, pc bileşenleri ile ilgili videolara denir. Özellikle gaming setup videoları çok izlenir.

6. ClickBait: Hep videoların küçük resmini ve ismini videodan bambaşka yapmaya denir. Çok izlenir ve çok dislike alır.

7. Vlog: O anki yaşadıklarını videoya çekmek veya istediğin bir zaman istediğini yaparak videoya çekmeye denir. Eğer yaşınız küçükse fazla izlenmez. Hatta dislike bile alır.

8. Challange: Bir şey belirleyip onu yapmamaya çalışmaya denir.
Eğer herkes gibi aynı challangeları çekerseniz fazla izlenmez. Bu yüzden yeni challangelar üretmeye çalışın.

Not: Montaj ve photoshopla çok ilgileniyorsanız bu programların youtube'ta eğitimini alın.

YOUTUBER NASIL OLUNUR #wattys2018Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin