Steam Nedir ve Nasıl Para Kazanılır ?

30 3 0
                                    

Steam Nedir ?

Steam bir oyun alma platformudur aynı zamanda da arkadaş ekleyebildiğin bir platformdur ancak ark eklemek için en az 10 TL harcaman lazım. 10 TL harcadıktan sonra max 256 tane ark ekleyebiliyorsun.

--------------------------------------

Steamdan Nasıl Para Kazanılır ?

Steamden şöyle para kazanılır. İlk olarak steame 30 tl yatırın ve 2 - 3 tl lik oyunlar alın. Sonrada aşağıda verdiğim bir link var ona tıklayın ve bu programı kurun.

Ordan steame giriş yapın ve dosya kısmından ayarlara girin ayarlarda her oyunu ayrı rölanti ete basın. Sonra her oyunu 2 saat süre oynayın yada her oyunu 2 saat yapmak için idle masterı 2 saat açık tutun böyle böyle 1 haftada

tüm oyunları 2 saat yapabilirsiniz. Sonra bi oyunda kalın ve oyundan kart düşene kadar da bekleyin.

Steam kartı : Bu kartlar hep kuruşluk kartlar olur 30 kuruş, 50 kuruş vb. gibi bunları steam envanterinizden görebilirsiniz. o kartın üstüne basın ve topluluk pazarında sat diyin. Mesela satcağın kart 50 kuruş ama sen bunu

46 kuruşa satmk zorundasın çünkü steam 4 kuruş komisyon alıyo yada kartları biriktirip doların düşmesini bekleyin düşünce satın. Ben böyle böyle 5 TL kastın 1 haftada siz sürekli oyun alıp yaparsanız. 1 ayda 25-30 TL kazanırsınız benim oyunum var az ama pahalı o yüzden fazla kart kazanamadım ama siz kazanabilirsiniz.

Bir link daha vercem burdan ucuz oyunları bedava alabilirsiniz ama ilk önce istediklerini yapmak zorundasın (yani twitterda takip et, steamde takip et v.b) İlk bu siteye steam hesabınızla giriş yapmanız lazım.

NOT : ASLA PROGRAMI ÇALIŞTIRIYOKEN STEAMDAN OYUN OYNAMAYIN YOKSA BAN YERSİNİZ.

---------------------------------------

Program Link : http://www.steamidlemaster.com/

Bedava Oyun Kink : https://giveaway.su/

---------------------------------------

YOUTUBER NASIL OLUNUR #wattys2018Where stories live. Discover now