Kapitel 52 - Julius perspektiv

2.2K 94 43
                                    

När grabbarna hade gått så vände vi oss mot Maja, Isak och Frida igen. Vi fortsatte prata. De var faktiskt riktigt härliga alla tre.
Min blick gled över rummet. I en soffa på andra sidan rummet satt Gabriel, en av de killarna jag umgicks med mest. Han mötte min blick och viftade med handen i en gest att jag skulle komma dit. Jag nickade lätt mot honom innan jag vände mig tillbaka mot Ella.
"Jag ska gå till en kompis, hänger du med?" frågade jag Ella. Hon skakade på huvudet.
"Jag stannar med dem ett tag" sa jag och tydde på Maja, Isak och Frida. Jag nickade och log.
"Gå ingenstans själv, jag kommer snart tillbaka" viskade jag i Ellas öra. Hon log mot mig och nickade.
Jag kysste henne mjukt innan jag släppte hennes hand. Ella blev generad av kyssen, vilket fick mig att flina. Hon var så söt.
"Vi ses" sa jag vänd mot Maja, Isak och Frida. De nickade glatt och jag gick iväg till Gabriel.

Gabriel satt i soffan med en ölburk i handen. Han flinade och flyttade närmare en tjej bredvid honom så att jag skulle få plats i soffan. Vi tog i hand i en hälsning precis innan jag satte mig ner.
"Jag ser att du har skaffat dig en tjej?!" sa Gabriel och nickade mot Ella. Jag vände blicken mot henne, trots att jag visste att han pratade om henne, men jag kunde inte låta bli att se på henne. Hon var så vacker. Och hon var min.
"Jo" sa jag och skrattade löst. Jag vände tillbaka blicken mot Gabriel. Han flinade och höjde ölburken mot mig.
"Skål för det" utbrast han glatt.
Jag lyfte glaset jag hade i handen och skålade, men drack inte.
Gabriel gav mig en frågande blick när han såg att jag inte drack.
"Såg jag nyss Julius Lindberg inte dricka till en skål?" utbrast han häpet. Jag skrockade, utan att svara.
"Har tjejen fått dig att sluta dricka eller?" frågade han. Jag himlade med ögonen, trots att det egentligen var sant.
"Nej, jag känner bara inte för att dricka. Jag gör idiotiska saker när jag är full" sa jag. Gabriel nickade, men han hade skrattet i halsen. Han trodde inte på mig, men han lät det vara.

"Så, hur är hon i sängen?" frågade han efter ytterligare några klunkar.
Jag höjde ögonbrynen mot honom och skakade på huvudet.
"Käften på dig" mumlade jag och skrattade.
"Vadå? Vafan är det med dig? Du snackar ju alltid om hur tjejer är i sängen" utbrast Gabriel. Jag himlade med ögonen.
"Ja, men det är annorlunda, det är ju bara engångsligg, det här är ju för fan min flickvän" utbrast jag, nästintill irriterat, dels för att jag inte kunde svara på hur Ella var i sängen vilket gjorde mig frustrerad, men mest för att jag verkligen tyckte att det var fel att prata om hur tjejer är i sängen och det gjorde mig så irriterad på mig själv att jag inte hade förstått det tidigare.
Gabriel skrattade åt mig, oförstående.
"Ni har inte haft sex, eller hur?!" utbrast han. Jag fnös till.
"Varför är alla mina vänner svin?" mumlade jag skarpt och gav Gabriel en irriterad blick.
Gabriel skakade på huvudet och skrockade.
"För att du också är ett svin, Julius" sa Gabriel lågt, skrockfullt.
Jag bet mig hårt i tungan för att inte skrika rakt ut. Mina knytnävar spändes hårt och jag gjorde allt för att inte slå till honom. Visserligen hade han rätt. Jag var ett svin. Men jag försökte bättra mig och jag skulle inte låta honom förstöra det genom att provocera mig till att göra något dumt.
"Trevligt snack, vi hörs" sa jag ironiskt och himlade med ögonen innan jag reste mig upp och gick iväg utan svar från Gabriel.

På vägen tillbaka till Ella och hennes kompisar lugnade jag ner mig. Jag tänkte ta en klunk av det som fanns i glaset, men ångrade mig i sista sekund. Jag skulle inte svika Ella.
Jag smög fram till henne och omfamnade henne bakifrån. Hon skrattade till med sitt härliga skratt som alltid fick mig att le. Jag kysste hennes hals innan jag vände henne om så att vi stod mittemot varandra. Mina händer låg på hennes midja och hennes armar var knutna runt min hals. Våra ansikten var centimeter ifrån varandra.
Mina läppar invaderade hennes. Gud alltså, hon var det bästa som någonsin hade hänt mig. Jag älskade den tjejen så in i helvete mycket.
"Jag älskar dig" mumlade jag och bet mig i läppen. Ella fnittrade generat.
"Jag älskar dig också" mumlade hon tillbaka. Jag log stort innan jag kysste henne igen.
"Hallå? Turturduvor, skaffa ett rum!" utbrast Maja och skrattade. Isak och Frida instämde.
"Gärna" svarade jag och flinade mot Ella. Hon himlade med ögonen och slog mig på bröstet, men kunde inte hålla sig för skratt.

"Tolvslaget om en minut!" skrek plötsligt någon och alla inne i huset började jubla och tränga sig ut för att se fyrverkerierna.
Jag tog tag i Ella och vi gick ut till trädgården. Vi ställde oss på gräsmattan och blickade upp mot himmeln.
"Tio, nio, åtta, sju.." började alla räkna.
När nedräkningen låg på två vände jag mig om mot Ella och kysste henne länge. Fyrverkerierna och jublen ekade över staden, men allting stod still mellan mig och Ella. Allt var perfekt. Vi kysstes, offentligt, och ingen brydde sig. Visst, folk skulle komma med åsikter, men det kunde jag ta. Men just i detta ögonblick så var det bara jag och Ella, ingen annan. Jag fick världens bästa avslut på det gångna året och världens bästa början på det nya året. Allt tack vare min allra finaste, vackraste flickvän. Tjejen som jag älskade mer än allt annat.

•••
Här får ni ett kapitel som jag utlovat! Ni får läsa ur Julius perspektiv och höra hans tankar om sig själv, Ella och deras förhållande!! Tror ni att det håller? Kommer Julius stanna trogen??
Detta kapitel skulle ju vara det perfekta avslutet på boken, meen det är några kapitel kvar!!! Så vad tror ni händer??
Kommentera!!!! Och kommentera såklart vad ni tycker om boken!!
Puss & kram <3

när murarna fallerOnde as histórias ganham vida. Descobre agora