H9

128 1 0
                                    

P.o.v. hayden

Ik kom tot stilstand voor leon die gefrustreerd met zijn handen in het haar zit. 'Hoe kan het dat het zo moeilijk is om 1 meisje in de gaten te houden?' Verzucht ik en denk weer terug aan vannacht, hoe ze daar zat met haar rug tegen de boom en haaar voeten over de rand in het water bungelend, het licht van de maan dat op haar scheen het was prachtig. Maar tegelijk zo gevaarlijk, ze weet niet van wat de dreigingen zijn hier snachts en dat moeten we nog even zo houden. Ik ben blij dat ze niet wakker geworden is toen ik haar optilde en terug naar haar tent bracht, zelfs niet toen leon op een tak stapte die begon te kraken ze had even gewoeld maar echt wakker werd ze gelukkig niet.

Ik word uit mijn gedachten gehaald door leon's stem en hij wijst naar het bos achter me, ik knik en loop samen met hem naar het bos hopelijk kunnen we haar hier vinden anders hebben we echt een probleem.

P.o.v. amaris

'Wat ga he nu met hem doen' ik kijk weer op naar hayden. 'Ik weet het nog niet eerst maar eens zien dat hij wat beter word' zeg ik en kijk terug naar rossy die nu zijn oogjes open heeft ook naar mij kijkt, de bruine oogjes kijken me schattig aan.

Ik hoor hayden zich verplaatsen en zie in mijn ooghoeken dat hij zich naast me hurkt. Ik draai me naar hem en zie dat hij wat wilt zeggen maar word dan afgekapt door de toeter we moeten eten.

'Wat wouw je zeggen' 'niks laat maar komt wel een andere keer laten we nu eerst maar gaan eten. Ik frons maar knik dan toch.

we gaan allebei mijn tent uit uitkijkend dat niemand ons ziet en gaan dan beide onze eigen weg naar het eten ze moeten niet weten dat we samen een pup verzorgen.

'Mag ik even jullie aandacht allemaal roept een van de docenten als bijna iedereen klaar is met eten, het word langzaam aan stil en iedereen kijkt naar mevrouw de wit.

'straks als iedereen zijn eten op heeft gaat iedereen daar bij die paaltjes bij het juiste nummer van je groepje staan er word niet onderling gewisseld. Dan krijgen.jullie op nummer volgorde uitleg van meneer de boer en kun je daarna de nodige spullen pakken en kom je weer hier en.ga je met een van ons -ze wijst naar haarzelf en de andere twee docenten die er nog zijn- mee alvast succes voor degene die ik niet meer zie zo meteen.

Black HeartWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu