H11

132 1 0
                                    

Inmiddels zitten we in de jeep die ons naar de juiste bestemming zal brengen. Iedereen van ons behalve de bestuurder meneer de boer, zou een beetje dom zijn als dat wel zo was, heeft een blindoek om, ik hebb dus ook geen idee naast wie ik zit en bij wie ik op schoot zit aangezien dit een vierpersonen jeep is en we met vijf zijn met meneer de boer er bij natuurlijk. Wel weet ik dat het een van de jongens is aan de borstkas waar ik tegenaan zit te merken en ook de armen om me heen die me op mn plek houden als we de bocht om gaan laten me merken dat het een van de jongens, wat me stiekem best nerveus maakt.

Na een paar minuten in de auto zitten begin ik me wat meer te ontspannen en leun wat meer tegen de borstkas aan van ik gok hayden omdat ik Leon en Emily net hoorde praten. Ook voel ik nu de lichte tintelingen die verspreid worden op de plaatsen waar onze huid elkaar raakt wat stiekem best goed voelt. Ik voel me een beetje moe worden en zucht even zachtjes me al bijna overgevend aan mijn slaap.

P.o.v. hayden

Ik glimlach als ik voel hoe amaris die bij mij op schoot zit wat begint te ontspannen en een klein zuchtje laat en hou haar nog wat dichter tegen me aan als ik voel dat ze langzaam in slaap valt, als ik zeker weet dat ze slaapt zucht ik tevreden en voel ik hoe ik zelf ook een beetje begin weg te vallen, genietend van de tintelingen die verspreid worden op mijn huid waar ik en amaris elkaar raken.

P.o.v. Emily

Af en toe praat ik wat met Leon die voor mij op de bijrijders stoel naast meneer de boer zit van amaris en hayden hoor ik niks al hoor ik wel twee rustige regelmatige ademhalingen wat mij doet vermoeden dat die twee in slaap zijn gevallen.

Eindelijk na bijna een uur rijden zijn we op de juiste bestemming aangekomen, ik zucht en doe mijn blinddoek af en laat me door Leon de auto uithelpen die zoals altijd sneller was dan ik. Ik draai me om om mijn rugzak te nemen als mijn ogen op het schattige slapende stel vallen, amaris heeft zich onbewust tegen hayden borst gelegd en haydens hoofd hangt langs haar hoofd en zijn armen zitten stevig en beschermend om haar heen duidelijk niet van plan haar voorlopig los te maken. Ik grinnikt en klim de auto weer in en haal de blindoeken bij beide af en maak eerst hayden wakker hij mag amaris wakker gaan maken van wat ik begrepen heb houd ze er niet echt van om wakker gemaakt te worden eigenlijk houd elk meisje daar niet van maar ja.

Okay back to reality.

Hayden zucht en kijkt mij geïrriteerd aan en kijk dan even om zich heen waarna zijn ogen op het kleinere tengere lichaam van amaris vallen waardoor hij glimlacht, jupp die is sws tot over zn oren verliefd.

Hij wenkt Leon die al snel naar hem toe komt en geeft amaris over aan Leon en klimt sneller dan normaal de auto uit. Kun je haar op m'n rug zetten dat is makkelijker met lopen. Leon knikt fronsend ook ik kijk hem een beetje raar aan. ik laat haar nog even slapen vannacht zullen we denk ik niet zo goed kunnen slapen. Zegt hij nu tegen ons beide waarna we begrijpend knikken waarna we op pad gaan ik en Leon naast elkaar voorop en hayden achter ons met amaris op de rug.

Black HeartWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu