Bok idé

22 1 2
                                    

Well detta är en idé jag har haft i mitt huvud sen i julas men aldrig kommit gång att skriva på.

Titel: This isn't right

Cover:           

Genre: Sci-fi, Fantasy, Kärlek                      

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Genre: Sci-fi, Fantasy, Kärlek                      

Handling: Vad hade hänt om en särskild blå låda hade dykt upp i förbjudna skogen innan Harry skulle dö och en hand skulle sträckas ut mot honom?

Plötsligt är Harry ute på äventyr han aldrig kunnat föreställa sig men är han beredd att lägga hela sitt gamla liv bakom sig och börja ett nytt i den mystiska blå lådan?

Och händer när han kommer tillbaka till Hogwarts och upptäcker att allt har förändrats. Kan Harry och hans nya vänner rätta till allt innan de är försent. För klockan tickar.

Utdrag: Harry såg sorgen speglas i Doctorns ögon, plötsligt såg han ut att vara lika gammal som sin insida.

" Du skulle kunna stanna här med mig och Martha," sa Doctorn även om han visste att det inte var möjligt. Harry var tvungen att gå tillbaka till sitt gamla liv

" Du anar inte hur mycket jag vill men jag måste tillbaka till Ginny, Ron, Hermione och de andra av mina vänner. Voldemort är fortfarande vid liv och nu när jag är borta vem veta vad han har gjort med dem då?" Harry höjde rösten men Doctorn ryckte inte till. Istället tryckte han på några knappar och drog i en spak och skrev in " Hogwarts, Vid-behovrummet"

Harry visste inte riktigt vad han skulle säga till Doctorn så han såg bara rakt på Doctorn och hans mungripor drogs upp i det leende Doctorn hade kommit sig själv att älska.

________________________________________________________________

Den här idéen är inte så välgenomtänkt men kanske skriver den en dag. Och nej Det är inte en Doctor/Harry historia. Fast vem vet, det kanske det blir senare.

Och covern är skitdålig men iallafall.

Videon har inget med idéen att göra

Videon har inget med idéen att göra

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Denouement ۩ {Random}Where stories live. Discover now