Oseriöst

21 3 5
                                    


Okej så alltså jag och mina vänner brukar skriva berättelser tillsammans och jag bad om deras tillåtelse att få dela med Wattpad. Varnar för torr och hemsk humor, massa internskämt.  Notera att vi bara skrev för skoj så tar du illa upp får du väl helt enkelt ignorera.

Det var en gång en banan som åt Sven-Olof, tårtan är till ingen mindre än Bob. Bob tyckte att hans gurka var godare än tomater. 

Han gick till frisören för att klippa ut små stjärnor som han skulle ge till helvetet där Satan( det säger du inte?) härskade. Han torterade gurkor dagligen. 

Då kom Dora Dressing med Tommy Tomat och dödade banan som hade blivit hög på limstift som han sedan slängde i skräpet för att alla gurkor skulle dö.

 Tomaterna skulle härska över helvetet. 

Detta gillade inte gurkorna så de började dansa fågeldansen på bananens kvarlevor, men då hittade mannen Apelsin en skattkista som var en...

DINOSAURIE I FÖRKLÄDNAD som skrek.

" HAIL LUCIFER!" Alla hatade Lucifer.

Dem hade bestämt sig för att bränna hans kvarlevor så att han aldrig skulle bajsa på sig igen, han tyckte att åtta gånger inte räckte till. Lucifer kunde inte bli stoppad. Bob skrek.

" Ally is the true regent!"

Sedan kom Peter och Gurran and saved the day

Liksom vi gick i fyran, vad tänkte vi med?

Okej notera att vi gjorde, en person skriver en rad och sedan ett ord på nästa och viker pappret sedan skriver nästa person en ny grej osv. tills hela pappret är vikt, då vecklar man upp det och läser stolt sin skapelse.

Tack för att du tog dig tid att läsa våra skitiga berättelser, nu måste jag gå och läsa Djävulens märke. Bokrecension när jag är klar. Kommer avpublicera A Secret behind....

you get it. och renskriva den mycket bättre.


Denouement ۩ {Random}Where stories live. Discover now