22. Bölüm

1.3K 82 8
                                    

Hala beni öpüyordu . Ona sinirlenip ittirdim . Sonrada odanın kilidini açar açmaz odama koştum. Ne yaptığını zannediyordu bu psikopat ! Tomas odama gelip beni gıdıklamaya başladı . Ne yapayım yani dayanamıyordu ve yüksek sesle gülmeye başladım .Beni mutlu etmesini seviyordum . Tomas ' o gerçekten çok seviyordum arkadaşça . Beni gıdıklamaya devam ederken gözlerimden yaşlar geliyordu o kadar çok gülüyordum ki .odaya Azrail gibi giren Damon ' u fark edemedim . Onu görmemezlikten gelip gülmeye başladım . Oda aynı şekilde onu fark etmediğimi anlayıp geri döndü .sonrada dillenip onun taklidini yapmaya başladım . Tomas bana bakıp gülüyordu .

- oldukça komiğimdir ben !

- Okula ne zaman dönmeği düşünüyorsun ?

- sanırım birkaç hafta daha buradayım .

- seninleyim .

- Emily nasıl ?

- iyi sayılır .

- Bir şey mi oldu ?

- Sun açıkça konuşacağım .

- Tamam dinliyorum.

- Emily son birkaç gündür hiç iyi değildi . Sana bakmak için geldiğimde de öyle .

- peki  ama neden ?

- Bilmiyorum  yani gereğinden fazla sessiz ve yorgundu .

- Tamam  ama  önce burada yardım etmem gereken şapşal biri var sonra sanırım seninle geleceğim .

- sanırım mı?

- Tomas bence yeterince bu konu hakkında konuştuk daha fazla üstünde durmak istemiyorum.

- peki sen bilirsin.

Odamdan çıkıp aşağı doğru indim . Mutfağa gidip birkaç şey atıştıracaktım . Dolabı açtığımda pasta gördüm ve hemen elime aldım onu . Çok güzel görünüyordu ve ondan yemek istiyordum etrafa baktığımda kimse yoktu . Artık o çilekli ve kakaolu pasta benimdi . Elimdeki pastayı bitirebilirdim zaten çokta büyük değil . Küçük ve tatlıydı hemen koltuğa oturup yemeğe başladım . O kadar lezzetliydi ki . Aşağı inen Damon' u gördüm ama pastamı yemeğe devam ettim .onu son birkaç gündür dönüşürken görmemiştim ve merak ediyordum neler olduğuna dair neden dönüştüğü ve daha ne kadar böyle olacağını . Yanıma doğru gelip .

- Benim çilekli pastamı sen mi yiyorsun ?

Deyince pasta boğazımda kaldı ve öksürmeye başladım . Boğulabilirdim bu kişi daha fazla konuşmak bile istemiyorum . Pastayı diğer elime alıp ona doğru yaklaştım .

- yemek istemez misin ?

Daha cevap veremeden kalan pastayı suratına yapıştırdım . Gülmeye başlamıştım çünkü çok komikti onunla uğraşmak hoşuma gidiyordu . Hemde ona böyle davranmakta tam kaçacakken beni yakalayıp suratıma pasta sürmeye başladı . Bende o sırada kollarından kurtulmaya çalışıp bağırınıyordum .

- Sence tadı nasılmış sun?

- sen !

Beni kucağına alıp gülüyordu . Bende bağırarak .

- Bırak beni koca ayı .

- hayır  bırakmayacağım .

Ellerimle omzuna vurmaya başladım . Her vurduğumda daha çok gülümsüyordu . Tam bir ayı tatilimi zehir eden koca bir ayı ile yaşıyordum . Hemde ben bir vampirdim ama nedense şu an aynı bir insandan farkım yoktu . Görünüşüm ve davranışlarım hepsi aynıydı ama ben vampir olduğumu biliyordum ve kabullenmek zorundaydım .

- Hayallerin oldukça geniş galiba .

Ona cevap vermedim bir süre sonra beni aşağı indirdi . Ona dikkat etmeden yukarı çıktım . Tomasta yatağımda uyuya kalmıştı . Başka yatacak yer olmadığından yanına yattım ve olup bitenleri düşündüm . Sanki bir rüya gibiydi . Her şey ve ben bu rüyadan bir an önce uyanmak istiyordum . Çünkü artık dayanamıyorum . Vampir olmak özel gücünün olması bunların hepsi bana çok fazlaydı neden kimse beni anlamıyordu ki ? Bunları düşünmekten biraz da kafam ağrımıştı . O yüzden hemen uykuya daldım .

***

Uyandığımda Tomasla göz gözeydim ve oldukça yakındık . Gözleri açık  bir biçimde bana bakıyordu . Bende ona ama yani istemiyordum aşk felan istemiyordum . Sonumda yine üzülen ben olacaktım bunların hiç bir anlamı yoktu benim için . Tomas bana biraz daha yaklaşıp beni kendine çekti . Ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalışırken . Beni öptü . Son zamanlarda niye herkes beni öpüyordu . Kendimi hızlıca ondan çektim ve kapıda duran Damon' u gördüm ..

Arkadaşlar bugünlük bu kadar bölümler bundan sonra 600, 700 kelime arası olacak ama bir gerçekten günde 2 tane atacağım . Yorumlarınızı ve beğenilerinizi bekliyorum sizi çok seviyorum .❤️❤️

Vampir akademisinde Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin