Moji bratia moji idioti

202 17 0
                                    

Ani nie po troch minútach sú tu vsetci a Subaru sa rozbehne oproti tej pake a celou silou do nej buchne afšak ona sa nehne ani o milimeter. ,,Čo je to do frasa?!"skrikne vytlačení Subaru. ,,He...he no....tú páku sme vyrobili s kovu prečo ?"usmeje sa Yuma a poškrabe sa na zátilku.,,Prečo ?!Ty sa vážne pítaš prečo?!"ruščuluje sa Reij ktorý asi dávno zabudol na etiketu. ,,Nerada vás ruším ale mne tu ide o život!!"ohlasim sa .,,Ak sa tam nedostaneme my tak ho musíš poraziť sama. "Skonštatuje Ruki .,,Ale ako ?"spytam sa keď si uvedomím že ho kopancami a dalšími blbosťami neprekonám .,,Musíš použiť..... svoju.... ma..giu ."povie. Asuza.,,Ale keď mám tie rukavice ktoré nejdú dole tak čooooo ?!"vypisknem keď ma tá obluda. Zdvihne a hody na druhu stranu. ,,YUMA !POUŽIVAŠ TY VOBEC NIEČO MENOM MOZOG!!?"roščuluje sa Reij .,,Win teraz ma dobre počúvaj musíš sa sústrediť na svoju magiu pomisly na to aká je silná, ako hu ovládaš a až najdeš ten bod vypust kusok na povrch. "Rozdá mi Ruki inštrukcie. Ukludnila som svoj dich a z hlboká sa nadichla na chvíľu sa predo mnou zjavila čiernota ale potom som videla okolo seba tisíce vlákien ktore tvorili pavučinu bolo ich aj zopár zapojených. Každe vlakno malo inú farbu.Žiade však nemalo farby dve. Teda až na jedno,ktoré vipadalo ako pelendrek. To vlakno malo čiernu a bielu farbu a bolo nezapojene. Opatrone som ho zobrala do rúk a tahla ho k veľkému centru?
Keď som sa tam dostala boli tam tri zapajadka jedno červené druhé modré a štvrté také jasné. Nevahala som a dala to do toho jasného.
Razom som sa zase ocitla v tej aréne ničsom nevnimala len jemnú vobraciu v prstoch a to monštrum predo mnou.Instinktivne som namierila na toho robota.Rukavice sa rostrhli a z oslepujucou žiarou ktorá mala čiernu farbu som zautočila na toho robota.

Pohlad Koua:
,,Ruki si si istí že to zvládne? "Spytam sa keď sa Win ponori do svojej mysle.,.Dúfajme."špitne a obraty sa na Win.,,Chalani? "Spýta sa Loito ktorý bol celú dobu zázrakom ticho.,,Čo? "Spytam sa .,,Má to z jej očami robiť toto?"ukáže na jej oči ktoré začali zažiariť. ,,Dofrasa. " špitnem. ,,Loito dobehni rýchlo pre falšu vody je na dolnej poličke v kuchyni! !"rozkaže Yuma .,,Zober tú žiarivo modrú a to čo vonia ako krv. "Kriknem.
,,Zakryte si oči a neotvárajte ich dokiaľ nepoviem."oznámi Ruki a všetci si zakryjú oči. Po miesnosti sa rozžiari oslepujúca žiara. ,,Môžte. "Odokryjem si teda oči .To čo ale uvidím. ..Cela aréna je postavená uprostred jej kľačí Win ktorá ťažko oddychuje a náš robot je na framforce.
Všetci k nej pribehneme . Reij a Ruki miešajú tie dve tekutiny. ,,Loito podobri ju." Zavrčí Subaru. Loito ju teda podopre a Ruki jej pomaly prikladá k ústam tu tekutinu. ,,Pi."a ona sa napije. A vypije asi polovicu. Vidíchne prebitočný vzduch a potom povie :,,Chalani? "Všetci na ňu namieria svoj pohľad ,,všimol si niekdo že tie mreže sú s plastu?"chvíľu nechápem po chvíli sa placnem do čela ako všetci. ,,Takže my sme ta mohli kedikoľvek zachrániť kedže ten robot bol napojení len na túto podlahu."vzdichnem a rosplacnem sa na zem. ,,hmmm kluci tento lístok ste tam dali vy ?"spýta sa Reij a ukáže nám papierik. ,,Nie."

Dufam že sa kopča páči. A chcem upozornit že budem vydávať knižku z menom stále mi pijú krv táto kniha sa netika DL tak aby ste neboli sklamaní a inak ako sa mate?

Diabolik lovers - nebezpečne odvážna Where stories live. Discover now