kuzla nepomožu

193 15 0
                                    

Zrazu však niečo v tom sklepe zbadam. Keď sa lepšie prizriem boli to ostatni bratia Sakamaki.,, sme v nebezpečenstve je čas..." povie Ayato. Všedci sa na neho nechapavo pozrieme ,, ale ešte nieje natmenie ".poviem nechapavo. ,, nie nieje a nikdy ani nebolo Windy bola to len zastierka , zastierka na pomstu...... Namitoschi Amadrin ." Stuhne my krv v žilach moja matka.,, je mrtva ." Pokrutim hlavou.,, vážne ? A ako mi vysvetliš toto ? " luskne Shuu prstami a zrazu sme pred domom Mukamaki. V dialke je temna postava a okolo nej temnota.,, Matka !?",, Haha konečne sa stretávame cerka je čas aby som dokončila to čo som začala."
************
Katana o katanu sa iskrí dve osoby v čele stoja matka a dcera. Oboje Amadrin jedna zlo a druha dobro. Obydve tancuju tanec, tanec smrti. Nasleduje výpad potom zradná otočka, Windy takmer padla . Avšak nevzdáva sa ,bojuje. Použiva svoju mágiu ktora je tak mocna ale povecme si to úprimne je len nováčik.
Zatial čo ona mala silneho supera ostatný bojovali zo stvoreniami zo stredu pekla. Tu išlo o rýchlosť . Ale i upiri sa dokážu unaviť. A hadajte kto povolil ? Konoto. Strieborná díka mierila priamo ku konotovej hrudy . Bolo to ako v spomalenom filme . Windy odrazila svojpu katanou díku letiacu na Konota . Prave v ten okamžik Windyinou hrudou preletela sai. A nasledne Amadrininu hlavu odtal Subaru.
Dve bezvladne tela sa valali v prachu. Ani jedno nikdy nevstalo.

Diabolik lovers - nebezpečne odvážna Where stories live. Discover now