o intalnire neasteptata

8K 344 29
                                    

YUN
Buna! Numele meu este Yun si sunt o fata foarte îndrăzneață. In urma cu 3 ani, am hotărît sa plec in America pentru o facultate de arte care m-a acceptat. Nu mi-a fost asa de greu sa plec,  deoarece părinți mei sunt stabiliți in Londra iar eu am stat in grija bunici mele. Acolo a fost foarte frumos si chiar mi-a placut. După ce am terminat facultatea, am hotărât sa ma întorc înapoi in Coreea de Sud . Imi era dor de bunica mea, de locuinta mea, de mâncarea tradițională, de toate locurile de acolo........
Ajunsa in aeroport, ma îndrept spre avion. Deobicei, dimineata sunt cam....aiurita.  Din neatenție,  un bărbat ma loveste si telefonul meu se sparge.
???: ai grija pe unde mergi, fetito!
Yun:sunt bine, multumesc de intrebare.
Dar tipul nu m-a băgat in seama. Nu i-am putut vedea fata datorită faptului ca purta o sapca  si masca. Ce ciudat e! După câteva ore de chin, am ajuns in Seoul. De ce chin? Un copil plângea ca si-a pierdut jucăria si nu a încetat tot drumul. Obosită, ajung acasă. Bunica a plecat la niste rude in  Busan si nu cred ca se v-a întoarce prea curand. Langa casa mea, era doamna Jeon. Bunica se intelege foarte bine cu ea , asa ca uneori când eram mai mica , a trebuit sa mai trec pe la ea. A spus ca are un fiu, doar ca nu e asa de sociabil. Nu l-am vazut prea des.  mereu era inchis in camera lui. Era drăguț,pot spune din micile ocazii cand l-am vazut.  Am batut la usa casei si mi-a răspuns o femeie foarte drăguță si amabilă. Acea parul prins in coc si o rochie care o avantaja foarte mult.
D.J: buna, Yun!  Mi-a fost dor de tine.
Yun: si mie, doamna Jeon. Ce mai faceti?
D.J: sunt bine. In curand va ajunge Jungkook acasa. A terminat facultatea de arte, in America.
Yun: serios? Si eu la fel. Tot acolo. Mi-ar fi placut sa il vad. Am stat mai mereu singura.
D.J: serios?  Ah, am uitat. Trebuie sa trec pe la o prietenă. E bolnava. Daca vrei , poți sa il astepti pe Jungkook.  Asa va puteti sa faceti cunostinta. Daca vrei , poți sa il astepti in camera lui.
Yun: ok.
Doamna Jeon a plecat. Am rămas singura. E  o casa   destul de mare.  E mobilată cu mult gust. Se vede ca e o mana de femeie. Sunt curioasă cum arată Jungkook.....sigur s-a mai maturizat. Prin casa sunt putina poze si nu prea îmi dau seama. Ajung in camera lui. Una simpla. Pereti sunt de un....albastru inchis. Mobila s neagă. Candelabru negru. Pat negru. Perdele negre. Tipul asta a intrat in depresie când si-a decorat camera? Aud cum usa se tranteste puternic. Tresar când aud.
???: tu cine esti? Si cine ti-a dat voie sa intri in camera mea?
Când ma întorc mai ca lesin. In fata mea era un baiat bine facut,  înalt,  cu ochi ciocolati  si putin înfuriat.
Yun: eu sunt Yun. Mama ta nu ti-a spus de mine?
Jungkook: oh, deci tu esti faimoasa Yun. Mi-a spus ceva,dar nu prea am fost atent.
Yun: nu stiam ca sunt asa de faimoasă,am incercat sa glumesc.
Jungkook: pai, nu esti,a spus el sec.
Yun: deci, am auzit ca ai fost in America. La facultatea de arte.
Jungkook : da si? Ce te intereseaza pe tine asta?
Yun: si eu am fost exact acolo. Cred ca îmi aduc aminte ca te-am vazut pe acolo.
Jungkook: serios? Eu nu te-am observat.
Yun: ce ai pățit la buza?
Jungkook: nimic.
Incerc sa ii dau la o parte masca, dar ma prinde de mana si ma strânge foarte tare.
Jungkook: am spus ca nu am nimic.
Se uita asa la mine......de ma luat frica. Parca vroia sa ma omoare.
Yun:o...kkkk. Cred ca voi pleca. Nu prea te bucuri sa ma cunosti. Nu-i nimic. Nu e prima oară când mi se intampla. Noapte buna.

*********
Stau pe canapea si ma gândesc. De ce se comparată asa? Nu am facut nimic gresit. Se comporta atât de....rece. Nu inteleg. Oi fi eu grea de cap, dar...... Ceva ma face sa cred ca se intampla ceva . Poate ar trebui sa il urmăresc. Chiar dacă nu este un lucru frumos, sunt mult prea curioasa. Oare, e un criminal în serie?

✴Băiatul misterios ✴ ✔ Editata✔Where stories live. Discover now