happyend

4.1K 260 40
                                    

-narator-

este o zi de toamna racoroasa. Cei doi tineri s-au impacat si acum traiesc fericiti si bucurosi ca au scapat insfarsit de acei oameni care le-au facut viata un calvar. Jungkook s-a gandit sa ii pregateasca o surpriza iubitei lui ca sa se mai relaxexe putin. 

YUN

Ma trezesc dimineata din cauza unor raze care patrund in camera. Locul din stanga mea e gol. Se pare ca s-a trezit deja. Ceasul de pe perete indica ora 12. Ma mir ca am putut sa dorm atat de mult. In ultimul timp am avut cosmaruri care nu imi dadeau pace. Din fericire Jungkook a fost alaturi de mine sprijinindu-ma si facandu-ma sa ma simt mai bine . Ma duc in bucatarie si observ un mic de jun pregatit special pentru mine si un biletel.

NEATA, SCUMPO! SPER CA AI DORMIT BINE . ASTAZI VEI AVEA PARTE DE CEVA TOTAL NEOBISNUIT.DUPA CE MANANCI SI TE SCHIMBI , VEI IESI AFARA . VEI VEDEA UN STAND DE TRANDAFIRI SI ACOLO VEI PRIMI URMATORUL INDICIU.

Hmmmm,cred ca voi avea parte de o zi palpitanta. Fac intocmai cum mi-a scris el si ma indrept spre acel stand de trandafiri. Primesc un al doilea bilet impreuna cu un trandafir.

ACEST TRANDAFIR ROSU E PENTRU TINE. ACUM IN DREPTA VEI VEDEA UN TAXI CARE TE ASTEAPTA. URCA IN EL SI CAND VEI AJUNGE LA DESTINATIE ,VEI VEDEA UN COPAC. ASTEAPTA ACOLO. 

Ce misterios e acum! 

X: domnisoara ,faceti-va comoda. vom parcurge un drum lung.

Dupa 2 ore de mers,ajung la destinatie. Vad copacul dar nici urma de Jungkook. 

ACUM CA AI AJUNS,INCHIDE OCHI. STIU CA SUNA CIUDAT,,DAR AI INCREDERE IN MINE. 

Stau si il astept cu ochii inchisi. Ma intreb ce ii trece prin cap. Ma face atat de curioasa!
Yun:mai astept mult?, spun eu deja plictisita.
Deodată,simt cum doua brate puternice si o greutate pe umar.
Jungkook: nu mai ai rabdare,iubito? imi sopteste la ureche si simt cum inima mea mai are putin si fuge din piept. Din instinct,pun mana in dreptul ei.
Jungkook: ti-a mâncat pisica limba?
Yun: nu......
Jungkook: hai!
Yun: unde mergem?
Jungkook: ai sa vezi.
Il urmez si observ ca ajungem la un luminis. In mijloc,este o patura si un cos de picnic. Ne așezăm si el.scoate din.cos mai multe caserole.
Yun: asta da surpriza....
Dupa ce am.mancat delicioasa mancare facuta de Kookie,am decis sa ma plimb putin. Parca eram intr-un vis alaturi de baiatul pe care il iubesc atat de mult. M-am asezat la umbra unui copac inalt. Jungkook a venit dupa mine  si s-a pus cu capul in poala mea. Am stat asa fara sa spunem nimic. Mi-am trecut degetele prin parul lui moale.  Ne bucuram de linistea ce ne inconjoara. Fără amenintari,fara sange ,fara pistoale sau cutite.....
Jungkook: vai...era sa uit un lucru foarte important!
Ma uit uimită la el. Din geaca lui scoate o cutie mice ,neagra.
Yun: nu cred!
Jungkook: ba sa crezi.
Astept momentul in care va deschide cutia si voi vedea un inel. Dar visele imi sunt naruite de un paianjen negru.
Yun: Jungkook!
El nu face nimic altceva decat sa rada de mine. Nu imi vine sa cred! Si eu care credeam ca....
Jungkook:stai! Glumeam. Uite
Acum vad inelul mult asteptat.
Jungkook: Draga mea Yun, vrei sa fii sotia unui barbat care nu iti va da drumul indiferent de situatie si va fi mereu langa tine?
Yun: nu!
Jungkook: poftim?!
Yun: haha,incep eu sa rad.
Jungkook: ti se pare amuzant?
Yun: dar tie? Ti se pare amuzant ceea ce mi-ai facut acum cateva secunde?
Jungkook: nu imi vine sa cred ca am fost refuzat.
Yun: prostutule! Normal ca vreau.
Jungkook: te iubesc.
Yun: si eu te iubesc.

In momentul acela m-am simtit cea mai fericita femeie din lume. Chiar daca atunci cand m-am întors inapoi nu credeam ca voi ajunge sa ma inteleg atat de bine cu Jungkoook incat sa ajung sa imi puna pe deget un inel care ne va lega me viata. Pana cand moartea ne va desparti. Poate nici moartea nu ne va despărți. Ne iubim atat de mult incat nu putem rezista unul fara celalalt. Poate asta e dragostea adevărata. Atunci cand esti îndrăgostit atat de mult incat ai face orice pentru persoana iubita.

Sfarsit

✴Băiatul misterios ✴ ✔ Editata✔Where stories live. Discover now