insfarsit ne intalnim

3.7K 236 4
                                    

YUN
Sunt atat de curioasa ce am primit. Îndepărtez hartia neagra si deschid cutia tot neagra. Cand vad ce e inauntru sunt surprinsa. Un trandafir negru si doua gloante. Mai era si un bilet:

Se pare ca sunteti prieteni. Trandafirul e pentru tine,Yun. Cele doua gloante vor fii foarte curand in inimile voastre. Macar veti muri fericiti. Impreuna.

Raman dea dreptul socata....... nu stiu ce sa zic. Jungkook fierbea de nervi. Acum mi-a pierit pofta de mancare.
Yun:nu iti fa griji. Vrea sa ne sperie. Nu poate sa ne faca nimic.
Jungkook: cred ca ar fi mai bine dacă am rupe orice legatura unul cu altul.
Yun: asa crezi? Ghici ce. Eu nu vreau. Vreau sa stiu cine e si vreau sa il vad fata.in fata. De ce ne tot ascundem? Tu nu ai facut nimic rau. Sti ce,ma voi duce sa vorbesc cu el. Fie ce o fi. Nu imi pasa.
Jungkook:dar mie imi pasa de tine. Nu vreau sa te pierd si pe tine,spune prinzandu-ma de bratul sanatos înainte sa plec.
Nu i-am raspuns si am.plecat in locul unde am fost rapita. Practica am alergat pana acolo cu Jungkook pe urmele mele. Nu imi pasa. Trebuia sa ii vad fata.
Yun: ok. Am venit. Unde esti?! Daca ai atata curaj arata-te. Haide!-spun tipand cat  ma tin plamani.
Yoongi: a trecut ceva timp,iubito.
Yun:deci tu esti. Crezi ca ma poti speria cu un trandafir si gloante?! Mai facut sa imi.urasc viata. Mai facut sa sufăr foarte mult. Am.intrat in depresie din cauza ta! Dar nu ti-a pasat. Totul a fost un pariu ,nu? Crezi ca am uitat tot ce ai facut? Ca m-ai amenintat? Si toate cele? Crezi ca am.uitat? Ha?
Yoongi:eu.....aaa.....nu....
Yun:acum te balbai? Hă, nu sti ce sa spui nu? Pentru ca totul este adevărat,nu? Oh, ti-ai luat cu tine si pe amica ta,nu?-spun aratand spre pistol.
Yun: hai. Apasă . Oricum m-am săturat de tot. Haide.

«narator»
Jungkook statea uimit de reactia fetei. Nu credea,nu stia sau nu se gandea ca Yoongi e fostul ei iubit. Era uimit de curajul fetei. A înghețat. Nu putea sa faca nimic. Absolut nimic. Chair daca inima lui urla sa nu o lase.

✴Băiatul misterios ✴ ✔ Editata✔Where stories live. Discover now