My dream (bad) boy

7.6K 228 20
                                    

Olivia pov

Ashton loopt tegen me aan. Vlug zeg ik sorry voor hij me iets aan doet. Ken je een badboy die rookt en tattoo's heeft? Wel z'n iemand is Ashton. Vrienden heeft hij wel niet maar toch is iedereen bang voor hem. Zelfs de leraren! Als hij iemand slaagt kijken ze bang toe. Niemand durft iets te doen. De geruchten gaan dat hij iemand in het ziekenhuis heeft geslagen omdat die niet wou luisteren. Maar het zijn maar roddels, de meeste zijn waarschijnlijk waar maar sommige zijn zo overdreven dat niemand ze nog geloofd. Iemand zei eens dat hij een meisje heeft verkracht en dan vermoord en de politie had er niets op gezegd, wie geloofd dat nu? Goed nu weten jullie wel genoeg over hem.

Ik ben Olivia. Ik ben 15.De meeste mensen vinden dat is super mooie ogen heb. Ik vind van niet. Ze zijn heel fel blauw. Ik heb ook licht bruin haar. Maar ik sta meer bekent om het meisje dat geen vrienden heeft. Soms pestte iemand van het eerste me er mee maar ze hebben we geleerd om me gerust te laten. Ik ben al lang blij dat ze me niet echt pesten. Mijn oudere en enigste broer zit op een andere school. Hij is daar redelijk populair. Niemand weet dat op school. Waar ik wel blij om ben. Anders zou ik alleen vrienden hebben omwille van mijn broer. Nu weet ik tenminste dat op deze school alleen maar rijke Barbiepoppen zitten die niets om me geven. Ik zou graag van school veranderen maar het mag niet van mijn moeder. Ja mijn moeder. Mijn vader is gestorven toen ik nog maar een paar jaar was. Dus ik weet niets over hem. Maar dit ben ik dus.

Alsjeblieft steel dit verhaal niet ik heb er hard aan gewerkt! Ps; ik zoek iemand die dit boek zou kunnen vertalen naar het Engels. Kan je dit of ken je iemand die het kan/wil doen, laat hier een comment achter please 😘

My dream (bad) boy| ashton irwinWhere stories live. Discover now