Shoppen!

2.6K 164 4
                                    

Olivia pov

Gapend word ik wakker. Mijn wekker geeft aan dat het 11 uur is. Eindelijk is het weekend. Ik heb deze namiddag afgesproken met Hailey. We gaan gaan shoppen. Wel wat moeilijk met mijn krukken maar het moet wel lukken. Na het shoppen gaat ze ook mee naar het ziekenhuis op controle voor mijn voet en ze brengt me daarna terug naar huis. Wat een dag vandaag.

Ik strompel naar mijn kast en open ze. Ik neem er een lichtblauw kleedje uit en trek het aan. Ik neem mijn krukken die tegen de kast staan en kruk naar de trap. Oke nu weer heel charmant de trap af gaan. Ik zet me weer op mijn gat en schuif trede voor trede naar beneden. Ik smeer een boterham met choco en eet hem op in de zetel. 'Dag Olivia' zegt mijn moeder. 'Dag mam. Ik ga vandaag weg met Hailey' 'Oke wees voorzichtig.'

Triiiiiing dat zal Hailey zijn. Ik kruk naar de deur en open hem. Ze geeft me onhandig een knuffel. 'Zijn we weg?' 'Jep. Wacht ik doe nog even mijn schoenen aan.' Ik neem mijn lage zwarte all stars en doe ze bij 1 voet aan. Bij mijn andere voet gaat het natuurlijk niet door het verband. Weg wandelen naar haar auto en rijden weg. 'Naar waar gaan we?' vraag ik nieuwsgierig. 'Naar Mechelen is dat goed?' Ik knik hevig en Hailey zet de radio aan. We zingen heel de weg mee tot we in Mechelen zijn. Hailey parkeert de auto en neemt een parkeerticket. 'Waar gaan we eerst heen?' vraagt ze. 'euh h&m?' ze knikt en we wandelen er heen.

'Hoe laat is het?' vraag ik nadat we een namiddag hebben geshopt. '4u' zegt ze nadar ze op haar horloge had gekeken. 'Dan moeten we vertrekken naar het ziekenhuis!' We nemen onze tassen en stappen naar de auto.

'Ik heb goed nieuws' zegt de dokter nadat hij mijn voet heeft onderzocht. 'Je gips mag er af alleen moet je nog wel een verband aan doen.' Ik geeft Hailey een high five. Een verpleegster doet het gips er af en doet er een nieuw verband om. Ik geef mijn krukken af en we wandelen het ziekenhuis uit.

My dream (bad) boy| ashton irwinWhere stories live. Discover now