De meeste dromen zijn bedrog, toch?

2.4K 166 2
                                    

Ashton pov (jeej voor de eerste keer, nu weten jullie ook eens hij Ashton denkt. Dit is ook na het stukje dat Olivia uit het zwembad klimt en naar huis gaat)

Ze stapt op haar fiets en rijd weg. Ik heb nog altijd niets bewogen vanaf ze heeft gezegd dat we elkaar moeten negeren. Ik had haar beter niet moeten kussen. Ik wist dat het onze vriendschap,nu ja we-zijn-vrienden-omdat-we-samen-en-project-moeten-doen-maar-toch-haten-we-elkaar, zou verpesten. En dan nog, ze zou me toch nooit willen. Ik ben de jongen met de tattoo's en die drugsdealt. Ik gebruik niet eens drugs! En trouwens ik ben bijna 3 jaar ouder dan haar. Zij is 15 en ik ben 18. En haar broer, als hij dit geweten komt ben ik dood. Ja waarschijnlijk ben ik al dood als hij me nog eens ziet dood de vorige keer. Ik beef helemaal door die gedachte. 'Ash wat doe je in het zwembad?' oeps betrapt 'Ik ben uitgeschoven?' roep ik meer al vragend naar Lauren. Ze lacht en sluit dan weer haar raam.

!!!Olivia pov!!!

Tuuuuuut mijn wekker gaat af. Ik stap met veel tegenzin uit mijn bed en kleed me aan. Aan de keukentafel eet ik wat cornflakes en maak mijn boekentas klaar. Ik spring op mijn fiets en rij naar school. Normaal ben ik nooit zo vrolijk 's morgens. Op school stap ik naar mijn kluisje stop er mijn jas in. Het is nog 10 minuten voor de bel gaat, dus leun ik tegen mijn kluisje. Ik zie Ashton in een hoekje staan. Hij staat weer alleen in zijn hoekje. Het is zijn hoekje omdat hij daar altijd staat. Als ik jou was zou ik daar niet gaan staan, hij heeft ooit zeggen ze een jongetje van het eerste jaar heeft geslagen omdat die jongen daar stond. Ashton merkt dat ik hem aanstaar en komt op me afgelopen. Ik kijk snel de andere kant op. Als ik terug zijn richting op kijk, staat hij voor mij. Opeens drukt hij zijn lippen op die van mij. De bel verstoorts onze zoen. "tuuut"

Ik schiet omhoog door het geluid van mijn wekker. Het was allemaal maar een droom. Dromen zijn bedrog, toch? Dat mag ik dan maar hopen voor mij.

My dream (bad) boy| ashton irwinWhere stories live. Discover now