Nový Začiatok

186 10 1
                                    

,,Vážne nejdeš na koňa?"
,,Nie."
,,Je to dlhá cesta."
,,Ja viem."
,,Poď zmestíš sa tu. Onyc má dlhý chrbát.
,,Nejdem. A neprenásleduj ma s koňom."
,,Ako chceš."
Prudko sa rozcválal a utekal do lesa. Ja som stále bola na lúke kde bola tá vyhliadková búdka. Išla som peši. Už sa stmievalo. Išla som hodnú chvíľu. Keď som prišla na ranč bola už celkom tma. Práve vyšiel Tyler zo stajne.
,,Trvalo ti to menej ako som očakával."
Asi očakával že tam budem hodinu. Nič som nepovedala a išla som do chatky za ním. Vošiel dnu prvý a ja za ním.
,,Čo ste boli na rande?" podpichovala Kate. ,,Buď ticho!" zaštekal Tyler.
Vošla som do izby. Všetci ostatní boli v obývačke. Bola som vyšťavená. Chcela som sa zrelaxovať. Zašla som hore do kúpeľne. Nemala som tam penu do kúpeľa a ani kúpeľovú bombu. OK. Zobrala som šampón a vytlačila hojnú kôpku do vane. Pustila som vodu a zamkla som sa. Nechcela som nikoho aby ma rušil. Kľúčik som položila na umývadlo. Bolo krátko po desiatej. Vyzlieka som sa a vošla do vane. Nato že to bola malá chatka bola celkom dobre vybavená. Vo vani som sa uvoľnila. Spod peny mi vykúkala iba hlava. Na chvíľu som zatvorila oči. Potom som sa zobudila na búchanie na dvere.
,,Christine! CHRISTINE! Christine si tam?!"
,,Hej som tu."
,,Preboha otvor!"
,,Hej, hej."
Vyšla som z vane. Moje prsty boli celé zvráskavené. Pozrela som sa na hodiny. Bolo krátko pred polnocou. Rýchlo som sa vysušila, obliekla a odomkla som. Hneď ako som vyšla z dverí objala ma Kate.
,,To je začo?"
,,Do prdele, ty si bola v kúpeľni 2 hodiny a pýtaš sa ma prečo ťa objímam?"
,,To som ťa až tak vystrašila?"
,,Hej. A riadne!"
Usmiala som sa na ňu a pošla som do postele. Ráno som sa zobudila na erdžanie. Vedela som že to bol Black. Už asi dva dni prespal na paši. Mohla by som ho dostať do boxu. Popravde som sa ho trochu bála. Po tom čo spravil Jenne. Ale vedela som že mne neublíži. Ale prečo. Prečo je tak na mňa naviazaný? Bolo to čudné. Nič som pre toho koňa nespravila. Vstala som a kým všetci ešte spali som sa obliekla a vyšla von. Zašla som k ohrade a Black prišiel ku mne. Snažil sa do mňa drgnúť ale uhla som sa. Dal uši dozadu. Asi si uvedomil čo spravil. Zašla som po ohlávku a vodítko. Snažila som sa mu ju navliecť no teraz si ju v pohode nechal na seba dať. Bol celý špinavý. Myslela som, že by som ho mohla zobrať k jazeru. V pohode šiel za mnou. Trochu som sa bála. Čokeď ma ten kôň kopne a ja tam ostanem ležať a nikto mi nepomôže lebo nebudú vedieť kde som? Black akoby vycítil že sa ho bojím a hravo do mňa drgol s ňufákom. Stále som ho mala na vodítku a ani som ho nemenila pustiť. Asi v polovici cesty som si uvedomila že by bolo lepšie zobrať lož. Koňa som uviazala o ohradu a rýchlo som zbehla po lonž. Na moje prekvapenie tam stále stál a čakal ma. Došli sme k jazeru. Pripla som mu lonž a až potom som mu odopla vodítko. Stál na mieste. Ani sa nepohol.
,,No choď do vody!"
Stál a čušal. Sklonila som sa zdvihla som kameň a hodila ho do vody. 'To som nemala robiť' povedala som si keď sa postavil na zadné no potom sa postavil naspäť na štyri a rozcválal sa do vody. Lonž som nestihla uvoľniť a tak ma stiahol do vody. Rýchlo som mokrú lonž uvoľnila a vyšla z vody. Kúpal sa až v takej vode kde mu bolo vidno iba hlavu. Trochu sa vykúpal a vyšiel z vody. Hneď bol krajší. Pohladila som ho. Bol mokrý ale mne to nevadilo. Jeho oči boli nádherné. Videla som v nich pokoj a dôveru. Dala som ho na vodítko a obidvaja mokrí sme spokojne odišli na ranč...

Nevedela som o čom bude epizóda a potom som našla ten obrázok hore. 👆👆 Je to frízsky kôň ale ten obrázok sa mi páčil tak som ho tam dala. Dúfam že sa epizóda páčila. Nezabudnite hodiť vote, comment.

Lúči sa s vami vaša Žužu🦄

Black Rose ✔️Where stories live. Discover now