Tu O Všetkom Rozhodujem Ja

182 10 1
                                    

,,Tak ako vám chutí deti?"
,,Je to vážne dobré pani Rotenbergová."
,,Ďakujem Taylor."
,,Áno je to úžasné."
,,Viete veľmi dobre robiť vyprážaný syr. A tá zeleninová obloha je tiež super."
,,Ďakujem Tyler, ďakujem Kate."
Sedela som za stolom a pichala s vidličkou do uhorky. Rozmýšľala som nad tým čo mi povedala Kate. Nevedela som čo si myslieť. Black rozhodne na mňa nepôsobil ako nebezpečný kôň.
,,Čo si myslíš ty Chris?"
Nevnímala som nikoho. Len som vidličkou pichala do uhorky a pozerala som koľko mala dierok.
,,Christine!"
,,Áno... Čo sa deje..."
Všetci na mňa pozerali. Neznášam to. Neznášam keď je všetka pozornosť na mne. A preto neznášam keď musím stáť pred celou triedou a niečo prezentovať. ,,Prestaňte sa na mňa pozerať" povedala som otrávene.
,,Dobre myslím že už je čas na tréning" vyhlásila mama. Pozberala som sa a odišla si prezliecť tričko. Bola som celá spotená. Prezliekla som sa a odišla von. Po ceste som stretla Jennu.
,,Ideme dovnútra, vonku je veľmi horúco."
,,To vidím aj sama blbka."
Koňa silne dotiahla až do jazdiarne. Bill tam chystal prekážky. Jenna tam prišla a vynadala mu prečo mu to tak trvá. Je to potvora. Hnusná potvora. Bola som veľmi rada že ju mám trénovať. Doslova veľmi rada. Billovi som povedala že sa ponáhľať nemusí že my počkáme.
,,A daj to trošku vyššie Bill."
Jenna na mňa znechutene pozrela. Ja som sa len usmiala. Snažila sa vysadnúť na koňa.
,,Nepotrebuješ stoličku?"
,,Nie!"
,,Ako chceš."
Ako sa tak snažila vysadnúť na koňa spadla pri tom. Začala som sa tajne smiať. Vstala, oprášila sa a niečo si pritom mrmlala. Keď naňho konečne vysadla mala problém dostať nohu do strmeňov. Stále sa jej strmeň otočil. Nakoniec jej pomohol Bill. Všimla som si že má zle strmene ale nič som nepovedala. Jeden mala dlhší ako druhý.
,,Rozkrokuj ho. A potom pokračuj ďalej. Každý krok rob aspoň 5 minút."
Po tom ako to urobila som jej povedala nech skáče. Skákala celkom dobre no ja som si spomenula čo som povedala pred obedom. Zašla som po Kate. Prišla aj Taylor. Povedala som Jenne nech zíde dole z koňa. Zišla. Ja som mu začala dávať dole sedlo.
,,To čo robíš?"
,,Dávam mu dole sedlo."
Pozerala na mňa ako keby som bola sprostá.
,,Môžeš mi prosím ukázať ten skok bez sedla?"
,,Ummm... Áno, je to hračka."
Snažila sa naňho nasadnúť. Bolo to zábavné. No potom si zobrala stoličku a naňho dajak nasadla.
,,To chcem vidieť!"
,,I ja."
Postavila sa asi 5 metrov pred prekážku. Preglgla a začala rovno cválať k prekážke. Už keď Aragon zdvihol nohy zo zeme začala strácať rovnováhu a spadla na zem. Aragon preskočil prekážku a utekal k druhej. Až pred prekážkou si uvedomil že na ňom nikto nesedí. Prudko zastavil. A my sme spustili smiech. Ozýval sa na celú jazdiareň. Už som sa dlho tak dobre nezasmiala. Vtedy som asi bola najšťastnejšia od doby kedy tu Gagarin nieje...

Ďalšia epizóda. Tak skooooro. Tak Jenna spadla. Nieje až taká dobrá. Nič sa nestalo nebojte. Aj keď by ste asi boli radšej keby sa jej niečo stalo. 🆗 nezabudnite hodiť vote.


Lúči sa s vami Vaša Žužu🦄

Black Rose ✔️Où les histoires vivent. Découvrez maintenant