Rozhodnutie

150 10 0
                                    

Ráno som sa zobudila pri Blackovi v Onyxovom boxe. Po Jenninom skúšobnom tréningu sme išli na večeru. Potom keď vošla do chatky tresla s dverami až tak že sa pokazili. A tak bolo na celú chatku počuť jej chrápanie. Nevedela som zaspať a tak som prišla k Blackovi. Tam som sa vyspala úžasne. No keď som si uvedomila že som celá od slamy rýchlo som sa išla prezliecť do chatky. Na raňajky som prišla ako prvá. Keď sme sa zišli všetci a najedli sa Rachel zatlieskala.
,,Ták, včera večer som bola v obchode až v Londýne a tam som vám nakúpila veci ktoré mi podľa mňa treba."
,,Vie o tom teta?"
,,Samozrejme."
Odišla na chodbu a priniesla krabicu s darčekovými taškami. Mala ich len tri a každá mala inú veľkosť. Prvú najmenšiu dala Tylerovi. Ten do nej pozrel a jeho zhrozený výraz na tvári mi stačil. Druhú, už pomerne veľkú oproti tej ktorú dostal Tyler dostala Taylor. Pozrela do nej, niečo z nej vytiahla a zhrozila sa tiež. A najväčšiu, no teda obrovskú. Kate do nej pozrela a potom znechutene z nej odvrátila zrak. Tá taška mala najmenej pol metra, výška aj šírka. Každý na seba pozrel zhnuseným pohľadom.
,,No ukážte."
Tyler zo svojej malej taštičky vytiahol ostrohy. Pekne zabalené nové ostrohy. Ešte tam aj nechala cenovku. No neboli to také moderné ostrohy. Normálne mali ozubené kolieska. Taylor vytiahla z tašky veľký postroj na prsia koňa. Hovorila mi že Afrodita ho neznáša. No Kate vytiahla z tašky úplne nový postroj. Sedlo a uzda so zubadlom.
,,Tak dúfam že sa vám darčeky páčia a Taylor a Tyler vy pôjdete dnes na tréning."
Odišla a my sme na seba každý pozerali. Jenna s víťazným úsmevom vstala od stola a odišla. Jessica ktorá sedela vedľa Tylera mu zobrala ostrohy z rúk a nepekne sa na nich pozrela. Taylor s vystrašeným pohľadom vstala od stola.
,,Tak ja sa idem chystať."
Povedala to celkom trasúcim hlasom. Ostatní sme bez slova tiež vstali a pobrali sme sa za Taylor. V chatke Tyler a Kate hodili darčekové tašky za zem a hodili sa na gauč.
,,To je taká krava!"
,,Neurážaj kravy Kate."
,,No máš pravdu. Ale myslím že nikto to nemá horšie ako ja."
,,Dostala si ostrohy Kate? Nie. Tak radšej mlč."
Nechcela som sa do hádky starať a tak som vyšla von. Keď som prišla ku stajniam zazrela som Emperora ako stojí prednými nohami na balíku slamy a obzerá sa.
,,Emperor!"
Bola to teta. A vyzeralo to tak že ho hľadá. No na jeho konskej tvári som videla že zrejme nechce aby ho našla.
,,Choď, ja ju zdržím."
Ako keby mi rozumel. Zliezol z balíka slamy, pozrel sa na mňa pohľadom 'raz ti to oplatím' a začal cválať preč.
,,Ahoj Christine. Nevidela si tu Emperora? Pred chvíľou mi zdrhol."
,,Emperora? Nie."
,,Kde len ten kôň je!"
,,Neviem možno išiel na hlavný dvor."
,,Dobre idem sa pozrieť."
Potom som videla Kate ako ide do sedlárne a tak som išla do chatky. Už vonku som počula vzlyky. Otvorila som dvere a v obývačke stál Tyler vzlykal a Jessica sa len pozerala.
,,Christine!"
,,Čo chceš?"
,,No pozri na mňa."
,,No čo je také na tebe?"
,,Ty to nevidíš?"
,,Aha, hej. To tričko už máš na sebe tri dni."
,,Nie! Pozri sa na moje topánky."
Pozrela som sa mu na topánky a tam sa ligotali novučičké ostrohy.
,,Vyzerám ako nejaký konský tyran!"
,,No..."
,,No?"
,,Neviem čo ti mám na to povedať."
,,Joj!"
Jessica stále sedela na gauči a mlčala. Tyler si topánky obzeral zo všetkých strán a vzlykal pri tom.
,,Cha! Mám nápad!"
,,No dávaj."
,,Ideš so mnou!"
Schytol ma za ruku a zobral von. Tam ma za ruku pustil a šli sme dole ku stajniam. Tam sme stretli Billa. Pozdravil nám a my jemu. Potom sa otočil no rýchlo sa otočil naspäť a pozrel sa na Tylerove topánky. Ten pohľad. Úplne zhrozený. Tyler však odpochodoval do dielne môjho uja a tam niečo hľadal.
,,Kde máte penovú pásku?"
,,O čo sa snažíš?"
,,Uvidíš."
Podišla som k skrinke pred ním, otvorila som ju a podala mu penovú pásku. On ju začal strihať na malé kúsky a potom ich nalepoval na ostrohy.

WAU. 690 slov. Mali ste čo čítať. Ľudia už máme 320 pozretí! No WAU. Ďakujem vám.

S pozdravom Vaša Žužu🦄

Black Rose ✔️Where stories live. Discover now